Για να ξαναγυρίσουμε στα 65αρια σε συνδρομές μόνο δορυφορικό.
Το μονοπώλιο δηλαδή που ζούσαμε κάποτε και παρακαλάγαμε, να ξεκινήσει ο ΟΤΕ το δορυφορικό.
Γιατί εκεί θα πάμε.
Πόσο γρήγορα ξεχνάμε όμως.
Συγνώμη ρε παιδιά, χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ ούτε τη nova, ούτε την cosmote, άλλωστε έχω και τις δύο, γιατί κατηγορείτε τη nova για το παιχνίδι της ΑΕΚ και όχι και την cosmote?
Γιατί συνήθως, μια πλατφόρμα αναλαμβάνει τον διακανονισμό. Αυτόν τον ανέλαβε η NOVA. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο, δεν μπαίνει σφήνα η άλλη πλατφόρμα. Είχε γίνει πάλι όταν η NOVA ανέλαβε να διαπραγματευτεί τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ στην Γ'. Ο ΟΤΕ είχε πει πως δεν θα εμπλακεί εφόσον διαπραγματεύονταν η NOVA. Την επόμενη χρονιά, η NOVA ανταπέδωσε και είπε πως δεν θα επιδιώξει να σπάσει την κεντρική διαχείριση. Ο ΟΤΕ δεν έδωσε παραπάνω χρήματα, αλλά έδωσε χορηγία στην ΑΕΚ.
Χθες η NOVA έδειξε ερασιτεχνισμό. Η ΑΕΚ έκανε ουσιαστικά τον όποιο διακανονισμό για πάρτη τους καταφέρνοντας να ρίξει και την τιμή. Ας έλεγε 2 ημέρες πριν ότι δεν θα διαπραγματευτεί τη μετάδοση να πήγαινε άλλο κανάλι. Πήγαν, τα έκαναν ΜΑΝΤΑΡΑ και μετά έβγαζαν ανακοινώσεις. Ντροπή και κατάντια. Τίποτε άλλο.
Εάν λοιπόν ευθύνεται κάποιος για αυτή τη κατάσταση είναι η Forthnet.
Παραπονο για χαμηλες τιμες σε προσφερομενες υπηρεσιες πρωτη φορα ακουω
Τελικα δεν ταχα δει ολα σε αυτο το νημα
Και γω ο αφελης που θαθελα να εγκαταλειψει η νοβα την σουπερλιγκα και με τα λεφτα που θα γλυτωσει
να προσθεσει νεα καναλια με ταινιες η ντοκυμαντερ κατεβαζωντσς την τιμη στο σινεμα3πλευ στα25 30 ευ.
πρεπει να κανω την αυτοκριτικη μου
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μια εταιρία λέει οκ Αφού πήγες εσύ πρώτη για διαπραγματεύσεις πάω εγώ πίσω εκτός και αν δεν τα βρήτε.. .. Δεν υπάρχει περίπτωση.... Αν ήτανε Έτσι το champions league θα ήτανε στη Νόβα ακόμα.. . Δεν είναι φίλοι εταιρίες που κοιτάνε τα ευρώ είναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.