Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...
Φιλε hdanca εσυ που ξέρεις καποια αρκετα παραπάνω απο όλους μας, μήπως μπορείς να μου λύσεις την απορία εαν τελικά θα ανοιξει και για εμάς που είμαστε σε άλλο πάροχο; Σε παρακαλώ αλλά είμαι 20 χρονια συνδρομητης και νοιώθω μεγάλο κοροιδο, ειδικά μετα τις διαβεβαιωσεις απο το τεχνικο τμημα ΠΡΙΝ βγει η υπηρεσία πως θα αφορά όλους τους χρήστες ιντερνετ.
ευχαριστω πολυ.
Δεν γνωρίζω την επίσημη θέση της εταιρίας, για το τι θα ισχύσει μετά την λήξη της περιόδου της πιλοτικής διάθεσης της υπηρεσίας. Αν και εφόσον μάθουμε κάτι σχετικά με το θέμα αυτό από την εταιρία, θα ενημερωθείτε άμεσα. Μπορώ όμως να πω την γνώμη μου, λαμβάνοντας υπόψη μου τα δεδομένα που ισχύουν, τα οποία και θα αναφέρω παρακάτω.
Η υπηρεσία έχει φτιαχτεί για να δουλεύει ανεξαρτήτως παρόχου internet. Αυτό άλλωστε αναφέρθηκε στην πρώτη πανελλήνια παρουσίαση της υπηρεσίας, η οποία έγινε από το AVCLUB.
Η υπηρεσία παρέχεται αυτή τη στιγμή σε πιλοτική διάθεση. Έχει διαφύγει της προσοχής από όλους και δεν έχει αναφερθεί από κανέναν, ότι η υπηρεσία δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα με κανένα δελτίο τύπου, δεν έχει διαφημιστεί ακόμα στην τηλεόραση σαν προϊόν της Forthnet-NOVA, δεν υπάρχει ακόμα πουθενά και σε κανένα έντυπο διαφήμιση που να προσελκύει τον πελάτη να αποκτήσει αυτό το προϊόν. Όλα αυτά, τα αναφέρω για να γίνει κατανοητό ότι επίσημα η Forthnet-NOVA δεν προσφέρει (ακόμα) τέτοια υπηρεσία. Προς το παρόν, η διάθεσή της βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο.Αυτό ακριβώς αναφέρεται στην σελίδα
[url]http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-ondemand/suhnes-erotiseis/[/URL]...
Η υπηρεσία Nova On Demand έχει πιλοτικό χαρακτήρα;
Η υπηρεσία αρχικά παρέχεται σε εμπορική πιλοτική διάθεση έως και τις 31/08/2016
Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω δεδομένα, θα πω την δική μου γνώμη για το τι πιστεύω ότι θα ισχύσει. Το
"δική μου γνώμη" το τονίζω, για να μην παρεξηγούμαι. Επαναλαμβάνω, δεν γνωρίζω ακόμα την επίσημη θέση της εταιρίας. Η γνώμη μου λοιπόν είναι, ότι η υπηρεσία αν και εφόσον ξεκινήσει να προσφέρεται επίσημα σαν προϊόν προς τους πελάτες, θα προσφέρεται ανεξαρτήτως παρόχου. Όταν ξεκινήσει η επίσημη διάθεσή της, θα υπάρξουν και οι ανάλογες διαφημίσεις παντού. Να είστε βέβαιοι γι αυτό. Και επειδή θέλω να προλάβω την λογικά απορία που δημιουργείται, θα πω ότι δεν γνωρίζω αν η επίσημη λήξη της πιλοτικής διάθεσης είναι η 31/8/2016. Θα γίνει αργότερα, νωρίτερα, τότε ακριβώς? Δεν μπορώ να γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι, ότι εφόσον η υπηρεσία έχει φτιαχτεί για να δουλεύει ανεξαρτήτως παρόχου internet, κάποια στιγμή θα διατεθεί και ανεξαρτήτως παρόχου internet. Αυτή είναι η γνώμη μου. Μάντης δεν είμαι, αν θα επιβεβαιωθώ, ή αν θα διαψευσθώ, θα το δείξει ο χρόνος. Μπορεί και να κάνω λάθος, δεν ξέρω. Μπορεί όμως να έχω και δίκιο.
Κατανοώ πλήρως το παράπονο κάποιου που βλέπει έναν φίλο του να παρακολουθεί κάτι που εκείνος δεν μπορεί. Ας περιμένει όμως πρώτα να δει αν το προϊόν αυτό είναι κάτι που διαφημίζεται και προσφέρεται επίσημα από την εταιρία. Γιατί στην παρούσα φάση, τα αναθέματα πέφτουν για ένα προϊόν το οποίο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα να διαφημίζεται και να προσφέρεται επίσημα προς κατανάλωση.
Αυτή είναι η γνώμη μου, πάντα φιλικά και χωρίς να θέλω να χαλάσουμε τις καρδιές μας! :smile: