Φυσικά και εχει σημασία αν έχεις κανει. Γιατί αν είχες κανει όπως έχω κανει και εγώ στην εν λόγω εταιρεία μια φορά νέα αίτηση και δυο φορές τουλάχιστον που θυμάμαι ανανέωση ο τρόπος της διαδικασίας που ήταν πάντα ο ίδιος, για αυτό σε ρώτησα αν έχεις κανει γιατί η προσωπική εμπειρία παίζει σημαντικό ρόλο για να εκφέρεις γνώμη και όχι απλά να υποστηρίζεις οτι διαβάζεις, ο τρόπος λοιπόν ειναι εξής, αφού παζαρεύεις και κατάληξης στο τι θες αρχίζει η διαδικασία της εγγραφής. Αφού πρώτα επιβεβαιώνεις τα στοιχεία σου που στα ρωτάει εκείνη τι στιγμή για να ηχογραφηθούν(όνομα, αφμ, τηλέφωνο, διεύθυνση) σου λέει στη συνέχεια: Κύριε Μουστάκα το πακέτο που συμφωνήσαμε ειναι ως εξής, fullPack της nova με 250καναλια+ όλα τα NovaCinema + όλα τα Novasports, με δώρο τα HD και όλα αυτά για πάντα στα 15 ευρώ το μήνα τελική τιμή με το ΦΠΑ με υποχρέωση δίκη σας 18 μήνες δέσμευση . Συμφωνείτε;;;;; Και εκεί λες ένα ωραιότατο ΝΑΙ και τελειώνει η διαδικασία ηχογραφημένη. Αν όλο αυτό έγινε έτσι που έτσι έπρεπε να γίνει τότε ο φίλος μας θα είχε fullPack και όχι startpack στην συνδρομή του. Αν όντως ομως έγινε έτσι και εχει startpack τότε να πάρει στη nova τηλέφωνο και να επικαλεστεί την ηχογραφημένη του συνομιλία με τι δέσμευση του για να δικαιωθεί. Όλα αυτά τα γράφω όχι γιατί έχω κάποιο συμφέρων απο τι Nova αλλά γιατί δεν μου αρέσει να μου μηδενίζεις τι γνώμη μου χωρίς ίσως να ξέρεις τι διαδικασία και τις δικλείδες ασφαλείας της απλά διαβάζοντας ένα Post που στην τελική ο άνθρωπος μπορεί να εχει και δίκιο και να εχει εξαπατηθεί.