Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Καλημέρα μετά την έκρηξη μου την Παρασκευή της οπόίας το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, έχω προπληρώσει τον Ιουλιο και αν δεν αλλάξει κατι τον Αυγουστο σας χαιρετώ. Έκανα εχθές προσπάθεια να μπω μήπως και αλλάξει κάτι.Οτε έχω ιντερνετ Δυστυχως έβλεπα το κλασσικό μηνυμα (παρακαλώ προσπάθησε αργότερα...Χ-002). Κάποια στιγμή όταν ξαναπατησα το κουμπί κατα λάθος αυτή τη φορά μου έβγαλε ενα μήνημα στα γρήγορα και μετά αλλαξε και μου ξαναεβγαλε το μηνυμα λάθους. Ελεγε απο όσο προλαβα να το δω ("ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ"

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ... ... ... και καποια αλλα απο κάτω αλλα δεν τα προλαβα να τα διαβασω. ) Να σημειώσω πως τη φορά εκείνη που μου εβγαλε αυτή την καρτέλα είχε κολλησει η κλεψύδρα και δεν γυρνούσε, απλά είχε κολλήσει και απλά έκανε κάποιες μικρές κινήσεις. Καμια σχεση με άλλες φορές που απλά γυρνάει και πετάει το μήνυμα.

Last edited by a moderator:
Είχα στείλει το Σάββατο μέσω της φόρμας επικοινωνίας του myaccount 'παράπονο' όπως το ονομάζουν σχετικά με το γεγονός οτι δίνουν το on demand μόνο στους 3play και μου απάντησαν σήμερα πως προς το παρών δίνεται δοκιμαστικά και σταδιακά στους 3play, μάλιστα σε πολλούς 3play δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα και πως στο μέλλον είναι πολύ πιθανό να δοθεί και στους υπόλοιπους.
Άποψη μου είναι πως θα πρέπει να δείξουμε και εμείς υπομονή για λίγους μήνες και βλέπουμε :)

Φιλε hdanca εσυ που ξέρεις καποια αρκετα παραπάνω απο όλους μας, μήπως μπορείς να μου λύσεις την απορία εαν τελικά θα ανοιξει και για εμάς που είμαστε σε άλλο πάροχο; Σε παρακαλώ αλλά είμαι 20 χρονια συνδρομητης και νοιώθω μεγάλο κοροιδο, ειδικά μετα τις διαβεβαιωσεις απο το τεχνικο τμημα ΠΡΙΝ βγει η υπηρεσία πως θα αφορά όλους τους χρήστες ιντερνετ.

ευχαριστω πολυ.

Μετά απο την ίδια απάντηση και σε μένα απο το τεχνικό τμήμα ότι ενδεχόμενα μελλοντικά η υπηρεσία να προσφέρεται και σε άλλους παρόχους ίντερνετ, τους απάντησα ότι μελλοντικά και εγώ θα το σκεφθώ αν θα ξαναγίνω συνδρομητής .

Γνώμη μου είναι ότι αν ήταν να το δώσουν σε όλους θα το έδιναν από την αρχή όπως με το novago
Τώρα από το τηλέφωνο τι περιμένετε να πούνε, ότι κύριε δεν πρόκειται να το πάρετε ποτε άδικα περιμένετε..
Φυσικά και όχι
Σου πετάνε ένα εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα και ότι μελλοντικά ενδέχεται να το πάρετε και καθάρισαν..

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Φιλε hdanca εσυ που ξέρεις καποια αρκετα παραπάνω απο όλους μας, μήπως μπορείς να μου λύσεις την απορία εαν τελικά θα ανοιξει και για εμάς που είμαστε σε άλλο πάροχο; Σε παρακαλώ αλλά είμαι 20 χρονια συνδρομητης και νοιώθω μεγάλο κοροιδο, ειδικά μετα τις διαβεβαιωσεις απο το τεχνικο τμημα ΠΡΙΝ βγει η υπηρεσία πως θα αφορά όλους τους χρήστες ιντερνετ.

ευχαριστω πολυ.

Δεν γνωρίζω την επίσημη θέση της εταιρίας, για το τι θα ισχύσει μετά την λήξη της περιόδου της πιλοτικής διάθεσης της υπηρεσίας. Αν και εφόσον μάθουμε κάτι σχετικά με το θέμα αυτό από την εταιρία, θα ενημερωθείτε άμεσα. Μπορώ όμως να πω την γνώμη μου, λαμβάνοντας υπόψη μου τα δεδομένα που ισχύουν, τα οποία και θα αναφέρω παρακάτω.

