Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

AntonisTz

AVClub Enthusiast
16 November 2019
792
Ο τεχνικοϛ απο ποια εταιρια ηταν. Γιατι σε φιλο μου που εβαλε vodafone του βγαλανε την ψυχη οι τεχνικοι τηϛ cosmote. Καθε φορα του ελεγαν αλλο μεχρι οτι εκαναν την ενεργοποιηση σε λαθοϛ σπιτι.
Τελικά από τη Nova ήταν (United Fiber) οπότε δεν παίζει κάτι τέτοιο.

• Like
Reactions: thiseas

asregman

New member
8 August 2022
8
Ενώ στα παιχνίδια που παίζουν στο Νοβασπορτς Πρέμιερ Λιγκ μπορώ να έχω κανονικά ήχο γηπέδου αν το γυρίσω στα Αγγλικά, σε μερικά άλλα κανάλια ακούγεται ο Έλληνας σπίκερ και στις 2 επιλογές. Π.χ το Σάββατο που έβλεπα Τότεναμ-Εβερτον στο Νοβασπορτς 2, ακουγόταν ο κ. Μπαϊρακτάρης και στις 2 επιλογές. Επίσης έχει τύχει μερικές φορές (ενώ το έχω στα αγγλικά) να μιλάει ο σπίκερ με την έναρξη του παιχνιδιού και κάποια στιγμή να γυρίσει μόνο του σε φυσικό ήχο. Δεν έγινε το Σάββατο, απλά το αναφέρω, γιατί έχω παρατηρήσει και αυτό. Μέσες άκρες αυτά . Γενικά όταν παίζουν στο κανάλι της Πρέμιερ, κανένα πρόβλημα, στα άλλα (όχι πάντα) μπορεί να μην δουλεύει ο φυσικός ήχος.

Hacker?pcs

AVClub Enthusiast
22 August 2010
851
Ενώ στα παιχνίδια που παίζουν στο Νοβασπορτς Πρέμιερ Λιγκ μπορώ να έχω κανονικά ήχο γηπέδου αν το γυρίσω στα Αγγλικά, σε μερικά άλλα κανάλια ακούγεται ο Έλληνας σπίκερ και στις 2 επιλογές. Π.χ το Σάββατο που έβλεπα Τότεναμ-Εβερτον στο Νοβασπορτς 2, ακουγόταν ο κ. Μπαϊρακτάρης και στις 2 επιλογές. Επίσης έχει τύχει μερικές φορές (ενώ το έχω στα αγγλικά) να μιλάει ο σπίκερ με την έναρξη του παιχνιδιού και κάποια στιγμή να γυρίσει μόνο του σε φυσικό ήχο. Δεν έγινε το Σάββατο, απλά το αναφέρω, γιατί έχω παρατηρήσει και αυτό. Μέσες άκρες αυτά . Γενικά όταν παίζουν στο κανάλι της Πρέμιερ, κανένα πρόβλημα, στα άλλα (όχι πάντα) μπορεί να μην δουλεύει ο φυσικός ήχος.
Για εναλλαγή ήχου μιλάς για EON internet ή δορυφορικό;

asregman

New member
8 August 2022
8
Για εναλλαγή ήχου μιλάς για EON internet ή δορυφορικό;
Δορυφόρος προφανώς. Αν δεν απατώμαι, στην εφαρμογή δεν αλλάζει ο ήχος.

Υ.Γ Επειδή γύρω στις 21.00 σήμερα είχε επανάληψη το Τοτεναμ-Εβερτον αλλά στο Novasports PL, όχι στο 2 που έπαιξε στο λάιβ, ο ήχος του γηπέδου έπαιζε κανονικότατα... Αρα είναι σίγουρα θέμα καναλιών. Τώρα πως το κατάφεραν στο ένα να παίζει και στο άλλο όχι, ιδέα δεν έχω.

AntonisTz

AVClub Enthusiast
16 November 2019
792
"πρόκειται για συστημικό λάθος - θα καταχωρήσουμε αίτημα ώστε να αφαιρεθεί".....
Όποιον μπορούμε να πιάσουμε κορόιδο και δεν το καταλάβει, καλό είναι...
Όλη η Nova είναι ένα συστημικό λάθος.

Scorpio15

Established Member
9 December 2021
277
Δυστυχώς σε τέτοια μικρά και αθώα "λάθη" , έχει μια ροπή και η cosmote. Έχω χάσει αμέτρητο χρόνο για να διορθωθούν αμέτρητα τέτοια λαθάκια , ειδικά μετά από κάθε ανανέωση που αλλη τιμή συμφωνούμε στο τηλέφωνο και άλλη λαμβάνω στο συμβόλαιο. Δεν πρέπει να δείχνουμε καμία ανοχή παιδιά.

