emirates a380
New member
- 27 February 2011
- 64
δηλαδη για να καταλαβω ολοι εσεις που διαμαρτυρεστε βαλατε νοβα συνδρομητικη τηλεοραση για τον αλφα και τον αντ1 και το σκαι.πληρωνετε καθε μηνα για αυτα τα σκουπιδοκαναλα και οχι για τα κινηματογραφικα αθλητικα,ντοκυμαντερ.
Αυριο το Star?Ναι εβαλα nova και για τον Alpha , δεν καταλαβαινω τι προβλημα αντιμετωπιζεις ;; Εχω μονο το πιατο και θελω να τα βλεπω ολα , και τωρα με αναγκαζει να κανω νεα εγκατασταση για να βλεπω και τον Alpha και αυριο και το Star και δεν ξερω τι αλλο ενδεχομενως αφαιρεσει..
nova go χωρίς τις εξωφρενικές
δεσμεύσεις του αντίστοιχου κοσμοτε,
Αυριο το Star?
Έχει και το Star εταιρια σταθερης που βαρεσε κανονι και φεσωσε τη Nova?
NovaGo μέσω 3G/4G παίζει;
Το εχει αναφερει ο φιλος sakels πριν απο λιγα μνμ.
http://www.mononews.gr/oikonomia/th...o-kazino-ke-nees-business-tou-giorgou-linatsa
Όχι.Και επίσης αν βλέπεις αγώνα στην τιβι δεν μπορείς να τον δεις και στο γκο.
Το ξέρω MIKU. Απλά ρωτάω αυτόν που μιλάει για δεσμεύσεις-περιορισμούς. Είναι αστείο να μιλάμε για υπηρεσία GO χωρίς τη δυνατότητα αναπαραγωγής μέσω mobile πακέτου δεδομένων. Χώρια αυτό που αναφέρεις, ή το ένα ή το άλλο.
Ωραίο το replay αλλά δεν μπορώ να παραβλεψω στον ΟΤΕ την επιπλέον χρέωση σε ταινίες . Θεωρώ το on demand της nova ανώτερο και σε περιεχόμενο και ποιότητα αναπαραγωγής.Εγω θεωρώ ανωτερη την cosmote λόγω περιεχομένου και replay tv.
Συγνωμη κιολας. Αλλα η cosmote οποια ταινια εχει πρεμιερα και θες να την δεις μετα , θα χρεωθεις και η χρεωση θα ειναι για 48 ωρες. Μετα παλι χρεωση. Στην nova εχουμε τα στρουμφακια να παιζουν μερα παραμερα για τον μικρο απο την ημερα προβολης χωρις επιπλεον χρεωση και χρονικο περιορισμο ( περα απο το ποτε θα κατεβει απο το Ondemand) . Για εμενα μονο γι αυτο η Cosmote δεν πα να εχει τετραπλασιο υλικο απο την Nova. Δεν ανταποκρινεται στις αναγκες μου.Πάνω κάτω της ίδιες ταινίες παίζουν. απλά η nova υπερτερεί στην ποιότητα εικόνας
Το ondemand δεν συνδέεται με την κοσμοτέ, μιλάμε για μια ξεχωριστή υπηρεσία όπου έχει ταινίες που βρίσκονται στο στάδιο του dvd, δηλαδή δεν μπορεί να της δείξει ελευθερα στα κανάλια της ούτε η nova ούτε κανένας.
Οσες πρεμιέρες δείχνει η nova "δωρεάν" δείχνει και ο οτε, Οποτε το να λέμε για επιπλέον χρέωση στης ταινίες δεν στέκει. Αλλα να το πει κάποιος που δεν ξέρει το καταλαβαίνω, αλλα να το χρησιμοποποιούν ως επιχείρημα από την nova όταν σε παίρνουν για προσφορα είναι το λιγότερο αστείο
Συγνωμη κιολας. Αλλα η cosmote οποια ταινια εχει πρεμιερα και θες να την δεις μετα , θα χρεωθεις και η χρεωση θα ειναι για 48 ωρες. Μετα παλι χρεωση. Στην nova εχουμε τα στρουμφακια να παιζουν μερα παραμερα για τον μικρο απο την ημερα προβολης χωρις επιπλεον χρεωση και χρονικο περιορισμο ( περα απο το ποτε θα κατεβει απο το Ondemand) . Για εμενα μονο γι αυτο η Cosmote δεν πα να εχει τετραπλασιο υλικο απο την Nova. Δεν ανταποκρινεται στις αναγκες μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.