Η υπηρεσία έχει φτιαχτεί για να δουλεύει ανεξαρτήτως παρόχου internet. Αυτό άλλωστε αναφέρθηκε στην πρώτη πανελλήνια παρουσίαση της υπηρεσίας, η οποία έγινε από το AVCLUB.

Η υπηρεσία παρέχεται αυτή τη στιγμή σε πιλοτική διάθεση. Έχει διαφύγει της προσοχής από όλους και δεν έχει αναφερθεί από κανέναν, ότι η υπηρεσία δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα με κανένα δελτίο τύπου, δεν έχει διαφημιστεί ακόμα στην τηλεόραση σαν προϊόν της Forthnet-NOVA, δεν υπάρχει ακόμα πουθενά και σε κανένα έντυπο διαφήμιση που να προσελκύει τον πελάτη να αποκτήσει αυτό το προϊόν. Όλα αυτά, τα αναφέρω για να γίνει κατανοητό ότι επίσημα η Forthnet-NOVA δεν προσφέρει (ακόμα) τέτοια υπηρεσία. Προς το παρόν, η διάθεσή της βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο.Αυτό ακριβώς αναφέρεται στην σελίδα [url]http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-ondemand/suhnes-erotiseis/[/URL]...

Η υπηρεσία Nova On Demand έχει πιλοτικό χαρακτήρα;

Η υπηρεσία αρχικά παρέχεται σε εμπορική πιλοτική διάθεση έως και τις 31/08/2016

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω δεδομένα, θα πω την δική μου γνώμη για το τι πιστεύω ότι θα ισχύσει. Το "δική μου γνώμη" το τονίζω, για να μην παρεξηγούμαι. Επαναλαμβάνω, δεν γνωρίζω ακόμα την επίσημη θέση της εταιρίας. Η γνώμη μου λοιπόν είναι, ότι η υπηρεσία αν και εφόσον ξεκινήσει να προσφέρεται επίσημα σαν προϊόν προς τους πελάτες, θα προσφέρεται ανεξαρτήτως παρόχου. Όταν ξεκινήσει η επίσημη διάθεσή της, θα υπάρξουν και οι ανάλογες διαφημίσεις παντού. Να είστε βέβαιοι γι αυτό. Και επειδή θέλω να προλάβω την λογικά απορία που δημιουργείται, θα πω ότι δεν γνωρίζω αν η επίσημη λήξη της πιλοτικής διάθεσης είναι η 31/8/2016. Θα γίνει αργότερα, νωρίτερα, τότε ακριβώς? Δεν μπορώ να γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι, ότι εφόσον η υπηρεσία έχει φτιαχτεί για να δουλεύει ανεξαρτήτως παρόχου internet, κάποια στιγμή θα διατεθεί και ανεξαρτήτως παρόχου internet. Αυτή είναι η γνώμη μου. Μάντης δεν είμαι, αν θα επιβεβαιωθώ, ή αν θα διαψευσθώ, θα το δείξει ο χρόνος. Μπορεί και να κάνω λάθος, δεν ξέρω. Μπορεί όμως να έχω και δίκιο.

Κατανοώ πλήρως το παράπονο κάποιου που βλέπει έναν φίλο του να παρακολουθεί κάτι που εκείνος δεν μπορεί. Ας περιμένει όμως πρώτα να δει αν το προϊόν αυτό είναι κάτι που διαφημίζεται και προσφέρεται επίσημα από την εταιρία. Γιατί στην παρούσα φάση, τα αναθέματα πέφτουν για ένα προϊόν το οποίο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να διαφημίζεται και να προσφέρεται επίσημα προς κατανάλωση.

Αυτή είναι η γνώμη μου, πάντα φιλικά και χωρίς να θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας! :smile:

Θα συμφωνήσω με τον φίλο μου τον Χάρη σε όλα και κυρίως στον συλλογισμό του. Απλά θα προσθέσω και εγώ τους προβληματισμούς μου που λένε ότι μια υπηρεσία όσο είναι πιλοτική δεν μπορεί να δοθεί σε όλους. Στο διάστημα των δοκιμών θα βρεθούν κάποια στραβά πράγματα, κάπου θα κολλήσει, κάπου θα παίζει καλά, όλα αυτά θα εκτιμηθούν θα επεξεργαστούν και κυρίως θα διορθωθούν τυχών λάθη. Όταν λοιπόν η εταιρία διασφαλίσει την υπηρεσία της γιατί να μην την δώσει σε όλους τους συνδρομητές?

