Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

εχει αρχησει η αντιστροφη μετρηση μου φαίνεται.
αν δεν μπορει ουτε τα ελευθερα να πληρωσει , σκεφτομαι οταν θα τελειωνουνε τα συμβολαια απο διαφορα δικαιωματα που εχει , τι θα γινει.

''Διευκρινίσεις Alpha για το τέλος της συνεργασίας του με Nova''

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και ανακριβών δημοσιευμάτων σχετικά με τους λόγους της αποχώρησης του ALPHA από τη συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA, o ALPHA διευκρινίζει τα εξής:

Με το από 31.01.2018 εξώδικό του προς την εταιρεία Forthnet Media AE, o ΑLPHA απαγόρευσε την αναμετάδοση του προγράμματός του από τη ΝΟVA, από 1.02.2018.
Ο λόγος αυτής της απαγόρευσης ήταν η άρνηση πληρωμής του οικονομικού ανταλλάγματος που η Forthnet Media AE όφειλε να καταβάλει προκειμένου να εξασφαλίσει τα σχετικά τηλεοπτικά δικαιώματα αναμετάδοσης για το έτος 2017 καθώς και για το 2016, όπως προβλέπει η νομοθεσία για την προστασία των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων.
Η απόφαση αυτή του ALPHA, ελήφθη αφού εξάντλησε κάθε περιθώριο ανοχής και καλής πίστης, αναμένοντας από την Forthnet να προβεί στα νόμιμα.

Ως δε τις όποιες αναφορές σε συμψηφισμούς οφειλών άλλων εταιρειών, αντί άλλου σχολιασμού, θέτουμε το απλό ερώτημα: άραγε η NOVA, σε περίπτωση που συνδρομητές της δεν της καταβάλουν συνδρομή για την παρεχόμενη συνδρομητική τηλεοπτική υπηρεσία, θα εξακολουθεί να τους επιτρέπει τη θέαση, αν θελήσουν να συμψηφίσουν την οφειλή της συνδρομής τους με απαιτήσεις τρίτων και μάλιστα προς άλλες, εκτός NOVA εταιρείες ή θα προβεί στη διακοπή της παρεχόμενης συνδρομητικής υπηρεσίας;
Περαιτέρω, προς αποκατάσταση μίας ακόμη ανακρίβειας και σεβόμενοι τους τηλεθεατές, που τόσα χρόνια δείχνουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στα προγράμματα του ALPHA, o ΑLPHA υπενθυμίζει ότι μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο πρόγραμμά του μέσω του δικτύου της DIGEA χρησιμοποιώντας την επίγεια κεραία τους. Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι εξακολουθεί η αναμετάδοση του προγράμματος του ALPHA, μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας COSMOTE TV.

http://www.enimerosi24.gr/171187/διευκρινίσεις-alpha-για-το-τέλος-της-συνερ/

Η ανακοίνωση τα λέει όλα. Τώρα με το μαύρο στο Mega σε τρεις εβδομάδες, θα φύγει και το star, όπως λέει στο σαιτ πιο πάνω, θα μείνουν 3 από τα 6. Σκαι, αντεννα και ε. Καθόλου άσχημα για αρχή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απαράδεκτη η διακοπή του Alpha . Αν ένας δεν ενδιαφέρεται για τα αθλητικά μένουν τα επίγεια κανάλια και τα κανάλια με ντοκυμανταίρ που τελευταία τα θέματα τους είναι τουλάχιστον τραγικά. Είμαι κάτοχος 3play αλλά μετά τόσα χρόνια συνδρομητή δεν μένει παρά η αναμονή της λήξης του συμβολαίου και μετάβαση στον ΟΤΕ. Πληρώνω 62 ευρώ το μηνα και ενα καναλι της προκοπής δεν έχουν προσθέσει εδω και χρόνια σε αντίθεση με τον ΟΤΕ. Τώρα κόβουν και τα digea. Τα μαζεύουμε και φεύγουμε......

