Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Συγνώμη ρε παιδιά, χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ ούτε τη nova, ούτε την cosmote, άλλωστε έχω και τις δύο, γιατί κατηγορείτε τη nova για το παιχνίδι της ΑΕΚ και όχι και την cosmote?

Για να ξαναγυρίσουμε στα 65αρια σε συνδρομές μόνο δορυφορικό.
Το μονοπώλιο δηλαδή που ζούσαμε κάποτε και παρακαλάγαμε, να ξεκινήσει ο ΟΤΕ το δορυφορικό.

Γιατί εκεί θα πάμε.

Πόσο γρήγορα ξεχνάμε όμως.

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Για να ξαναγυρίσουμε στα 65αρια σε συνδρομές μόνο δορυφορικό.
Το μονοπώλιο δηλαδή που ζούσαμε κάποτε και παρακαλάγαμε, να ξεκινήσει ο ΟΤΕ το δορυφορικό.

Γιατί εκεί θα πάμε.

Πόσο γρήγορα ξεχνάμε όμως.

Ακριβως αυτο.
Κι εκει ειναι που θα δουμε το (διχως λογικη) κραξιμο, να μετατρεπεται σε κλαμα μεσα σε λιγα δευτερολεπτα.

Εγω παντως, αν και συνδρομητης Cosmote TV, δινω τα ευσημα στη Nova.
Αν συνεχιζε να επενδυει σε ενα κατεστραμενο προιον (Super League, ελληνικες ομαδες), θα καταληγε σαν τον Alpha Digital.

ε το θεμα ειναι να αναπτυξει κατι αλλο αφου δεν θελει να δωσει εκει χρημα. φετος ειναι μεταβατικη χρονια νομιζω θα δειξει.
παντως αυγουστος μπηκε ο οτε ηδη "ανακοινωσε" καποια νεα της σεζον. εδω.....

Συγνώμη ρε παιδιά, χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ ούτε τη nova, ούτε την cosmote, άλλωστε έχω και τις δύο, γιατί κατηγορείτε τη nova για το παιχνίδι της ΑΕΚ και όχι και την cosmote?

Γιατί συνήθως, μια πλατφόρμα αναλαμβάνει τον διακανονισμό. Αυτόν τον ανέλαβε η NOVA. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο, δεν μπαίνει σφήνα η άλλη πλατφόρμα. Είχε γίνει πάλι όταν η NOVA ανέλαβε να διαπραγματευτεί τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ στην Γ'. Ο ΟΤΕ είχε πει πως δεν θα εμπλακεί εφόσον διαπραγματεύονταν η NOVA. Την επόμενη χρονιά, η NOVA ανταπέδωσε και είπε πως δεν θα επιδιώξει να σπάσει την κεντρική διαχείριση. Ο ΟΤΕ δεν έδωσε παραπάνω χρήματα, αλλά έδωσε χορηγία στην ΑΕΚ.

Χθες η NOVA έδειξε ερασιτεχνισμό. Η ΑΕΚ έκανε ουσιαστικά τον όποιο διακανονισμό για πάρτη τους καταφέρνοντας να ρίξει και την τιμή. Ας έλεγε 2 ημέρες πριν ότι δεν θα διαπραγματευτεί τη μετάδοση να πήγαινε άλλο κανάλι. Πήγαν, τα έκαναν ΜΑΝΤΑΡΑ και μετά έβγαζαν ανακοινώσεις. Ντροπή και κατάντια. Τίποτε άλλο.

