La Casa de Papel [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 27 35.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 30 39.5%
  • Καλή

Votes: 8 10.5%
  • Μέτρια

Votes: 6 7.9%
  • Κακή

Votes: 5 6.6%

• Total voters
    76
Μια όμορφη γυναίκα δεν υπάρχει στη σειρά και λέει ο ένας για την μια ο άλλος για την άλλη.. Τι γούστα είναι αυτά;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Re: Απάντηση: La Casa de Papel [Netflix]

Κι όμως... Η τρελοκαμπέρω είναι πολύ πιο ενδειαφέρουσα.

Ανατομικά;
Αυτή θέλει άδεια οδήγησης ρυμουλκούμενου για να βγει στο δρόμο πεζή

Αμα θέλετε να δείτε όμορφες γυναίκες δείτε banshee. Η Τόκιο μια χαρά είναι για τη σειρα που παίζει.

Αν αυτή η σεζόν θα ήταν πρώτη της σειράς θα ήταν όντως καλύτερη. Όμως βλέποντας τις δυο προηγούμενες παρακολούθησα άλλη μια ληστεία με τον τρόπο που γίνεται.. Δεν έχει κάτι διαφορετικό και κουράζει. Από την άλλη δεν έχει τόσα πολλά καραγκιοζιλίκια όπως οι 2 προηγούμενες. Μου άρεσε που σοβάρεψαν τα πράγματα στο τέλος έστω και με αυτόν τον χαζό τρόπο αλλά σίγουρα στον επόμενο κύκλο θα το γυρίσουν πάλι στο κωμικό δυστυχώς
ΥΓ. Πάντως ότι οι όμηροι θα είναι σε δυο ληστείες κομπάρσοι κάπου πρέπει να αλλάξει αυτό.. Τι τους έχουν τότε; Πέταξε έναν από το παράθυρο, ρίξε στον κρόταφο στον άλλο να γίνει άλλη σειρά

Στα ίδια είμαστε... κι εγώ στο 5ο σταμάτησα και μάλλον θα το συνεχίσω. Από περιέργεια.

Ου να μου χαθεί η κουφάλα!
Είπαμε να κάνουμε παιχνίδι και να ασχοληθούμε με τις γυναίκες της συμμορίας σε αυτό το νήμα -σύμφωνοι.

Η (Σάντα) Μόνικα είναι (αγία) μανούλα και δεσμευμένη, οπότε να την παίρναμε καμιά βόλτα να ξεσκάσει.
Η Τόκιο έχει τον χιλιοβασανισμένο, άντε να την παίρναμε για κανα γλεντάκι βόλτα να ξεχαστεί ή να ξεβαρεθεί.

Αλλά και η Ναϊρόμπι να μας τη βγαίνει κόκκινο με τον Ελσίνκι;
Α, όλα κι όλα, εγώ κι αυτόν μαζί δεν τον βγάζω βόλτα! :p

Χώρια που καταλήγω αναπληρωματικός σε όλες τις περιπτώσεις. :laugh:

Σήμερα μπαίνω στο τελευταίο.
Παρότι δεν είναι όπως στις 2 προηγούμενες σεζόν, μια χαρά παρακολουθείται.
Και, για να είμαι δίκαιος, μέσα σε όλα έχουμε συνηθίσει στο στυλ τους.
Αν το βλέπαμε ως πρώτη σαιζόν, πιστεύω ότι θα γουστάραμε τρελά.

Το τελείωσα... Αλλά δυσκολεύομαι να την κατατάξω κάπου αυτή τη σειρά.
Λίγο Λίνα Νικολακοπούλου μου θυμίζει... Η αποθέωση του δήθεν και της μπουρδολογίας.

Σιγά μη πικράθηκα...
Απλά κάθησα χθές βράδυ να δω που το πάνε και μέχρι στις 2 το πρωί έβλεπα έναν αχταρμά αναφορών κι αντιγραφών... Μέχρι και καρικατούρα θηλυκού Κότζακ είδαμε.

Σιγά μη πικράθηκα...
Απλά κάθησα χθές βράδυ να δω που το πάνε και μέχρι στις 2 το πρωί έβλεπα έναν αχταρμά αναφορών κι αντιγραφών... Μέχρι και καρικατούρα θηλυκού Κότζακ είδαμε.
Αν ήταν αμερικανική σειρά θα ειχε περάσει απαρατήρητη. Το ότι είναι ισπανική την βλέπει ο κόσμος και έγινε το τρελό hype.

Re: Απάντηση: La Casa de Papel [Netflix]

Αν ήταν αμερικανική σειρά θα ειχε περάσει απαρατήρητη. Το ότι είναι ισπανική την βλέπει ο κόσμος και έγινε το τρελό hype.

Δύσκολο να βρεις αμερικανικη παραγωγή με καρικατούρες χαρακτήρες χωρις να ειναι κωμωδία...
Δεν θυμαμαι να εχω δει κατι παραπλήσιο.
Απο την αλλη, μεγάλος είμαι και ξεχνάω :p

Kατι ασχετο που μου εκανε εντυπωση:Γιατι η σειρα χωριζεται σε μερη(parts) και οχι σε σεζον οπως οι υπολοιπες σειρες?Ειναι καποια ιδιαιτεροτητα των ισπανων να χωριζουν τις σειρες τους σε μερη αντι για σεζον ή υπαρχει περιπτωση στο μελλον να δουμε μια 2η σεζον με αλλα 3-4 μερη?

Το ότι έγινε hype ας όψεται η εποχή της μετριότητας όπου κάτι κακό υπό άλλες συνθήκες γίνεται καλό σήμερα.. Οκ βλέπεται ανάλαφρα η ακόμη και γελώντας με το που θα το πάνε, αλλά έχει τρελές μπούρδες στο σενάριο σε σημείο εκνευριστικό πολλές φορές.