15 μέρεςερώτηση . μετά από πόσες μέρες απληρωτου λογαριασμού σου κάνουν διακοπή της θέασης?
15 μέρεςερώτηση . μετά από πόσες μέρες απληρωτου λογαριασμού σου κάνουν διακοπή της θέασης?
προλαβαινω τοτε, ο λογαριασμος ο νεος λογαριασμος λογικα θα βγει σε 2 μερες απο τη ληξη του προηγουμενου? , τοτε λεω να πληρωσω , εφοσον ο νεος λογαριασμος ειναι σωστος, αλλιως θα παρουνε ..........μια ωραια καταγγελια15 μέρες
15 μέρες μετά την έκδοση του νέου (Η έκδοση του νέου ουσιαστικά είναι η λήξη του παλαιού)προλαβαινω τοτε, ο λογαριασμος ο νεος λογαριασμος λογικα θα βγει σε 2 μερες απο τη ληξη του προηγουμενου? , τοτε λεω να πληρωσω , εφοσον ο νεος λογαριασμος ειναι σωστος, αλλιως θα παρουνε ..........μια ωραια καταγγελια
Καλησπερα κ χρονια πολλα.
Εμανα παντως που ειχε προβλημα ο 865 μου τον αντικατεστησαν με τον 5001 χωρις να τους πω τπτ αλλα απο μονοι τους και χωρις να πληρωσω απολυτως τπτ(βεβαια η πληρωμη γινεται καθε μηνα αυτοματα μεσω πιστωτικης καρτας).
Αν με καλύψουν έφυγα, μιας και συνεχίζουν να θέλουν πελάτες δύο ταχυτήτων: Άλλοι παίρνουν 5001 σε αντικατάσταση του 865 έτσι απλά και άλλοι που είναι διατεθειμένοι να ανανεώσουν συμβόλαιο για να πάρουν τον δέκτη, τρώνε πόρτα.
Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία!
Καλησπερα. Αλλαξε κατι απο αρχη του ετος για τις διακοπη παρολο που υπαρχει συμβαση; Ετσι διαβασα. Εχω νοβα τηλεφωνο και ιντερνετ μεχρι μαιο. Μετακομιζω και εκει που παω δεν εχει vdsl και θελω να διακοψω. Μου ειχαν πει πριν απο δυο βδομαδες για 160 ευρω ποινη. Αυτο που διαβασα ειναι το ενα τριτο των παγιων που μενουν. Σωστο ειναι αυτο; Αρα το 1/3 των τεσσαρων μηνων; Γυρω στα 40 ευρω;
Εννοειται πως θα τους ξαναρωτησω αλλα να ειμαι ψιλιασμενος...
Ευχαριστω.
Τελεια . Ευχαριστω
πηγα χθες στη Νοβα της περιοχής μου για να διακοψω.
Η διαφορα απο την τελευταία φορα που πηγα είναι οτι .... ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ VDSL :Banane0:
Και το είχαμε ελέγχξει πριν απο ενα μήνα...
Οι επιλογές είναι οι παρακάτω καθως δε με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Να υπενθυμήσω ότι εχω συμβόλαιο μεχρι Μαιο.
1. Κανω αιτηση διακοπής μονο της τηλεόρασης και μετα αίτηση μεταφορας. Αυτο γιατί με την αίτηση μεταφοράς γίνεται ανανεωση για ένα χρόνο οποτε θα πρεπει να εχει φύγει η τηλεόραση πριν. Ετσι πληρωνω ποινή για την τηλεοραση και κανω συμβολαιο ενα χρόνο χωρίς αυτη
2. Κανω μεταφορά ολο το πακέτο μαζί με την τηλεοραση. Ανανεωνω δηλαδή για ενα χρόνο μαζί με την τηλεοραση.
3. Κανω διακοπή τα παντα και παω cοsmote :worshippy:
Αυτη τη στιγμή πληρωνω 32 ευρω αν θυμαμαι καλά και εχω το βασικό της τηλεόρασης και NOVASPORT 1 .
Μου είπε ο υπάλληλος ότι αν κοψω την τηλεόραση θα παω στα 28 το πολύ.
Οποτε το κέρδος μου θα είναι κανενα 40αρι - 50άρι το χρόνο απο τη διακοπή της τηλεόρασης.
Για τη διακοπή όμως θα πληρώσω κατι ως ποινη. Επομένως μαλλον δε συμφερει να διακοψω.
Το πιο λογικό είναι το Νο2 επομένως.
Οι ερωτήσεις μου :AFADF0:
Α) Κοστος μεταφοράς 49 ευρω;
Β) Κόστος διακοπής τηλεόρασης; (μέχρι μαιο η σύμβαση) Εννοείται πως θα μιλήσω με Nova για αυτο αλλα αν ξερετε στο περίπου ... (1/3 των παγίων για 20 ευρω περίπου το μήνα; Δε θυμαμαι πως κατανεμεται το 32αρι σε ιντερνετ και τηλεόραση)
Γ) Αν κανω νεα συνδεση στο νεο σπίτι κερδίζω κατι; Η αυτα που εχω είναι σε καλή τιμή; (τηλεφωνα σταθερα, vdsl τηλεοραση τα βασικα συν NOVASPORT 1)
Αυτα τα ολίγα... Σας επριξα παλι... :worshippy:
ΥΓ αυτο με το 1/3 των παγίων ο υπαλληλος μου είπε ότι δεν ισχύει. Αλλα δεν τον πιστεύω...
Δεν πάει έτσι στην Nova. Η τιμή είναι πακέτο. Δεν είναι χωριστά η τηλεόραση χωριστά το τηλέφωνό.καλό είναι να ξεκαθαρίσεις πόσο πληρώνεις για την τηλεόραση....ο υπάλληλος σου είπε ότι αν την κόψεις γλυτώνεις 4 ευρώ....τόσα πληρώνεις για τηλεόραση; αν είναι 4 ευρώ τότε και το 1/3 θα είναι μηδαμινό!!!!!
Δεν πάει έτσι στην Nova. Η τιμή είναι πακέτο. Δεν είναι χωριστά η τηλεόραση χωριστά το τηλέφωνό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.