Ήμασταν πελάτες της nova για πάνω από 10 χρόνια στο παρελθόν, τα 65-άρια (για την ακρίβεια 67 είχε φθάσει, 62 το full+5 τα HD) ωστόσο ήταν γιιατί αφενώς είχε όλο το περιεχόμενο, αφεταίρου, έπρεπε να έχει και μια κερδοφορία με 200-300 χιλ συνδρομητές που είχε τότε. Και όσο η nova ήταν ξεχωριστή εταιρία κανένα πρόβλημα δεν είχε προκύψει. Με το που την αγόρασε η Forthnet έδωσε σε πολύ χαμηλότερες τιμές πακέτα της nova, λογικό για να ''χτυπήσει'' τον ΟΤΕ και να κάνει πιο ελκυστικό το πακέτο σταθερής της. Απλά δίνοντας πακέτα κάτω του κόστους τόσο σε τηλεφωνία όσο και σε τηλεόραση φθάνει μια στιγμή -η συγκεκριμένη- που τα οικονομικά είναι απαράδεκτα. Το να μην μπορείς να πάρεις επενδυτικά δάνεια, να μην έχεις ιδία κεφάλαια σε αποκλείουν τελείως από την αγορά. Ενδεικτικά, το deal που έκλεισε με τη ZTE ναυάγησε λόγω της κακής πιστοληπτικής ικανότητας, τη μπλόκαρε η ΕΕΤΤ.

Εάν λοιπόν ευθύνεται κάποιος για αυτή τη κατάσταση είναι η Forthnet. Ως business model τους επέλεξαν κάτι ανάλογο με wind, vf. Πάρα πολύ επιθετική πολιτική όσον αφορά τιμές, χωρίς όμως να έχει κάποιο κέρδος από άλλη δραστηριότητα για να το υποστηρίξει.

Το γεγονός του ότι έχει πάρει waiver από τις δανειακές υποχρεώσεις και πάλι έχει ζημιά 35εκ καθιστά τον όμιλο σε κατάσταση ελεγχόμενης πτώχευσης. Η T.E.A.M. (Champions&EUR laegue) ειδικά αλλά και κανένας άλλος γενικά, δικαιώματα σε τέτοιες καταστάσεις δεν δίνει, για αυτό και δεν υπάρχει κάποια πρόοδος.

Γιατί συνήθως, μια πλατφόρμα αναλαμβάνει τον διακανονισμό. Αυτόν τον ανέλαβε η NOVA. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο, δεν μπαίνει σφήνα η άλλη πλατφόρμα. Είχε γίνει πάλι όταν η NOVA ανέλαβε να διαπραγματευτεί τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ στην Γ'. Ο ΟΤΕ είχε πει πως δεν θα εμπλακεί εφόσον διαπραγματεύονταν η NOVA. Την επόμενη χρονιά, η NOVA ανταπέδωσε και είπε πως δεν θα επιδιώξει να σπάσει την κεντρική διαχείριση. Ο ΟΤΕ δεν έδωσε παραπάνω χρήματα, αλλά έδωσε χορηγία στην ΑΕΚ.

Χθες η NOVA έδειξε ερασιτεχνισμό. Η ΑΕΚ έκανε ουσιαστικά τον όποιο διακανονισμό για πάρτη τους καταφέρνοντας να ρίξει και την τιμή. Ας έλεγε 2 ημέρες πριν ότι δεν θα διαπραγματευτεί τη μετάδοση να πήγαινε άλλο κανάλι. Πήγαν, τα έκαναν ΜΑΝΤΑΡΑ και μετά έβγαζαν ανακοινώσεις. Ντροπή και κατάντια. Τίποτε άλλο.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μια εταιρία λέει οκ Αφού πήγες εσύ πρώτη για διαπραγματεύσεις πάω εγώ πίσω εκτός και αν δεν τα βρήτε.. .. Δεν υπάρχει περίπτωση.... Αν ήτανε Έτσι το champions league θα ήτανε στη Νόβα ακόμα.. . Δεν είναι φίλοι εταιρίες που κοιτάνε τα ευρώ είναι.

γιαυτο πρεπει να σταματησουν οι γελιοτητες στις προσφορες.

