Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Εντάξει ας το δώσει και στον ΑΝΤ1 Hd την επόμενη φορά να απολαύσουμε εικόνα και χρεώνουν και 5 ευρώ τα HD τους.

Last edited by a moderator:
Σήμερα ειδικά, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Αν έχεις κάποιος ιδέα γιατί το κάνουν, ας μας το πει γιατί εγώ λογική δεν βρίσκω.

Για ποιο λόγο ο Παναθηναϊκός στο 3 και όχι σε HD? Η μετάδοση ήταν HD. Είναι πιο σημαντικό το europa?

Αν και παραδέχομαι ότι το να χρησιμοποιούνται χαρακτηρισμοί δεν είναι ωραίο πράγμα,μία μόνο λέξη μπορεί αποδοθεί στο τμήμα που κάνει τον προγραμματισμό.Οι άνθρωποι είναι εντελώς,μα εντελώς άσχετοι.

Για ποιο λόγο ο Παναθηναϊκός στο 3 και όχι σε HD? Η μετάδοση ήταν HD. Είναι πιο σημαντικό το europa?

Mα ούτε Europa είχε εκείνη την ώρα.
Μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναικού ξεκίνησαν οι αγώνες του Eurοpa.

Αυτή την εβδομάδα, HD στην Eυρωλίγκα θα δείξει μόνο η ΝΕΡΙΤ που έχει 2 παιχνίδια και η Nova που έχει 6, δεν θα δείξει κανένα(ούτε το σημερινό Ρεαλ-Φενερ αφού το έχει πάλι στο NS3).

Mα ούτε Europa είχε εκείνη την ώρα.
Μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναικού ξεκίνησαν οι αγώνες του Eurοpa.

Αυτή την εβδομάδα, HD στην Eυρωλίγκα θα δείξει μόνο η ΝΕΡΙΤ που έχει 2 παιχνίδια και η Nova που έχει 6, δεν θα δείξει κανένα(ούτε το σημερινό Ρεαλ-Φενερ αφού το έχει πάλι στο NS3).

Κατάλαβα. Προφανώς έπεσαν αφραγκιες και δεν μπορούν να αγοράσουν τα δικαιώματα σε HD. Κι ας πληρώνουν οι συνδρομητές το 5

Δεν νομίζω πως πωλούνται ξεχωριστά τα δικαιώματα σε HD.

Απλά άθλιος προγραμματισμός.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Δεν ξέρω κάτι για έξτρα χρέωση... Πιο πιθανό βλέπω να είναι υπόθεση προγραμματισμού.

Ναι αλλα από την αρχή της χρονιάς οπότε υπάρχει HD το έβαζε στο 2. Δεν γίνεται ξαφνικά στα playoffs να χάλασε ο προγραμματισμός

Δεν μπορώ να σου δώσω κάποια άλλη εξήγηση. Δεν είμαι στον προγραμματισμό, αλλά υπόσχομαι ότι αύριο θα ρωτήσω και θα σου μεταφέρω ότι μάθω.

Υπομονή μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Από τη νέα σεζόν πού το μόνο αθλητικό γεγονός πού θα έχει η Νοβα μεσοβδόμαδα θα είναι η Ευρωλίγκα δεν θα μπορεί να στηριχθεί στη δικαιολογία του προγραμματισμού.

Να ρωτησω και εγω κατι.Υποτίθεται ότι από τα play off και μετα είναι υποχρεωτικη η παραγωγη του αγωνα να είναι HD.Χτες η ΝΟΒΑ πληρωσε HD παραγωγη για να μεταδωσει σε SD τον Ολυμπιακο;Πραγματικα μου φαινεται αδιανοητο κατι τετοιο,αν συνεβει.

Μήπως γιατί παίζει και Champions League και πρέπει να ακολουθήσουν και οι ενημερωτικές εκπομπές μετά τα παιχνίδια οπότε δεν είναι εύκολο να αλλάζει κανάλι ο συνδρομητής;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Ναι αλλα από την αρχή της χρονιάς οπότε υπάρχει HD το έβαζε στο 2. Δεν γίνεται ξαφνικά στα playoffs να χάλασε ο προγραμματισμός

Δεν υπάρχει κάτι άλλο από αυτό που σου απάντησα τελικά. Είναι καθαρά θέμα προγραμματισμού.
Η παραγωγή ήταν HD, για τους φίλους που αναρωτιούνται, το ξέρω γιατί εγώ την έκανα, όπως επίσης και το σημερινό της Νοβα, θα είναι καθώς και το αυριανό της ΝΕΡΙΤ.