Πες τα βρε Μπάμπη μου!
Τι λέτε βρε βέβηλοι για το πιπίνι!
Δεν φτάνει που έβαλε και λίγο πιπέρι στη σειρά;
Τη Ναϊρόμπι την καταλαβαίνεις ότι έρχεται όταν βλέπεις τη μύτη της να στρίβει τη γωνία.
Δεν τη λες και όμορφη!
Με την καμία όμως!![]()
Τη Ναϊρόμπι την καταλαβαίνεις ότι έρχεται όταν βλέπεις τη μύτη της να στρίβει τη γωνία.
Δεν τη λες και όμορφη!
Με την καμία όμως!![]()
Ρε σεις...όλα τα νηπιαγωγεία γουστάρετε??![]()
εγώ της έκανα ένα ιδιαίτερο στο πιάνο όμως και αυτής (βγάζει κάτι άγριο, έλα, παραδέξου το)!Ο καλός ο μύλος...![]()
Και για να επανέλθω στα του νήματος, θεωρώ ορισμένα σημεία τραγικά έως απαράδεκτα. Χονδροειδέστατα λάθη τα οποία δεν γνωρίζω γιατί τα άφησαν έτσι. Να πω την αμαρτία μου, αυτό με χάλασε αρκετά, παρότι το όλο concept ήταν πολύ ενδιαφέρον.
οι όμορφες είναι κακομαθημένες.
οι άσχημες έχουν το ζουμί. και μπορούν κάλλιστα να μην είναι όμορφες αλλά ωραίες. έχει διαφορά. :grandpa:
Εγώ απ´ το 2ο επεισόδιο της 1ης σεζόν πήδηξα, κατά λάθος, στο 3ο της δεύτερης.
Το μόνο που με παραξένεψε ήταν το οτι δεν θυμόμουν πως τραυματίστηκε ο αστυνομικός.
Όλα τα άλλα ήταν όπως τα ήξερα.![]()
Για παρέα είναι μια χαρά η Ναϊρόμπι.
Στο σεξ αποκλείονται όμως πολλές στάσεις που θα έχουν φυσικά εμπόδια τη μύτη της.
Την ξεκινησα,βλεπω τα δυο πρωτα επεισοδια λεω δεν μπορει κατι θα χει για τετοιο ντορο,καποιος μου ειπε τα δυο πρωτα ειναι μαπα, προχωραω στο τριτο τα ιδια και χειροτερα,ψυχαναγκστικα θα δω αλλο ενα μπας κι αλλαξει κατι και μετα αντε γεια,η σειρα εχει ολα τα καφρικα τρικ για να κραταει το κοινο,αλλα τοσο πολυ τραβηγμα απο τα μαλλια ακομα δεν ξεκινησαμε μονο δυσοιωνο μπορει να ναι..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.