Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Λογικό είναι να μην έχουν κάνει τίποτα ως τώρα, πρώτα να ξεκαθαρίσει με τη superleague και μετά λογικά κάτι πρέπει να κάνουν.Υπομονή μέχρι αύριο.

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Λογικό είναι να μην έχουν κάνει τίποτα ως τώρα, πρώτα να ξεκαθαρίσει με τη superleague και μετά λογικά κάτι πρέπει να κάνουν.Υπομονή μέχρι αύριο.

Αν τα βρουν αυριο.Παντως τοσα συμβουλια που εκαναν πρεπει να αφησαν πολλα λεφτα στη γειτονικη καφετερια.Ας τη βαλουν χορηγο του πρωταθληματος αν δε βρεθει ουτε αυριο λυση...

Re: Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Αν τα βρουν αυριο.Παντως τοσα συμβουλια που εκαναν πρεπει να αφησαν πολλα λεφτα στη γειτονικη καφετερια.Ας τη βαλουν χορηγο του πρωταθληματος αν δε βρεθει ουτε αυριο λυση...
Λύση θα βρεθεί, τι θα περιλαμβάνει είναι το θέμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Λύση θα βρεθεί, τι θα περιλαμβάνει είναι το θέμα.

Μακαρι!Να ξεκινησει και το πρωταθλημα στην ωρα του.

Πάει και το πρωτάθλημα Πορτογαλίας,στόν ΟΤΕ γιά τα επόμενα 3 χρόνια. Τι θα δείχνει; Επανάληψη κάθε μέρα τη superlegue η θα χαιρετήσει κι αυτή αύριο;

Το "αστείο" είναι πως κάθε φορά που περνάει μία διοργάνωση από την Νova στην Cosmote, προβάλλεται μεγαλύτερο πακέτο αγώνων.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το bonus είναι οι εντός της Benfica.

Λολ κατά ταλλα 7 novasports κανάλια.

Θα πρέπει να αφήσουν 2 και να ρίξουν όλο το βάρος στον κινηματογράφο. Μέχρι του χρόνου το βλέπω να κραταει έτσι....

Αν σπάσει το συμβόλαιο superleague ή το αποκλειστικό της euroleague εγώ θα σπάσω κι εγώ το συμβόλαιο μου και δεν παίρνουν μια... δεν θα μας κοροϊδεύουν κι από πάνω και θα μας λένε και ψέματα... φτάνει!

Ο μοναδικός τρόπος για να ανανεώσει δικαιώματα είναι να μην γίνει διαγωνισμός. Αυτή τη στιγμή εφόσον δεν μπορεί να εκδόσει εγγυητικές δεν μπορεί να μπει ούτε σε διαγωνισμούς για τα κινηματογραφικά. Το έκανε στο παρελθόν -ειδικά στα κινηματογραφικά- όντας ο market leader. Τώρα που αυτό άλλαξε είναι δύσκολη η κατάσταση.

Είναι καμιά διοργάνωση που λήγει φέτος και υπάρχει περίπτωση να πάρει; η φέτος Μόνο super league και eurolegue θα εχει;

Έτσι όπως πάνε τα πράγματα το μόνο πρωτάθλημα που μπορεί να πάρει είναι από καμία βαλκανική χώρα και αυτό δύσκολα.

μετα το σημερινο φιασκο να μην μεταδωσει την αεκ που δεν ηρθε σε συμφωνια γιατι προφανως ηταν αδιαφορο το παιχνιδη και δεν ηθελε να δωσει λεφτα.απο αυριο πεντε συγγενεις και φιλοι μου την κοβουν ηταν το κερασακι στην τουρτα. ασε που οι τρεις θα πανε οτε γιατι εχουν παρει αναποδες με το σημερινο.και αφου διαβασα οτι εχασε και την πορτογαλια και αν αυριο γινει κανενα μπαμ με το ελληνικο πρωταθλημα βλεπω πολυ σκουρα τα πραγματα το χειμωνα.

Αν σπάσει το συμβόλαιο superleague ή το αποκλειστικό της euroleague εγώ θα σπάσω κι εγώ το συμβόλαιο μου και δεν παίρνουν μια... δεν θα μας κοροϊδεύουν κι από πάνω και θα μας λένε και ψέματα... φτάνει!

θα εχουν να λαμβανουν και αυτοι

μετα το σημερινο φιασκο να μην μεταδωσει την αεκ που δεν ηρθε σε συμφωνια γιατι προφανως ηταν αδιαφορο το παιχνιδη και δεν ηθελε να δωσει λεφτα.απο αυριο πεντε συγγενεις και φιλοι μου την κοβουν ηταν το κερασακι στην τουρτα. ασε που οι τρεις θα πανε οτε γιατι εχουν παρει αναποδες με το σημερινο.και αφου διαβασα οτι εχασε και την πορτογαλια και αν αυριο γινει κανενα μπαμ με το ελληνικο πρωταθλημα βλεπω πολυ σκουρα τα πραγματα το χειμωνα.
Τελικά δεν την δείχνει την ΑΕΚ;

Μάλιστα ο εκφωνητής του ματς της ΑΕΚ την είπε και σε όσους γκρινιάζουν για την προβολή του 2ου ημιχρόνου αποκαλώντας τους "αποψάκιδες του καναπέ". Ε Λ Ε Ο Σ

Έδειξαν τελικά το Β ημίχρονο... Ξεφτίλα απλά... ούτε που το παρατήρησα καθώς το έβλεπα σε ρωσικο.. απίστευτα πράγματα, τι κάνετε κύριοι εκεί στη ΝΟΒΑ; Κλείστε το εντελώς!

Μάλιστα ο εκφωνητής του ματς της ΑΕΚ την είπε και σε όσους γκρινιάζουν για την προβολή του 2ου ημιχρόνου αποκαλώντας τους "αποψάκιδες του καναπέ". Ε Λ Ε Ο Σ

Αυτοί οι "αποψακιδες" τον πληρώνουν και έχουν κάποιες απαιτήσεις.

Μαλλον η νοβα θελει να γινει σαν τις wind, vodafone. Τηλεφωνο- ιντερνετ- σειρες και ταινιες.