Όπως ακριβώς το λες Χρήστο. Γι αυτό ακριβώς υπάρχει η περίοδος της πιλοτικής διάθεσης...

Το on demand μεσω ethernet για οσους εχουν μονο τηλεοραση απο τη νοβα ειναι δωρο αδωρο γιατι προσφερεται μονο σε συνδρομητες triple play. Παρομοια τακτικη με τον οτε στο ote tv go. Συμφωνα με το support αυτο συμβαινει γιατι ειναι ακομα σε δοκιμαστικη φαση. Στην ελλαδα παντως ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου.

Last edited by a moderator:
Το ότι είναι σε πιλοτική διάθεση εμενα δεν μου λέει κάτι, μπορούσε να το έδινε και σε συνδρομητές σκέτης nova και πάλι σε πιλοτική διάθεση θα ήταν
Δε μπορώ να καταλάβω που κολλάει το πιλοτική διάθεση με το δινω την υπηρεσία μονο σε συνδρομητές 3play
Ισα ισα αν το έδινε σε όλους θα τεσταρόταν η υπηρεσία και γενικά το σύστημα τους, από περισσοτερους συνδρομητές οποτε θα είχαν και περισσότερες πληροφορίες
Kαι το novago όταν ξεκίνησε σε πιλοτική διάθεση ήταν αλλα δόθηκε σε ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές

Ίσως από τους συνδρομητές 3play μπορεί να τεστάρει δεδομένα που από μια σκέτη συνδρομή Nova στην παρούσα φάση δεν μπορεί να τα τεστάρει.

Ναι αλλα ίσως αν την έδινε και σε εμάς θα μπορούσε να τεστάρει πράγματα που με το 3play δεν μπορεί..

Tέλος πάντων η συζήτηση είναι ατέρμονη. Από τη στιγμή που η nova δεν ξεκαθαρίζει τα πράγματα μπορούμε να κάνουμε όσες υποθέσεις θέλουμε
Πάντως το μονο σίγουρο test που κάνει η nova είναι να δοκιμάσει τα νεύρα όσων έχουμε σκέτη nova

Το ότι είναι σε πιλοτική διάθεση εμενα δεν μου λέει κάτι, μπορούσε να το έδινε και σε συνδρομητές σκέτης nova και πάλι σε πιλοτική διάθεση θα ήταν
Δε μπορώ να καταλάβω που κολλάει το πιλοτική διάθεση με το δινω την υπηρεσία μονο σε συνδρομητές 3play
Ισα ισα αν το έδινε σε όλους θα τεσταρόταν η υπηρεσία και γενικά το σύστημα τους, από περισσοτερους συνδρομητές οποτε θα είχαν και περισσότερες πληροφορίες
Kαι το novago όταν ξεκίνησε σε πιλοτική διάθεση ήταν αλλα δόθηκε σε ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές
Μια υπηρεσία πριν δοθεί σε επίσημη διάθεση και κυκλοφορία, είναι απαραίτητο να περάσει από ορισμένα στάδια ελέγχων. Σε διαβεβαιώ, ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Στο πρώτο στάδιο ελέγχεται από λίγους. Στο επόμενο, ελέγχεται από περισσότερους. Στο επόμενο, ο κύκλος μεγαλώνει. Όλοι αυτοί οι έλεγχοι απαιτούν ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Πριν ολοκληρωθούν όλοι οι έλεγχοι, υπάρχει ένα τελευταίο στάδιο που δίνονται οι "σοβαρότερες εξετάσεις". Σε αυτό το στάδιο, η υπηρεσία ελέγχεται σε πραγματικές συνθήκες και όπως καταλαβαίνεις ο κύκλος είναι πλέον μεγάλος. Είναι απαραίτητο να γίνει αυτό, γιατί σε κάθε στάδιο ελέγχων και άρα και σε αυτό, ελέγχονται διαφορετικά πράγματα. Αν δεν προηγηθούν και ολοκληρωθούν όλα αυτά τα στάδια, δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει ποτέ ένα τέτοιο project. Και αφού έχουν ολοκληρωθεί πρώτα όλα αυτά, τότε προσφέρεται επίσημα σε κυκλοφορία για τους πελάτες το προϊόν. Με την επίσημη διάθεση λοιπόν, η εταιρία ανακοινώνει επίσημα τη διάθεση του προϊόντος, το διαφημίζει σε τηλεόραση, έντυπα και internet με σκοπό να προσελκύσει πελάτες. Σε αυτό το στάδιο λοιπόν, δεν έχουμε ακόμα φτάσει. Τα γράφω πολύ απλοποιημένα για να γίνονται κατανοητά.

