Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Καλα εκανες και το ανεφερες μην δικαιολογιεσαι
Απλα στην θεση σου δεν θα εγραφα τιποτε στο φορουμ, θα επεστρεφα πισω οτιδηποτε
ανοιγμενο και θα απαιτουσα νεο σφραγισμενο ηλεκτρονικο εξαρτημα μηχανημα και τελος

Last edited by a moderator:
Φιλε δίκιο έχεις. Απλά έχοντας ζήσει 9 χρονια στη Γερμανία εκεί δουλεύει αλλιώς το σύστημα.. τα κακός κείμενα λέγονται για να μαθαίνει ο κόσμος, απλά εδώ η νοοτροπία είναι αν πεις κάτι είσαι κακός, ρουφιάνος κτλ
Τέλος πάντων αυτό ήταν τελείως off topic το σταματάω εδώ και ζητάω συγγνώμη από τους διαχειριστές

Φιλε δίκιο έχεις. Απλά έχοντας ζήσει 9 χρονια στη Γερμανία εκεί δουλεύει αλλιώς το σύστημα.. τα κακός κείμενα λέγονται για να μαθαίνει ο κόσμος, απλά εδώ η νοοτροπία είναι αν πεις κάτι είσαι κακός, ρουφιάνος κτλ
Τέλος πάντων αυτό ήταν τελείως off topic το σταματάω εδώ και ζητάω συγγνώμη από τους διαχειριστές

Πολύ καλά έκανες και τα έγραψες όλα αυτά. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του forum και αν τέτοια παραπτώματα δεν δημοσιοποιούνται, κάποιοι πονηροί γίνονται ανεξέλεγκτοι.

Το πρόβλημα είναι ότι τα έγραψες σε λάθος thread:offtopic:

Καλα το χειριστηκες. Αν καποιος με ειχε πει ψευτη, θα τον ειχα διαφημίσει ονομαστικά σε όσα φορουμ ειμαι ενεργός. Τελος καλό όλα καλά. Γραψε τωρα και τις εντυπωσεις σου για τον δεκτη!

παιδια ειναι σιγουρα για οποιοδηποτε πάροχο; Στο σαιτ λεει με τη συνδεση 3play. Εχω σκετη ΝΟΒΑ αλλα αλλο παροχο. Στο τηλ μου ειπανε πως γινεται με ολους. Δεν το γραφει ξεκαθαρα καπου. Πειτε αν γινεται με οποιονδηοπτε παροχο. Ειμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το δώ.

Ουτε εμένα με βάζει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Άσχετο,ιδεα μου είναι ή το μενού έγινε λίγο πιο γρήγορο και responsive?

Οτε εχω εγω .Αν ισχύει αυτό για άλλους παρόχους θα φάνε μεγάλο κράξιμο...

MΑΓΚΕΣ ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ. Τώρα πήρα και ρώτησα και απευθύνεται ΜΟΝΟ για συνδρομητές που έχουν ιντερνετ fortnhet. Οχι για όλους. Κοινώς όσοι έχουν σκέτη ΝΟΒΑ γεια σας. Κατι σας έλεγα για την γκαντεμία μου σε προηγούμενο μήνυμα. Μονο που τώρα πήρα και άλλους στο λαιμό μου. Αυτά. Παω για διακοπή.

Καλά οκ,δε θα περάσει έτσι αυτο...Εγώ πληρώνω Νόβα και απαιτώ on demand. Να βγάλουν νεο 865 στη τελική,δε με νοιάζει.

Ξενερωσα σε σημείο που σκέφτομαι να διακόψω τη συνδρομή...πλήρης απογοήτευση.Ντροπή τους.

Δεν ντρεπονται λίγο. Με πείσανε πως η υπηρεσία θα ειναι για όλους και αρνήθηκα ανακατασκευασμένο δέκτη 865 περιμένοντας πως και πως τη νέα υπηρεσία. Βγαινει η αναβάθμιση και πριν αρχίσω να χαιρομαι για την πληρότητα της υπηρεσίας μου, μου ζητάνε επιπλέον χρήματα και διαδικασία ώστε να μπορώ να λαμβάνω μια υπηρεσία που στον 865 την είχα έστω και με λιγους τίτλους. Με ποια λογική το κάνουν αυτό; Εγω ειμαι συνδρομητής απο το 2000 απρόσκοπτα. Ηρθε η ώρα να κάνω διακοπή και να είστε σιγουροι εκεί στην Κάντζα πως και άλλοι θα ακολουθήσουν μαθαίνοντας αυτό το οποίο κάνατε. Ειναι τραγικό όταν σας έχουμε στηριξει επι σειρά ετών όταν υπήρχε μονο η ΝΟΒΑ να μας παίζετε τέτοιο παιχνιδάκι. Τα 70αρια τα δίναμε (με τη θέλησή μας φυσικά) αλλά μας γυρνάτε την πλάτη ακόμα και τώρα που πραγματικά βγάλατε μια υπηρεσία αξιόλογη. Κακώς χάρηκα και λυπάμαι πραγματικά για όλο αυτό που πάει να γίνει. Σήμερα το απόγευμα αφού γυρίσω σπίτι και ηρεμήσω θα πάω σε ενα κατάστημα και θα κάνω διακοπή. Οταν αποφασίσετε να την δώστε και σε άλλους τότε βλέπουμε αν θα ξανασυνδεθώ.

