Κυτίο παραπόνων (για NOVA)...

Απαράδεκτο ελληνική συνδρομητική να δείχνει μεγάλη διοργάνωση τέννις με αγγλική περιγραφή . (Atp Cup)

Σοβαρα τωρα;
Δεν ειχαν καποιον στο στουντιο να μεταδωσει τα παιχνιδια;
Νομιζω οτι δεν εχει ξανασυμβει κατι τετοιο οσο μπορω να θυμηθω, σε κανενα καναλι ελευθερο και συνδρομητικο

Σοβαρα τωρα;
Δεν ειχαν καποιον στο στουντιο να μεταδωσει τα παιχνιδια;
Νομιζω οτι δεν εχει ξανασυμβει κατι τετοιο οσο μπορω να θυμηθω, σε κανενα καναλι ελευθερο και συνδρομητικο
Στους αγώνες που δεν έπαιζε η Ελλάδα αλλα και πάλι δεν δικαιολογείται . Όσες μεταδόσεις δείχνει πρεπει να είναι με ελληνική περιγραφή αφού παίζονται στα βασικά Αθλητικά της κανάλια Novasports

Re: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ερωτήματος)

Μετά από ίσως 28 χρόνια συνδρομητής Filmnet, Nova Full Pack, αργότερα σε διάφορα ονόματα, με κύριο σημείο αναφοράς τα παιχνίδια της EUROLEGUE, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να διακόψω την συνδρομή μου στο τέλος αυτής της σεζόν. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Οι προσωπικές αντιπαραθέσεις του τμήματος basket δεν με πείθουν και η υπηρεσία που προσφέρεται πλέον είναι ελλιπής. Ο λόγος που δεν είχα προχωρήσει σε EUROLEAGUE TV PASS ήταν οι ζωντανές αναλύσεις από τους συνεργάτες του τμήματος που έχουν βαθιά γνώση του αθλήματος και η γεμάτη πάθος για όποια ομάδα αγωνιζόταν των δημοσιογράφων που μετέδιδαν τον αγώνα. Πλέον η κονσέρβα από το στούντιο δεν λέει και δεν διαφέρει από την μετάδοση του PASSS. οπότε η πιο οικονομική λύση του PASS είναι μονόδρομος.
Ελπίζω πολύ σύντομα να λυθεί το πρόβλημα και οι αντιπαραθέσεις να δώσουν θέση στην επαγγελματικότητα, να τελειώσει το "εμπάργκο" να ξανακούσουμε ζωντανά τον κ. Καρύδη στις αναλύσεις του και να μην χρειαστεί να προχωρήσω σε διακοπή.
Και μία τελευταία ερώτηση: Για ποιόν λόγο ο αξιολογότατος κ. Καρύδης δεν είναι διευθυντής του μπασκετικού τμήματος;
Ευχαριστώ για την προσοχή.

Σχετικά με προηγούμενο παράπονό μου για τον δωρεάν μήνα που προσφέρεται για συνδρομητές που εξοφλούν μέσω κάρτας/πάγιας εντολής, να σημειώσω πως ήταν δική μου παρανοήση καθώς δεν εκδόθηκε λογαριασμός για ένα μήνα και διευκρινίστηκε από το σχετικό τμήμα της εταιρείας σε επικοινωνία.

Έκανα λάθος, καθώς δεν είναι και τόσο εύκολη η παρακολούθηση λογαριασμών μέσω των email που λαμβάνω, ενώ θα πρότεινα να εκδίδεται ένας λογαριασμός με μηδενική χρέωση και την αιτιολόγηση, ώστε να μην μπερδεύονται με τις χρεώσεις κι έπειτα αφαιρέσεις και τις μεταβαλλόμενες ημερομηνίες οι απρόσεκτοι σαν εμένα.

Αίτηση για αναβάθμιση σε VDSL από απλό ADSL (με το αζημίωτο βέβαια,χωρίς προσφορά) από 17 Νοεμβρίου και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Τους έχω πάρει 50 τηλέφωνα και κοροϊδεύουν. Πήρα προσφορά από Cosmote και Δευτέρα απόγευμα με ξανακαλεί για τελική απάντηση. Ας βάλουν όσα τέλη διακοπής θέλουν. Δεν πληρώνω τίποτα. Μη μου πείτε για την απεργία του ΟΤΕ. Κολλητός με αίτηση αρχές Ιανουαρίου έχει ενεργοποιηθεί εδώ και μέρες.