Δηλαδή εμείς που έχουμε 3pley και επειδή έχουμε τον pvr δεν μπορούμε να απολαύσουμε την υπηρεσία τι να πούμε; απλά υπομονή.

Ίσως από τους συνδρομητές 3play μπορεί να τεστάρει δεδομένα που από μια σκέτη συνδρομή Nova στην παρούσα φάση δεν μπορεί να τα τεστάρει.

Δεν έχει τεχνική βάση αυτό. Απλά δεν μπορεί να προβλέψει το traffic του GR-IX πιθανότατα.

Μια υπηρεσία πριν δοθεί σε επίσημη διάθεση και κυκλοφορία, είναι απαραίτητο να περάσει από ορισμένα στάδια ελέγχων. Σε διαβεβαιώ, ότι δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Στο πρώτο στάδιο ελέγχεται από λίγους. Στο επόμενο, ελέγχεται από περισσότερους. Στο επόμενο, ο κύκλος μεγαλώνει. Όλοι αυτοί οι έλεγχοι απαιτούν ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Πριν ολοκληρωθούν όλοι οι έλεγχοι, υπάρχει ένα τελευταίο στάδιο που δίνονται οι "σοβαρότερες εξετάσεις". Σε αυτό το στάδιο, η υπηρεσία ελέγχεται σε πραγματικές συνθήκες και όπως καταλαβαίνεις ο κύκλος είναι πλέον μεγάλος. Είναι απαραίτητο να γίνει αυτό, γιατί σε κάθε στάδιο ελέγχων και άρα και σε αυτό, ελέγχονται διαφορετικά πράγματα. Αν δεν προηγηθούν και ολοκληρωθούν όλα αυτά τα στάδια, δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει ποτέ ένα τέτοιο project. Και αφού έχουν ολοκληρωθεί πρώτα όλα αυτά, τότε προσφέρεται επίσημα σε κυκλοφορία για τους πελάτες το προϊόν. Με την επίσημη διάθεση λοιπόν, η εταιρία ανακοινώνει επίσημα τη διάθεση του προϊόντος, το διαφημίζει σε τηλεόραση, έντυπα και internet με σκοπό να προσελκύσει πελάτες. Σε αυτό το στάδιο λοιπόν, δεν έχουμε ακόμα φτάσει. Τα γράφω πολύ απλοποιημένα για να γίνονται κατανοητά.

Με παρεξήγησες. Δεν διαφωνώ ούτε σε μια τελεια από αυτά που γραφεις, ισα ισα
Εμενα η ένσταση μου είναι άλλη. Γιατί σε όλα τα στάδια τον δοκιμων μέχρι και στο τελευταίο που γίνεται τώρα δεν δίνεται και σε εμάς να την δοκιμάσουμε
Είμαι απόλυτα ξεκάθαρος, άλλο κομμάτι οι δοκιμες και άλλο κομμάτι με ποίους συνδρομητές θα γίνουν οι δοκιμες
Εγραψα και παραπάνω και το novago από τα ίδια στάδια έλεγχον πέρασε αλλα εκεί η υπηρεσία δοκιμάστηκε με όλους τους συνδρομητές
Eδώ γιατί εμάς μας αποκλείει?
Eμενα αυτός ο διαχωρισμός κάτι μου λέει