Κρίμα γιατί και ο Χάρης στην αρχική του παρουσίαση δούλευε με άλλο πάροχο. Μάλλον τους έπιασε η μανία να βγάλουν και άλλους συνολικά συνδρομητές. Κρίμα κριμα κριμα.

Δηλαδή για εμάς που για τον χ,ψ λόγο δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να βάλουμε 3play έστηκαν..
Θα πρεπε να το δίνουν σε όλους έστω και σαν πρόσθετη υπηρεσία για αυτούς που δεν έχουν 3play με μια μικρή επιβάρυνση

Ειμαι παρα πολυ συγχισμένος. Νευριασμένος. Στο review έπαιζε μια χαρά μαγκες της ΝΟΒΑ ετσί; Για να τη διαφημίσετε και να την πείτε παντού δεν σας πειράζει να ειναι άλλος πάροχος ετσι; Οταν μαθεύτηκε και έγινε γνωστό πως ο πάροχος ειναι ανεξάρτητος, τσακ, πατήσατε το κουμπάκι και το γυρίσατε σε φορθνετ ετσι; Αυτά ειναι κουτοπονηριές και ειλικρινά απορώ πως έχετε τέτοια νοοτροπία. Θέλετε να ειναι δωρεαν οι τίτλοι αλλά με το τίμημα της τηλεφωνίας ε; Και την είχατε την καραμέλα όλες αυτές τις ημέρες που μιλούσα στο τηλέφωνο με την τεχνική εξ πως το ιντερνετ δεν θα έπαιζε ρόλο ε;
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ....:furious3:

Τραγικοί απλά .Μας λένε πολυ απλά ότι αν δεν είστε συνδρομητές triple play σας έχουμε γραμμένους εκεί που δε πιάνει μελάνι.

Τραγικοί απλά .Μας λένε πολυ απλά ότι αν δεν είστε συνδρομητές triple play σας έχουμε γραμμένους εκεί που δε πιάνει μελάνι.

Ανάλογα πως το βλέπεις κάνεις εμείς που είμαστε 3play μας επιβραβευει με μια ακόμα δωρεάν υπηρεσία

Εαν πραγματικά η εταιρεία ειναι σοβαρή, ΑΜΕΣΑ δεν με ενδιαφέρει ποιος, πως, ποτε, απλά ΑΜΕΣΑ να βγει και να δικαιολογήσει την κατάσταση και να μας πει (οχι αν) αλλά ΠΟΤΕ θα τη δώσει και στους υπολοιπους ή ακομα καλύτερα να τη δώσει τώρα σε όλους. Δεν θα μας εκβιάζει εμάς κανένας. Αντε γιατι λίγο η αναχρηματοδότηση, λίγο η ευρωλιγκα σαν να γυρνάμε πάλι στη μεγαλομανία του παρελθόντος. Σας στηρίξαμε στα δύσκολα με συνεχόμενες συνδρομές. Με το να μας γυρνάτε την πλάτη δεν κερδίζετε τίποτα, θα γυρίσουμε και εμεις το πάτωμα και πάλι μπροστά σας θα έρθουμε.

Ανάλογα πως το βλέπεις κάνεις εμείς που είμαστε 3play μας επιβραβευει με μια ακόμα δωρεάν υπηρεσία
Δεν είναι λογική αυτή.Διαφημίζει on demand,το κάνει αποκλειστικά μέσω internet αφού σταματαει την παραγωγή των 865 και μετα το περιορίζει μονο στο δικό της δικτυο.Εμένα προσωπικά σα πελάτη με εξοργίζει αυτο. Anyway μη το κουράζω αλλο,εχω προπληρωσει τον Ιούλιο και τους δίνω περιθώριο αυτο το μήνα να το κάνουν διαθέσιμο και για άλλους παρόχους.Αν όχι,τοτε θα ειναι τα τελευταία χρήματα που θα δουν απο μένα.

Οσοι το βλέπετε σαν επιβράβευση, απλά αναλογιστείτε πως υπάρχουν ατομα που ειναι 20 χρονια συνδρομητές με 5ψηφιο κωδικο και 4ψήφιο κωδικό συνδρομητή, που οι δισκέτες ήταν ακόμα πλαστικές μεγάλες και παιζαμε commodore 64 με κασσέτες. Απο την εποχή του φιλμνετ (εχω τον δέκτη) δεν έχω διακόψει ποτέ. Ειμαι 40χρονών και απο τότε που με θυμάμαι να βλέπω μπάλα ήταν ο Καραλης είχε μαλλιά (αραιά βέβαια).

Ευκαιρία να βάλεις 3play! Μια χαρά Internet έχει η forthnet

Δεν μπορώ για προσωπικούς λόγους. Δεν διαφωνώ για το ιντερνετ της φορθνετ, απλά η λογική ειναι που με εξοργίζει. Δεν με υπολογιζει σαν πελάτη της, δεν μου δινει δέκτη 865 αφού 3 άλλαξα και έχανα τα πάντα με εγγραφές. Μου κόβει το ondemand (ενω με έχει πρωτίστως ενημερώσει πως η υπηρεσία θα ειναι για όλους) Δεν βασίστηκα μονο στο ριβιου των παιδιών και το λέω αλλά με βάση τηλεφωνημάτων που έκανα και μου το διαβεβαίωναν και απο εκέι οι υπάλληλοι της τεχνικής εξυπηρέτησης πως η υπηρεσία θα παρέχεται σε ΟΛΟΥΣ.