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως έχουν την απαίτηση από τους συνδρομητές να πληρώνουν κανονικά ενώ αυτοί κάνουν ότι γουστάρουν .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν μίλησα εκ μέρους κανενός εκτός του εαυτού μου. Ήμαρτον

Και ποιος σου είπε ότι αναφέρθηκα σε σένα? είδες κάπου το όνομα σου? Δεν είναι το μόνο thread που συζητιόταν το θέμα. Ήμαρτον.

Απάντηση: Re: Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

εχει αρχησει η αντιστροφη μετρηση μου φαίνεται.
αν δεν μπορει ουτε τα ελευθερα να πληρωσει , σκεφτομαι οταν θα τελειωνουνε τα συμβολαια απο διαφορα δικαιωματα που εχει , τι θα γινει.
Τι θα γινει με αυτη την εταιρεια τελικα ; Οσοι Αποδημοι εχουν Nova δεν βλεπουν τον Αλφα εφοσων δεν τον πιανουν επιγεια και σκεφτονται τι θα κανουν τωρα αλλα μαλλον θα πανε για Cosmote tv.Κατι πρεπει να κανει η Nova να επαναφερει τον Αλφα γιατι αλλιως θα χασει και τους λιγοστους Συνδρομητες της στο εξωτερικο που εχει.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Ηθικά η Nova χει δίκιο. Η Cosmoline την εχει φεσώσει περισσοτερο απο οτι η nova τον Alpha.

Νομικά δεν στέκει.

δηλαδη για να καταλαβω ολοι εσεις που διαμαρτυρεστε βαλατε νοβα συνδρομητικη τηλεοραση για τον αλφα και τον αντ1 και το σκαι.πληρωνετε καθε μηνα για αυτα τα σκουπιδοκαναλα και οχι για τα κινηματογραφικα αθλητικα,ντοκυμαντερ.εγω πληρωνω συνδρομητικη για συγκεκριμενα καναλια και ας τα βγαλουν και ολα τα ελευθερα δεν με ενδιαφερει.δεν μιλαω για αυτους στην επαρχεια που βαλανε νοβα για τα επιγεια που δεν ειχαν αλλο τροπο να τα δουν.αυτο ειναι αλλο θεμα που θα πρεπει να το κοιταξει το κρατος αν η νοβα σταματησει τα ελευθερα.και μη μου λετε δικαιολογιες μα ειναι ευκολη λυση μεσα απο την νοβα να βλεπουμε και τα ελευθερα διοτι για 50 χρονια ολοι στην ταρατσα κεραιες ειχαμε για τα επιγεια.και τελος παντων εδω υπερασπιζομε την νοβα διοτι τα ελευθερα καναλια δεν ειναι της προκοπης και μας πηξανε στα τουρκικα και στις ειδησεις με τα ψεματα.και στην τελικη ειναι δικαιωμα της αν θελει να τα βγαλει αλλα εγω θα ηθελα να τα αντικαταστησει με καποια δικα της καναλια.

Ναι εβαλα nova και για τον Alpha , δεν καταλαβαινω τι προβλημα αντιμετωπιζεις ;; Εχω μονο το πιατο και θελω να τα βλεπω ολα , και τωρα με αναγκαζει να κανω νεα εγκατασταση για να βλεπω και τον Alpha και αυριο και το Star και δεν ξερω τι αλλο ενδεχομενως αφαιρεσει..

Χαμενοι και οι δυοσε αυτη την περιπτωση, φυσικα η Nova θα εχει πολλα παραπονα απ τους πελατες και φυσικα καποιοι μπορει να φυγουμε κι επισης ο Alpha οπου θα χασει σε τηλεθεαση...

Και φυσικά η λογοκρισία στην σελίδα στο f.B. συνεχίζεται. Ο Κόσμος γράφει τα παράπονα τού χωρίς να να βρίζει, και σβήνουν τα σχόλια.

