Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

σιγουρα θα υπαρχει καποια λυση για το προβλημα σου
κανε μια διευκρινηση οπως σου εγραψα σε αλλο σου ποστ
δεν μπαινει καπου αλλου και μετα να βαλεις εσυ μεγαλυτερο καλωδιο?

Πάνω που ήμουν έτοιμος να πω τι καλά που πήγα στη Νόβα, άρχισαν τα προβλήματα...

συγκεκριμένα πήρα προσφορά με την υπηρεσία pvr αλλά επειδή δεν γίνεται να περάσουν 2 καλώδια από όλο το σαλόνι, τη χάνω...και αναγκαστικά πρέπει να πάρω τον απλό δέκτη...

έλεος ρε παιδιά τώρα με βάζουν να πληρώσω τον 831 !!!!!!!!!!!!

πρεπει να γινεσαι λιγο πιο σαφης σχετικα με την υπηρεσια που σου προτεινεται
και οτι αλλο θα σε εξυπηρετουσε καλυτερα να το συζητησεις με το support

Καταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγραψες στο κυτίο παραπόνων αυτό το θέμα. Δεύτερον, γιατί δεν παίρνεις τον 865 για θέαση μόνο στην αρχή; Και μετά βλέπεις.

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

έλεος ρε παιδιά τώρα με βάζουν να πληρώσω τον 831 !!!!!!!!!!!!

Μπορείς να γράψεις λίγο ποιο αναλυτικά; Γράφεις εδώ τα γράφεις και στο νήμα του 865, και το χάνουμε.

ίσως έχω κάνει λάθος το μοντέλο, αλλά αφού δε μπορώ με τον PVR ας μου δώσουν όποιο δέκτη θέλουν αλλά δωρεάν, ένα απλό δέκτη ζητάω...

δηλαδή ανακεφαλαιώνω, μου δώσανε μια προσφορά 3play με δώρο την εγκατάσταση και τον PVR

o PVR θέλει 2 καλώδια, αυτό δε γίνεται, ε τότε ας μου δώσουν ένα απλό δέκτη νόβα και όχι να πληρώσω 49 ευρώ.

είμαι τόσο παράλογος, αν ναι τότε κακώς τα γράφω όλα αυτά.

το νήμα για τον 865 αφορούσε μόνο την απορία μου για το αν ο PVR απαιτεί σώνει και καλά τα 2 καλώδια το οποίο και μου απαντήθηκε.

Όλες οι συχνότητες πλην του Eurosport και ενός καναλιού του adult pack(δεν θυμάμαι ποιο) είναι στο ίδιο τεταρτημόριο.
Οπότε και με ένα απλό splitter κάνεις δουλειά.

Δηλαδή να κατεβάσεις ένα καλώδιο και στο τέλος με ένα splitter να βγουν 2 έξοδοι.

ευχαρίστως να το κάνω αλλά δεν το δέχεται ο εγκαταστάτης !!

και αν δεν ολοκληρώσει και πιστοποιήσει τα 2 καλώδια PVR δεν παίρνεις!

Πες τους πως την έχεις έτοιμη την εγκατάσταση, πάρε τον δέκτη και πλήρωσε τεχνικό να σου κάνει την δουλειά.

Δεν δέχονται χωρίς να ελέγξουν την εγκατάσταση
Ούτε με αφήνουν να πάρω το δέκτη από το κατάστημα

Συγγνώμη φιλέ μου,αλλά αυτά δεν γίνονται. Τόσοι και τόσοι δηλώνουν ότι υπάρχει έτοιμη εγκατάσταση. Δεν υποχρεώθηκε ποτέ κανείς να δεχθεί έλεγχο της εγκατάστασής του,ώστε να προχωρήσει η ενεργοποίηση του 865.Και στο κάτω κάτω, δεν είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση από την εταιρεία.
Και μια παρατήρηση. Θα μπορείς να βλέπεις τα κανάλια της nova,καθώς επίσης να δουλεύουν άψογα το on demand,οι αναβαθμίσεις και οι εγγραφές με τη χρήση ενός μόνο καλωδίου. Θα πρέπει όμως να βάλεις όχι απλό splitter όπως αναφέρθηκε, αλλά splitter με μια έξοδο dc pass.Αν βάλεις απλό splitter,θα πρέπει να τοποθετήσεις στη μια έξοδό του dc blocker.

