Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Θα το πω και σε αυτό το νήμα. Από 13/6/14 είναι υποχρεωμενες οι εταιρίες να στέλνουν εγγραφως τις προσφορές και τυχόν ανανεώσεις συμβολαίων απαιτείται γραπτή συγκατάθεση του πελάτη.
Το ότι καμία εταιρία δεν το κάνει δε σημαίνει πως είναι νομιμοι.
Όταν βέβαια ανέφερα σε άλλο θέμα αυτό, κάποιος έπεσε να με φάει και με πείσει με ακομψο τρόπο πως τα δικηγορικα γραφεία των εταιριών είναι γατονια. Ελπίζω να μην ξαναπεταχτει και αρχίσει τα δικά του.

Αυτό που λέει ο νόμος; Καμία! Δυστυχώς αυθαιρετούν εις βάρος μας κι εμείς νομίζουμε πως αν γράψουμε την άσχημη εμπειρία μας σε ένα forum, θα δυσφημίσουμε την εταιρία, αντί να απευθυνθούμε στην εποπτική Αρχή μπας και πιεστούν να δρουν σωστά.
Εμένα π.χ. με είχαν ταράξει (όπως και πολλούς άλλους) στα τηλέφωνα. Τι με το καλό τους πήρα, τι " ρε παιδιά έχω γραφτεί στο Μητρώο του άρθρου 11 κλπ, κλπ και παρανομείτε, τι με το άγριο, τι με φωνές, ειλικρινά δεν καταλάβαιναν τίποτα! Είναι τυχαίο πως από την στιγμή που έκανα καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων σταμάτησαν και τα τηλέφωνα;

ΥΓ: Ν. 2251/1994 που τροποποιήθηκε με Υ.Α. Ζ1-891/13 (Φ.Ε.Κ. 2144-Β):

Εάν πρόκειται να συναφθεί σύμβαση εξ αποστάσεως
μέσω τηλεφώνου, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών
ή ταυτόχρονα την παροχή αγαθών και υπηρεσιών, ο προ−
μηθευτής υποχρεούται να επιβεβαιώσει την προσφορά
του προς τον καταναλωτή, ο οποίος δεσμεύεται μόνον
όταν υπογράψει την προσφορά ή έχει στείλει τη γραπτή
συγκατάθεσή του

Απάντηση: Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Κακα τα ψεμματα οποιος βαλει οτε και ξερει απο νοβα βλεπει τεραστια διαφορα στα πακετα. Εβαλα και οτε μαζι με την νοβα που εχω και πλεον μονο οτε βλεπω, αυριο θα ανοιξω παλι νοβα αφου μονο το ελληνικο της εμεινε.
Σσσσσώπα μη λες τέτοια πράγματα....θα σε βγάλουν από το φόρουμ.
τελικα ο Παναιτωλικος σε ποιο καναλι θα ειναι του χρονου??

Προσωπικα σε σχέση με τις τηλεφωνικές πωλήσεις τουλάχιστον όσον αφορά το κινητό έχω βρεί την υγειά με την δυνατότητα πού σου δίνουν τα android κινητά να τοποθετείς κάποια τηλέφωνα σε λίστα απόρριψης κι έτσι γλυτώνω πολλά ενοχλητικά τηλέφωνα.

Δυστυχώς όμως με το σταθερό το πρόβλημα είναι μεγάλο. Σχεδόν κάθε μέρα θα καλέσουν από κάποια εταιρία για πώληση. Εννοείται πώς έχω ζητήσει ο αριθμός μου να είναι απόρρητος στον τηλεφωνικό κατάλογο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι γιατί απ'ότι μου έχει πεί φίλη η οποία παλιότερα δούλευε σε πωλήσεις οι εξωτερικοί συνεργάτες καλούν αριθμούς στη τύχη! Με τα γνωστα αποτελέσματα φυσικά πολλές φορές, του να καλούν ήδη υπάρχοντες πελάτες και να προσπαθούν να τους πουλήσουν πακέτο.

Οπότε θα με ενδιέφερε κι εμένα μία λύση σχετικά με τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο σταθερό τηλέφωνο.

Οι μόνες κλήσεις πού δεν με πειράζουν είναι εκείνες για δημοσκοπήσεις, ειδικά αν δεν είναι για πολιτική κιόλας. Εκτός του ότι είναι πολύ πιο ευχάριστη η όλη επικοινωνία είναι ζήτημα αν με παίρνουν τρείς με τέσσερις φορές το χρόνο για δημοσκόπηση και πάντα απογευματινές ώρες.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Παιδιά εγώ που είμαι συνδρομητής της Nova χωρίς τα αθλητικά, δεν τα παρακολουθώ, δεν με ενδιαφέρουν... Σύμφωνα με το πως παρουσίασε η εφημερίδα καταλαβαίνω ότι σου δίνει με το κουπόνι το novasports1 μόνο αρχικά (ειλικρινά δεν ξέρω τι δίνει) και τη δυνατότητα να δεις "LIVE ΤΑ PLAYOFFS ΤΗΣ SUPER LEAGUE" κι από κάτω τα αναφέρει πια είναι: "Aτρόμητος - ΠΑΟΚ Τετάρτη 20/5, 20:30 & Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός Πέμπτη 21/5, 22:00". Δηλαδή τους 2 αυτούς αγώνες live από το novasports1.