Δυστυχώς φίλε rangers δεν είναι μόνο το απαράδεκτο γεγονός ότι η nova κόβει κανάλια της digea γιατί χρωστάει και δεν πληρώνει ενώ πετάει έξω όποιον πελάτη δεν την εξοφλεί εγκαίρως ( χόρια που θέλει και αποζημίωση αν διακόψεις το συμβόλαιο ) το χειρότερο είναι ότι έχει μείνει απολίθωμα στα κανάλια της χωρίς να προσθέτει κατι καινούργιο και αξιόλογο τα τελευταία χρόνια εκτός από κάτι αθλητικά που δεν βλέπονται . Το χει ρίξει λοιπόν στην φτηνούρα και πασάρει ότι σκουπίδι και στα ντοκιμαντέρ κανάλια ακόμα ( πχ ψάχνοντας σπίτι, οικογένεια ενεχυροδανειστων κλπ κλπ ) Στα Novacinema συνήθως έχει 1 ταινία της προκοπής τον μήνα . Τα υπόλοιπα είναι
επαναλήψεις και δεύτερης κατηγορίας τηλεταινίες. Άλλο ξύγκι από τη μύγα δεν μπορεί να βγάλει και τόρηξε στα κοψίματα καναλιών. Για να καταλάβεις την γυφτιά
ακόμα και τη εξυπηρέτησή πελατών την χρεώνει ακόμα και αν είσαι συνδρομητής στο 3play . Είμαι συνδρομητής από την πρώτη μέρα που άνοιξε αλλά κάθε χρόνο και τρις χειρότερα. Γιαυτό και έφτασε τους 400000 χιλιάδες συνδρομητές από 500000 που είχε το 2014 νομίζω. Περιμένω να τελειώσει το συμβόλαιο να την κάνω για αλλού.
Πιο μπροστά δεν φεύγω δεν τους κάνω την χάρη να πληρώσω penalty διακοπής. Αυτά.

Μια απο τα ιδια κ εγω περιμενω να ληξει το συμβολαιο κ να φυγω μετα απο 10+ χρονια κ επειδης εχω κ cosmote tv παραληλα νομιζω οτι ειναι βηματα πιο μπρωστα απο την νοβα κ σε θεμα λειτουργικου κ σε θεματα επιλογων.

Λοιπόν έχω Nova αλλά με αυτά που διαβάζω πραγματικά έχω τρελαθεί. ΟΚ έχασε τον Alpha το οποίο με πειράζει και είναι πλήγμα για αυτήν αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα τα βρει και θα τον βάλει. Στο κάτω κάτω ελληνικό κανάλι είναι και αν βρεθεί η χρυσή τομή θα ξαναμπεί στην Nova. Αλλά από αυτό το γεγονός στο να λέμε θεωρίες ότι μπορεί να χάσει άλλα ή να μηδενίζουμε το περιεχόμενό της Nova με ξεπερνάει. Καταρχήν ποιός λέει ότι ο ΟΤΕ έχει καλύτερο πρόγραμμα? Ο ΟΤΕ έβγαλε τo πακέτο Discovery (χωρίς το ενδεχόμενο επαναπρόσθεσης λόγω του ότι έχει προσθέσει τα τελείως ΑΔΙΑΦΟΡΑ 9 και καλά κανάλια ντοκιμαντέρ). Η Nova δεν ήταν αυτή που πρόσθεσε το Fox Sports πρώτη? Στο κάτω κάτω την συνδρομητική την κρίνεις κυρίως από το τι έξτρα περιεχόμενο προσφέρει και όχι από το εαν έχει τα ελεύθερα εκτός και εάν ζεις σε καμιά παραμεθώριο και ΟΚ εκεί έχεις πρόβλημα. Και ξαναλέω μεγάλο πλήγμα το ότι έχασε τον Alpha αλλά υπάρχει κάποια ελπίδα. Εδώ ο ΟΤΕ έχασε τα Discovery και μερικοί εδω μέσα γράφαν σιγά τα κανάλια και κοντέψαν να λατρέψουν το CBS Reality να πούμε. Μην τρελαθούμε!