Μάλλον το συγκεκριμένο κατάστημα θέλει να πληρώσει εγκατάσταση στον τεχνικό του

Ο ίδιος ο τεχνικός φοβόταν ότι πρέπει να γίνει καλά η εγκατάσταση αλλιώς θα χάσει τη δουλειά του και κάτι τέτοια μου λεγε

Τέτοια δικτατορία τι να πω να κάνουν έλεγχο στο σπίτι μου επειδή βάζω νοβα

Ούτε απλό δέκτη δεν αφήνουν να βάλω μόνος μου

Κάτι τρέχει με μένα αλλά δε ξέρω τι είμαι blacklisted ή κάτι τέτοιο

Μάλλον το κάνουν για να δουν αν είσαι σε οικιακό η επαγγελματικό χώρο, ώστε να βάλεις και το ανάλογο πακέτο.

Δηλαδή αν έχεις μια πολυσύνθετη εγκατάσταση θα έρθουν να επιθεωρήσουν τον χώρο σου και να βάλουν χέρι σε κάτοπτρα με μοτέρ κ.α;
Υπεύθυνοι για τον έλεγχο περί οικιακών ή επαγγελματικών συμβολαίων είναι οι τεχνικοί, δηλαδή εξουσιοδοτημένοι ελεύθεροι επαγγελματίες;

αυτός ήρθε με πιάτο κλπ, εν τω μεταξύ τον λυπήθηκα αλλά δεν ήξερα τι θα τραβούσα στη συνέχεια εγώ να είμαι ώρες ατελείωτες στην εξυπηρέτηση πελατών...έπρεπε να τον αφήσω να κάνει εγκατάσταση επάνω στη κεραμοσκεπή να του φύγει ο πάτος αυτουνού...και στη συνέχεια να περάσει καναλάκια σε όλο το καθιστικό...

αλλά τον λυπήθηκα του λέω δεν πειράζει θα πάρω τη νόβα να μου φέρει απλό δέκτη αλλά ΔΕΝ...

Το έχω ακούσει και εγώ αυτό.
Επέμεινε και θα λυθεί.

Το dc pass τι είναι?

Είναι το ρεύμα που περνάει από το splitter προς το lnb.Και αν βάλεις απλο splitter με 2 εξόδους dc pass στον 865,ο δέκτης δεν θα δουλεύει σωστά. Για χρήση μονού καλωδίου στον 865,χρειάζεται splitter με μια έξοδο dc pass,ή απλό splitter με 1 dc blocker στην μια έξοδό του (για το 2ο tuner).Μόνο έτσι θα δουλεύει σωστά ο δέκτης σε ότι αφορά το on demand,το epg,τις εγγραφές του και τις αναβαθμίσεις του.Με τον περιορισμό βέβαια, να γίνεται θέαση μόνο των καναλιών της Nova.

Μάλλον το συγκεκριμένο κατάστημα θέλει να πληρώσει εγκατάσταση στον τεχνικό του

Ο ίδιος ο τεχνικός φοβόταν ότι πρέπει να γίνει καλά η εγκατάσταση αλλιώς θα χάσει τη δουλειά του και κάτι τέτοια μου λεγε

Τέτοια δικτατορία τι να πω να κάνουν έλεγχο στο σπίτι μου επειδή βάζω νοβα

Ούτε απλό δέκτη δεν αφήνουν να βάλω μόνος μου

Κάτι τρέχει με μένα αλλά δε ξέρω τι είμαι blacklisted ή κάτι τέτοιο

Δεν είσαι μαύρη λίστα, απλά έτσι κάνουν σε όλους. Προφανώς δεν θέλουν να έχουν παράπονα που αφορούν τη λήψη αργότερα

Συμφωνώ αλλά εμένα αυτό θα μου κοστίσει 49 ευρώ.

Αυτό και αν είναι παράπονο!

Δεν είσαι μαύρη λίστα, απλά έτσι κάνουν σε όλους. Προφανώς δεν θέλουν να έχουν παράπονα που αφορούν τη λήψη αργότερα
εμένα πάλι μου είχε φέρει τον δέκτη και το πιάτο ρώτησε τι πιάτο έχω χωρίς να ακουμπήσει τπτ ούτε είδε και τπτ βάλαμε τον δέκτη άφησε το πιάτο της προσφοράς και έφυγε. οχι τώρα το καλοκαίρι έγινε αυτό.