το 41 ευρω τα παντα ολα για μενα δεν επρεπε να δωθει (που αν βγαζεις φορο και φπα μενει 30 ευρω για ιντερνετ τηλεφωνια και φουλ πακ

και σε αυτο αφαιρεσαι και το νοικι στον οτε λογο llu, το νοικι στις διασυνδεσεις ιντερνετ ,το νοικι στην eutelsat τι να μεινει για περιεχομενο!). καλυτερα λιγο παραπανω και να υπαρχει ανεση να γινεται κατι στο περιεχομενο. γενικα μπαχαλο η κατασταση

Παραπονο για χαμηλες τιμες σε προσφερομενες υπηρεσιες πρωτη φορα ακουω

Τελικα δεν ταχα δει ολα σε αυτο το νημα
Και γω ο αφελης που θαθελα να εγκαταλειψει η νοβα την σουπερλιγκα και με τα λεφτα που θα γλυτωσει
να προσθεσει νεα καναλια με ταινιες η ντοκυμαντερ κατεβαζωντσς την τιμη στο σινεμα3πλευ στα25 30 ευ.
πρεπει να κανω την αυτοκριτικη μου

Παραπονο για χαμηλες τιμες σε προσφερομενες υπηρεσιες πρωτη φορα ακουω

Τελικα δεν ταχα δει ολα σε αυτο το νημα
Και γω ο αφελης που θαθελα να εγκαταλειψει η νοβα την σουπερλιγκα και με τα λεφτα που θα γλυτωσει
να προσθεσει νεα καναλια με ταινιες η ντοκυμαντερ κατεβαζωντσς την τιμη στο σινεμα3πλευ στα25 30 ευ.
πρεπει να κανω την αυτοκριτικη μου

αυτο που λες δεν εγινε παντως

εχασε το cl εξοικονομωντας παρα πολλα ευρω και αντι να αναβαθμιστει το cinema πακετα τα τελευταια χρονια εχασε τα μισα στουντιο. αρα κακως ελπιζεις

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μια εταιρία λέει οκ Αφού πήγες εσύ πρώτη για διαπραγματεύσεις πάω εγώ πίσω εκτός και αν δεν τα βρήτε.. .. Δεν υπάρχει περίπτωση.... Αν ήτανε Έτσι το champions league θα ήτανε στη Νόβα ακόμα.. . Δεν είναι φίλοι εταιρίες που κοιτάνε τα ευρώ είναι.

Στο champions league γίνεται διαγωνισμός. Τα τηλεοπτικά σε προκριματικά είναι ανοιχτά και τα διαπραγματεύεσαι με την ομάδα ή το δίκτυο της άλλης χώρας. Συνήθως η ομάδα "σπρώχνει" μια πλατφόρμα να διαπραγματευτεί και τις παρέχει και όποιες ευκολίες.

Δεν νομίζω να μην κοιτάει ο καθένας την τσέπη του .Αλλά οκ ο καθένας έχει την άποψή του

Πότε θα περάσουν δύο χρονάκια άραγε; πφφφφ, πολλά είναι, ούτε αυτοί με τα απλά πακέτα 3play δεν θα μείνουν

ONEPLUS A3003

Re: Απάντηση: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Μαρεσει που υπογραφετε νεο συμβολαιο με μια εταιρια που την βριζετε
Νιπτω τα χερια μου

Ε τώρα και έχεις άδικο.

Μέχρι προχθες διατυμπανιζε ότι έχει την σούπερ λιγκ μέχρι το 19, και χθες λέει θέλουμε από κοινού να σταματήσει η σύμβαση.

Αυτοί που ανάνεωσαν μέχρι και προχθές για 2 χρόνια δεν το έκαναν έτσι για την πλάκα. Σου λέει οκ μέχρι το 19 θα βλέπω Μπαλίτσα.

Δεν βλεπω αλλαγη σκηνικου
Αν δεν με δικαιωσει ο χρονος θα σταματησω να γραφω καλα λογια για την νοβα
(για ενα μηνα...ετσι?)