AntonisTz

AVClub Enthusiast
16 November 2019
792
Πόσο κουκουρούκου είναι πια οι άνθρωποι; Έκανα αίτηση για οπτική ίνα, μου έστειλαν συμβόλαιο, ήρθε τώρα ο τεχνικός για να δει πως θα γίνει η όλη εγκατάσταση και βλέπει ότι η Nova δεν έχει κάνει τα απαραίτητα για να μπορεί να γίνει η εργασία . Μιλάμε για απίθανα πράγματα...
Έχοντας στη κατοχή μου από 12 Αυγούστου συμβόλαιο για την αναβάθμιση της ταχύτητας και με επιτυχή επιθεώρηση κτιρίου και μιας απάντηση δεν έλαβα ακόμα από τη Nova μπορώ να κάνω κάτι για να πιέσω για να ολοκληρωθεί επιτέλους η διαδικασία;

DARKShadow45

New member
18 June 2013
77
Τι αλητεία είναι πάλι αυτή;View attachment 237933
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο η τιμή αυτή ακόμη και με τα έξτρα είναι για 200άρα ταχύτητα + Nova Full?? (Ελπίζω να κάνω λάθος) Γιατί πραγματικά νιώθω ότι με έχουν κοροιδέψει που πληρώνω 32 ευρώ για 100άρα και το απλό πακέτο 😅😅

MATTHIAS

AVClub Enthusiast
5 December 2007
1,098
ΛΑΡΙΣΑ
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο η τιμή αυτή ακόμη και με τα έξτρα είναι για 200άρα ταχύτητα + Nova Full?? (Ελπίζω να κάνω λάθος) Γιατί πραγματικά νιώθω ότι με έχουν κοροιδέψει που πληρώνω 32 ευρώ για 100άρα και το απλό πακέτο 😅😅
Είναι η χρέωση ΜΟΝΟ για την τηλεόραση

lak100

AVClub Enthusiast
26 December 2008
908
θελω να κανω αιτημα διακοπης του full pack παιρνω τηλεφωνο μου λενε για καταστημα τους εξηγω οτι εχω κινητικο προβλημα μου λενε κανε ενα αιτημα απο την φορμα επικοινωνιας δεν μου λενε οτι θελουν μαζι και ταυτοτητα και υπευθυνη δηλωση απο το gov.gr ουτε λενε οτι σε αφηνει να επισυναψεις μονο ενα pdf την φορα με αποτελεσμα να στειλω 4 διαφορετικα αιτηματα και στην εξυπηρετηση πελατων να μην ξερουν να παρελαβαν η οχι. Το καταστημα nova εδω Καστορια ειναι πανω σε κυκλικο κομβο και δεν μπορεις να σταματησεις. για πειτε τι να κανω?

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

cos262

Established Member
5 January 2013
126
Νάουσα
Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί, αλλά αυτό το πράγμα στα novasports που όταν φωνάζουν οι σπήκερ ακούγεται σαν γρατσούνισμα λες και θα σπάσουν τα ηχεία, συμβαίνει μόνο σε εμένα;
Φανταστείτε τι γίνεται όταν ουρλιάζει ο Πρίντεζης

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,781
Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί, αλλά αυτό το πράγμα στα novasports που όταν φωνάζουν οι σπήκερ ακούγεται σαν γρατσούνισμα λες και θα σπάσουν τα ηχεία, συμβαίνει μόνο σε εμένα;
Ισχύει....

Stratos19

Senior Member
24 September 2019
383
Greece
Το κακό της eon ρε γμτ είναι στα novasports δεν έχει αγγλικό στριμ ήχου ούτε μέσω της κόσμοτε

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ

billys13

AVClub Enthusiast
5 November 2016
801
Το κακό της eon ρε γμτ είναι στα novasports δεν έχει αγγλικό στριμ ήχου ούτε μέσω της κόσμοτε
Ενα απο τα κακα. Στην κοσμοτε μπορεις να αφαιρεσεις την περιγραφη και να ακους τους ηχους του γηπεδου.

Stratos19

Senior Member
24 September 2019
383
Greece
Ενα απο τα κακα. Στην κοσμοτε μπορεις να αφαιρεσεις την περιγραφη και να ακους τους ηχους του γηπεδου.
Η στο Καμπιονάτο να ακούς κανονικά αγγλική περιγραφή όπως και στο moto gp wrc και nba nfl