Εκτιμώ πολύ και την λαμβάνω πολύ σοβαρά υπ όψιν την άποψη του φίλου ,hdanca, κρίνοντας και τα επιχειρήματά του αλλά κυρίως την ευγένεια και την καλοπροαίρετη διάθεσή του ,να συνεισφέρει στο διάλογο εποικοδομητικά. Απλά να αντιλέξω μόνο σε ένα σημείο. Στην επικοινωνία μου με το τεχνικό τμήμα σε καμμία στιγμή δεν μου αναφέρθηκε τεχνικό ή άλλης φύσης πρόβλημα, τεσταρίσματος, συγκέντρωσης πληροφοριών κ.λ.π. Μου αναφέρθηκε ρητά η απόφαση της εταιρείας να ξεκινήσει η υπηρεσία να προσφέρεται πιλοτικα έως 31/8/2016 ,αποκλειστικά στους συνδρομητές 3play, και ότι εξετάζεται μελλοντικά να προσφερθεί η υπηρεσία και στους συνδρομητές άλλων παρόχων. Τονίζω δηλαδή ότι κρίνοντας, απο τα όσα μου ελέχθησαν είναι καθαρά πολιτική της εταιρείας η απόφαση και όχι πρόβλημα δυσκολίας ή άλλου λόγου τεχνικού η μη παροχή στους άλλους συνδρομητές. Άποψη μου φυσικά και δεν διεκδικώ το αλάθητο.

Δηλαδή εμείς που έχουμε 3pley και επειδή έχουμε τον pvr δεν μπορούμε να απολαύσουμε την υπηρεσία τι να πούμε; απλά υπομονή.

Φιλε αυτό είναι δικό σου θέμα. Το ότι εσύ προτιμάς τη στάση της υπομονής αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να γράψουμε δυο κουβέντες
Ενημερωτικά πάντως, εγώ αν είχα 3play είχα πληρώσει και καμια 150αρια ευρώ για τον pvr και ξαφνικά η υπηρεσία δεν μου διατιθόταν μονο υπομονή δεν θα έκανα..

Με παρεξήγησες. Δεν διαφωνώ ούτε σε μια τελεια από αυτά που γραφεις, ισα ισα
Εμενα η ένσταση μου είναι άλλη. Γιατί σε όλα τα στάδια τον δοκιμων μέχρι και στο τελευταίο που γίνεται τώρα δεν δίνεται και σε εμάς να την δοκιμάσουμε
Είμαι απόλυτα ξεκάθαρος, άλλο κομμάτι οι δοκιμες και άλλο κομμάτι με ποίους συνδρομητές θα γίνουν οι δοκιμες
Εγραψα και παραπάνω και το novago από τα ίδια στάδια έλεγχον πέρασε αλλα εκεί η υπηρεσία δοκιμάστηκε με όλους τους συνδρομητές
Eδώ γιατί εμάς μας αποκλείει?
Eμενα αυτός ο διαχωρισμός κάτι μου λέει

Όπως θέτεις την σύγκριση με το nova Go, είναι εύστοχη η απορία σου. Θα πρέπει όμως να λαμβάνεις υπόψη σου κάτι...

Αν επρόκειτο για ίδιο project, θα σου έλεγα ότι δεν έχεις άδικο που σκέφτεσαι έτσι. Όμως, δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με το δίκτυο, όπως ίσως πολλοί να αντιλαμβάνονται. Είναι πάρα πολλά άλλα θέματα, με κυριότερο από αυτά τη συμπεριφορά των συσκευών με τις οποίες πραγματοποιείται η πρόσβαση στην υπηρεσία. Μιλάω για τους δέκτες της Nova δηλαδή, για τους οποίους η δουλειά που συντελείται αυτή τη στιγμή θα φέρει αλλαγές και νέες δυνατότητες σε σχέση με αυτό που υπάρχει τώρα. Είναι διαφορετική περίπτωση από το project του nova Go.

Το ποιους επιλέγει η εταιρία, ή το ποιους θα έπρεπε να επιλέξει να έχουν πρόσβαση στην πιλοτική διάθεση της υπηρεσίας, δεν μπορεί κανένας να αποδείξει ποιο είναι το σωστό. Σε τέτοιο ερώτημα μεταξύ μας, ο καθένας θα έλεγε τη γνώμη του, αλλά κανένας δεν θα μπορούσε να αποδείξει ότι έχει δίκιο. Η εταιρία όμως, είναι η μόνη που γνωρίζει τα δεδομένα και αποφασίζει ανάλογα. Και αν θες τη δική μου γνώμη, εφόσον η υπηρεσία προσφέρεται ακόμα πιλοτικά, ότι επιλογή και να κάνει στο διάστημα αυτό, δεν μπορεί να της αποδείξει κανένας ότι παίρνει λάθος, ή άδικες αποφάσεις.