Αντιμετωπίζω το εξής ενώ γενικά το ίντερνετ δε κολαει κ τόσο πολύ πχ βλέπω μια ταινία στο λάπτοπ και τα γιουτουμπ Αλλά τα οντιμαντ κολαει όλα τελευταία δε μπορώ να δω τπτ. Παίζει να έχει θέμα το κουτί?

Εχω να δω απροβληματιστα on demand απο την εποχη που δεν υπηρχε καραντινα και απαγορευση μετακινησεων.

Στην καλυτερη περιπτωση κολλαει ανα 30" για 2-3" καθε φορα, στην χειροτερη δεν ξεκιναει καν.

Καλησπέρα. Έχω πακέτο αποκλειστικα nsports μονο.Εδω και 1μηνα δεν λαμβανω υπηρεσιες του συγκεκριμενου πακετου και δεν κανω χρηση του λόγω της υγειονομικης κρισης.Ερωτω λοιπον γιατι θα πρεπει να συνεχιζω να πληρωνω την μηνιαια συνδρομη μου σε εσας?

Το καλοκαίρι, που σταματάνε οι διοργανώσεις, παύει η συνδρομή;

Για λόγους ανωτέρου βίας δεν υπάρχει απευθείας περιεχόμενο, δεν φταίει ούτε ο πάροχος περιεχομένου ούτε ο πάροχος υπηρεσιών.

Δηλαδή ο συνδρομητής μονο υποχρέωση να πληρώσει έχει??
δικαιώματα δεν έχει??
το οτι τα πρωταθλήματα σταματάνε το καλοκαίρι το γνωρίζουμε...
εγω ήθελα απλά να δω μια κίνηση απο
την νοβα ως ένδειξη καλής συνεργασίας εστω 10 ευρω μείωση στον λογαριασμό...θα το εκτιμούσα οντας συνδρομητής απο την εποχή του (Νώε) - φιλμνετ..
και συν τοις αλλοις προσωπικά εδω και καποιες μέρες δεν μπορω να δω νοβα στο ταμπλετ..και ποτε μα ποτε στο λαπτοπ(λυση δεν βρέθηκε μηνες τωρα)..
Τέλος λόγοι ανωτέρας βίας δεν νοείται μονο για την νοβα..οι λόγοι ανωτέρας βίας αφορούν ολους μας
Καλή δύναμη σε όλους ...

Οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα εταιρίας και συνδρομητή απορρέουν μόνο από τη μεταξύ τους σύμβαση.

Όπως λοιπόν η Forthnet παρά τα εξαιρετικά μεγάλα οικονομικά της προβλήματα δεν μπορεί μονομερώς να αυξήσει 40% τα τιμολόγια της σε όλα τα κλειστά συμβόλαια, σε απόλυτη αντιστοιχία, δεν μπορεί κάποιος συνδρομητής να πεί πως επειδή έχω οικονομική δυστοκία θα σου πληρώσω το μισό πάγιο. Σε όλους τους παρόχους, υπάρχει η δυνατότητα μετά την αρχική δέσμευση, να μείνει το πακέτο αορίστου -με την αυξημένη τιμή που θα προκύψει- ώστε σε κάθε πιθανή δυσαρέσκεια προς την εκάστοτε υπηρεσία από τον καταναλωτή, να έχει τη δυνατότητα να διακόψει.

Δεν κινείται ο κόσμος της συνδρομητικής τηλεόρασης γύρω από το απ'ευθείας περιεχόμενο αθλητικών μεταδόσεων.

η nova ομως ολα τα τελευταια χρονια τα υπολοιπα κομματια οπως τα σινεμα/ μουσικα/ντοκ τα εχει απαξιωσει.

6 καναλια μουσικης που παιζουν ΟΛΑ την ιδια ποπ μουσικη. ενα mezzo υπηρχε και το σουταρε

ντοκ εδω και 10 χρονια τα ιδια.

ενα απο τα καλυτερα στουντιο hbo εφυγε νυχτα και ουτε το καταλαβαμε

γιαυτο και σαν συνειδητοποιημενος καταναλωτης αποφασιζεις αν θα παραμεινεις συνδρομητης
η θα την σουταρεις στο τελος του συμβολαιου
προσωπικα συγκρινοντας ολες τις προσφερομενες πλατφορμες σε σχεση περιεχομενου,υπηρεσιων και τιμολογησης
εφαρμοζω το δογμα ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΟΒΑ.

