Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

ενα εχω καταλαβει δεν πρεπει να αναμασαμε τα ....ιδια ,το ιδιο λαθος εκανα και εγω και τα ιδια οταν ερχετε ο καιρος της ανανεωσης να πρατουμε ο καθενας μας
αναλογα με το συμφερον μας ....γιατι πολλοι απο μας μολις μας κανουν μια προσφορα καλητερη τα ξεχναμε ολα και υπογραφουμε,
δεν εχουμε μαθει ακομα σαν καταναλωτες την δυναμη μας και οτι η καθε εταιρια αν δεν υπηρχαμε εμεις να της στηριζουμε δεν θα υπηρχαν......
το γνωριζουν αυτο για αυτο λειτουργουν με αυτο τον τροπο,για αυτο στο εξωτερικο συμπερηφερωνται με διαφορετικο τροπο.......
παραπονα για οποιδηποτε λογο θα υπαρχουν δεν γυνετε να μην υπαρχουν ,ομως μετραει ο τροπος συμπερηφορας απεναντη στους πελατες τους και
ο τροπος επυλησης καθε προβληματος

Αυτή ειδικά την εποχή είναι λογικό να κοιτάμε να επωφεληθούμε οποιασδήποτε προσφοράς, όταν συμφέρει την τσέπη μας. Για προγράμματα τηλεφωνίας και συνδρομητική τηλεόραση μιλάμε.

Σήμερα είχα τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους ,τους ζήτησα τον αριθμό του βρόγχο ,μιας και αποφάσισα να πάω σε άλλη εταιρία όχι στον ΟΤΕ .

Δια μαγείας ανακάλυψαν ότι έχω ,ξανά βραχυκύκλωμα στην τηλεφωνική μου γραμμή(Η επισκευή είχε γίνει πριν ένα μήνα περίπου ) μου είπαν ότι μπορούν να το ξαναδούν...
Στα δορυφορικά μου απάντησαν ότι είναι φυσιολογικό όταν υπάρχει έντονη βροχόπτωση να χάνονται τα δορυφορικά ...Σε μένα με λίγη βροχή χάνονται τα πάντα...Καμία ευαισθησια να στείλουν έναν τεχνικό,για να δει τη ακριβώς συμβαίνει και εγώ να συνεχίζω να τους πληρώνω.
Τα router τους ,έχουνε πρόβλημα,τους ζήτησα να μου στείλουν ένα, με συγκεκριμενες προδιαγραφές που το δίνουν μόνο στους καλούς πελάτες,η απάντηση τους είναι ότι δεν μπορούν να δεσμευτούν σε αυτό που τους ζήτησα .
Η οικονομική τους προσφορά...Είναι η πιο ακριβή της αγοράς .
Επέλεξα το streaming στην εταιρία που θα πάω,μιας και δεν με ενδιαφέρουν τα αθλητικά...Το πρώτο είναι το μέλλον,με δυνατότητες πραγματικού hd στο μέλλον και όχι του πλασματικού hd 1080i που εκπέμπουν αυτοί...Με έναν αποκωδικοποιητη που εχει τα χρόνια του και τον έχουνε τρελάνει στις αναβαθμίσεις.

Άφησα το κερασάκι στην τούρτα στο τέλος...Μπορεί να χάσανε ,έναν καλοπληρωτή πελάτη τους ,έναν λιγότερο θα πουν κάποιοι....
Όμως η πραγματική αλήθεια είναι ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι,με πολλά παράπονα για την συγκεκριμένη εταιρία,μιας και εργάζομαι σε εταιρία με χιλιάδες προσωπικό...Και με έναν συνεταιρισμο εργαζομένων που κοιτάζει μόνο το συμφέρων των πρώτων αλλα και τις σωστές προσφερομενες υπηρεσίες .
Επέλεξα την ανωνυμία στα χρόνια που είμαι συνδρομητής στην συγκεκριμένη εταιρία από το 2008...Καιρός τώρα να γευτούν την πικρή αλήθεια...Γιατί τελικά επικρατεί το συγκεκριμένο ρητό...Έχει ο καιρός γυρίσματα...Ας πρόσεχαν !

Ποσο της πλακας ειναι η νοβα ρε; Εχει μεινει με μπασκετ μπαλλα ελλαδα κ αντι να δειχνει παντα ΠΑΟ ΠΑΟΚ ΑΡH , τα δειχνει σε παραλληλη μεταδοση για οικονομια. Αν δε μπορειτε κλειστε να ησυχασουμε.

Last edited by a moderator:
τη χαλια ειναι αυτα με τη υπυρεσια 3play ;παιρνω τηλεφωνο στο 18345 , εχω προβλημα με την γραμμη ιντερνετ και περιμενω αναμωνη 10 λεπτα στη γραμμη ελεος..........

το 18345 θέλει υπομονή και τηλέφωνο με ανοικτή ακρόαση.

από τότε που το κατάλαβα αυτό μπορώ πλέον και τηλεφωνώ αυτούς αλλά και αρκετούς άλλους χωρίς να χάνω το χρόνο μου!

δυστυχος ειναι για τα μπαζα η οργανωση τους με το τυποτα περιμενουν να κανουν δουλια............................ενω αν καθυστερισω να πληρωσω λογαριασμο το κοβουν απικο

Καλη χρονια.Μιας και περναω οικογενειακα τις γιορτές (πολλές ωρες σπίτι με καλη παρεα και τηλεοραση) συνηδιτοποίησα οτι δεν ανοιξα καθολου να δω κατι στη nova (διότι απλα δεν ειχε τιποτα να δω απο αθλητικά) .. μονο λιγο χαζεψα το novachristmas χτες που ειχε το The santa pups. Εν αντιθέση με την αντιπαλη πλατφόρμα που μόνο και μονο λόγω της premier που παιζουν ακομα και σημερα ειναι full να δεις ποδοσφαιράκι.Κρίμα για τη nova - αυτες τις ημερες που αρκετος κοσμος δεν δουλεύει και περναει αρκετες ωρες σπίτι θα επρεπε να εχει κατι να σε τραβάει.Anyway το 2015 σιγουρα θα είναι ενδιαφέρον γιατί αν συνεχίσει ετσι... -bye-

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Χρόνια πολλά καλή χρονιά. Βρε μπάλα πρωτοχρονιάτικα :)

Δεν το συζηταμε καθόλου..τζακακι ,μπαλίτσα (αν βλεπαμε με nova) και καλή παρέα. Που να τρέχεις ; Βενζίνες -> 1,40 ,θερμοκρασία αρνητική. Ολοι οι παραγοντες μας ωθουν να σπιτογατιάσουμε.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Πατησε το 620 και ακου λιγη μουσικη τις γιορτες
Εγω αυτο κανω συνηθως

Υπομονη θα δεις και ελληνικο πρωταθλημα οταν θα γινει μονοπωλιο! :D

Καλη χρονια.καινουργιες ταινιες δεν μπορουν να βαλουν ολο επαναληψεις ειναι.ελεος πια.

Καλη χρονια και σενα φιλε. εδω ενα κυπελλο αγγλιας μας δεν μπωρουν να εξασφαλισουν θα μπωρουν να αλλαξουν της ταινιες ;

δεν θα λυξη το συμβολαιο ;μετα ας παρακαλανε αρκετα, αν αυτοι δεν σεβοντε τους καταναλωτες ,εμες δεν φταιμε .............