Φυσικά αν δεν ισχύει αυτό δεν φταίει η Nova αλλά η εφημερίδα!

Μα αυτό ακριβώς καταλαβαίνει κανείς όταν το διαβάσει...

και για το φίλο jimitsis

Οι διαφημίσεις της nova είναι ημιπαραπλανητικές εδώ και χρόνια, είναι γνωστό αυτό.
Οι αγώνες playoffs της διοργάνωσης "superleague" διεξάγονται την ίδια μέρα εδώ και χρόνια, είναι γνωστό αυτό.
Θέλω να πω, η nova κάνει τη δουλειά της, αλλά να έχουμε και εμείς τις στοιχειώδεις γνώσεις.

Συγνώμη αλλά δεν το θεωρώ και στοιχειώδεις γνώσεις το να θυμάμαι πως διεξάγονται τα playoffs από τα προηγούμενα χρόνια(!!!!)...
Πήγα στο περίπτερο , είδα το εξώφυλλο και πήρα την εφημερίδα . Τόσο απλά...

ενταξει με το σημερινο μεσημεριατικο αστειο παρατραβηξε η ιστορια με την νοβα.με περνουν πριν μια ωρα και μου λενε τα γνωστα για νοβα και τηλεφωνια και απο του χρονου αποκτησαμε αποκλειστικα και το κυπελλο ελλαδας και το ισπανικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου και ερχοντε και πολλα ακομα.τους λεω δεν ενδιαφερομε πλεον αφου τελειωσε το τσαμπιονς λιγκ απο εσας θα κανω διακοπη της συνδρομης μου.και μου αρχιζει μια κουβεντα ο τυπος και πως και γιατι και εμεις ημαστε οι καλυτεροι και μπλα μπλα με αναγκασε και του το εκλεισα το τηλεφωνο.δεν παει αλλο η ενοχληση τι να κανω ποια να αρχισω καταγελλειες αλλα που να απευθυνθω.

Θα ζητήσεις απότον πάροχο σου την εγγραφή στο άρθρο 11 του Ν. 3471/2006. Φυσικά δεν θα συγκινηθούν και θα συνεχίσουν. Στην πρώτη κλήση που θα δεχθείς, εγγραφή εδώ (Αρχή Προστασίας Δεδομένων) και καταγγελία μέσω της φόρμας που έχει η ιστοσελίδα.

Εγώ έχω ζητήσει επανειλημμένα να εξαιρεθώ από τη mail list της Forthnet. Έχω κάνει τις διαδικασίες online, έχω πάρει τηλέφωνα... Αμ δε. Συνεχίζουν να έρχονται. Να κάνω επίσης καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων;

Ακομα και camel wrestling να παρει ο οτε, οσο η νοβα εχει το ελληνικο πρωταθλημα (αν παρει και το κυπελλο) θα συναγωνιζεται στα ισια τον οτε σε λαοφιλια.

Ακομα και camel wrestling να παρει ο οτε, οσο η νοβα εχει το ελληνικο πρωταθλημα (αν παρει και το κυπελλο) θα συναγωνιζεται στα ισια τον οτε σε λαοφιλια.
δεν ειμαι και πολυ σιγουρος για αυτο.ο μονος λογος που εμεινα στη νοβα φετος ηταν το cl.μολις τελειωσε (ο τελικος παιζει και nerit hd) την εκανα με ελαφρα.
θα αναγκαστει να βγαλει πακετα superleague(ή κατι τετοιο) σε χαμηλο κοστος του χρονου.το θεωρω δεδομενο.

Γιατί να βγάλει πακέτα ξεχωριστά για Superleague?
Αφού το sports pack πλέον είναι Superleague+Euroleague.

Αυτό θα είχε νόημα να το κάνει πριν 3-4 χρόνια, όχι τώρα.

σωστο. δεν εχουν μεινει και πολλα πλεον στα αθλητικα.

γιατο να μονο που μπορει να κανει ειναι να ενδυναμωσει/πρωωθησει το σινεμα περιεχομενο. ολα hd και νεα καναλια και υπηρεσιες

αν συνεχισει τοτε να πουλαει το αθλητικο στα 50φευγα δεν την βλεπω καθολου καλα

Η εικόνα και πάλι σημερα στο αστερας-παοκ στο NS2HD όχι μονο δεν ειναι HD αλλά θα την συγκρινα ανετα με κατι μεταδόσεις europa league ant1 από κάποιες κάμερες.Απο την κεντρική καμερα τα νουμερα των παικτων δεν διακρινονται καθόλου. Επισης δεν ηταν HD και το αστερας - παναθηναικος προχτές. Πληρωνουμε HD αλλα HD πουθενά με απλά λόγια.... Δεν φτάνει που μας δουλευουν οι οτετζηδες ψιλοχαζί με τις 3ετης ανανεωσεις που χτυπάνε σε πρωτοκλασατα αθλητικα γεγονότα.. δεν θα εχουμε και HD μεταδόσεις από το δω και στο εξής..;;
Συγγνωμη Nova αλλά μαλλον θα σε δω στο πλοίο...περίπου μήνα νοέμβρη.