η nova ομως ολα τα τελευταια χρονια τα υπολοιπα κομματια οπως τα σινεμα/ μουσικα/ντοκ τα εχει απαξιωσει.

6 καναλια μουσικης που παιζουν ΟΛΑ την ιδια ποπ μουσικη. ενα mezzo υπηρχε και το σουταρε

ντοκ εδω και 10 χρονια τα ιδια.

ενα απο τα καλυτερα στουντιο hbo εφυγε νυχτα και ουτε το καταλαβαμε

Αυτό είναι τελείως διαφορετική συζήτηση. Περιμένεις το τέλος του συμβολαίου σου, σταθμίζεις τις επιλογές σου και καταλήγεις σε αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου.

γιαυτο και σαν συνειδητοποιημενος καταναλωτης αποφασιζεις αν θα παραμεινεις συνδρομητης
η θα την σουταρεις στο τελος του συμβολαιου
προσωπικα συγκρινοντας ολες τις προσφερομενες πλατφορμες σε σχεση περιεχομενου,υπηρεσιων και τιμολογησης
εφαρμοζω το δογμα ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΟΒΑ.

Αρκετά.

Last edited:
“Για λόγους ανωτέρου βίας δεν υπάρχει απευθείας περιεχόμενο, δεν φταίει ούτε ο πάροχος περιεχομένου ούτε ο πάροχος υπηρεσιών.”
Δηλαδή η nova θα πληρώνει τις ομάδες κανονικά και τώρα;
Το κράτος μειώνει τα ενοίκια στο 60% ,άνθρωποι απολύονται ...
Είναι ειδικές συνθήκες....μάλλον.!Λιγη σεμνότητα!

Λες και θα δώσει η Νόβα τα λεφτά στις ομάδες . Μας δουλεύετε μερικοί εδώ μου φαίνεται ...μετοχες στην εταιρία έχετε? Ας μας απαλλάξουν λοιπόν απ την τιμή των αθλητικών κι όχι οι μόνοι που θα πληρώνουν στο ακέραιο να είναι οι καταναλωτές

Το κάθε συμβόλαιο έχει διαφορετικές ρήτρες για περιπτώσεις διακοπής και ανωτέρας βίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να προβλέπονται τα ίδια στη σύμβαση με τη superleague και τη euroleague.

Οι ειδικές συνθήκες ισχύουν για όλες τις επιχειρήσεις που έχουν περιορίσει τη δραστηριότητα τους. Οι πάροχοι υπηρεσιών εκ των πραγμάτων δεν έχουν περιορίσει τη δραστηριότητα τους, εάν δημιουργηθούν και επισφαλείς απαιτήσεις, όσοι έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα -Forthnet επί παραδείγματι- μπορεί μέχρι και να εκλείψουν.

Το κάθε συμβόλαιο έχει διαφορετικές ρήτρες για περιπτώσεις διακοπής και ανωτέρας βίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να προβλέπονται τα ίδια στη σύμβαση με τη superleague και τη euroleague.

Οι ειδικές συνθήκες ισχύουν για όλες τις επιχειρήσεις που έχουν περιορίσει τη δραστηριότητα τους. Οι πάροχοι υπηρεσιών εκ των πραγμάτων δεν έχουν περιορίσει τη δραστηριότητα τους, εάν δημιουργηθούν και επισφαλείς απαιτήσεις, όσοι έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα -Forthnet επί παραδείγματι- μπορεί μέχρι και να εκλείψουν.
Δεν έχουν περιορίσει την δραστηριότητα τους? Δουλεύει κάποιος απ τους αθλητικούς δημοσιογράφους της Νόβα; Ουδείς , θα πληρωθεί κανείς ; όχι . Εγώ γιατι να πληρώνω συνδρομή δλδ ?

Οι δημοσιογράφοι δουλεύουν ως επί το πλείστον σε ad-hoc βάση. Οι εταιρίες λειτουργούν κανονικά. Τα χρήματα που κοστίζει ένας δημοσιογράφος για να κάνει μια μετάδοση ή να πραγματοποιηθεί μια μετάδοση σε σχέση με το συνολικό κόστος είναι τίποτα.

Η υπηρεσία που σου έχουν υποσχεθεί παρέχεται; Ναι. Συνεπώς τηρούν το συμβατικό τους μέρος.

Το αντίστοιχο πρέπει να κάνεις και εσύ.