La Casa de Papel [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 27 35.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 30 39.5%
  • Καλή

Votes: 8 10.5%
  • Μέτρια

Votes: 6 7.9%
  • Κακή

Votes: 5 6.6%

• Total voters
    76
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: vadergr
Ο πέμπτος κύκλος είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το La Casa de Papel που αγαπήσαμε.
Σαν να βαρέθηκαν το σκάκι και αποφάσισαν να παίξουν Apex...

Ο πέμπτος κύκλος είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το La Casa de Papel που αγαπήσαμε.
Σαν να βαρέθηκαν το σκάκι και αποφάσισαν να παίξουν Apex...

Χειρότερα και από την 4η σεζον?
Να υποθέσω πάλι αφηνει cliffhanger?

Cliffhanger όχι, δεν έχει όπως στην 4η.
Άλλοι λένε ότι είναι τόσο καλή όσο η πρώτη.
Αν ήταν έτσι η πρώτη εγώ παίζει και να μην την έβλεπα.
Ok, δράση, σε κρατάει, γίνεται πανικός, αλλά καμία σχέση με τη φιλοσοφία ότι είχε κάνει ένα σχέδιο ο professor και τα είχε σκεφτεί όλα.
Σαν να μπήκαν μέσα χωρίς κανένα σχέδιο είναι.
Έχει και κάποιες ιστορίες από το παρελθόν, που προφανώς θα παίξουν ρόλο στο δεύτερο μέρος, αλλά ok...

Σαν την πρώτη δεν θα είναι κάποια άλλη, γιατί εκεί παρουσιάζεται το project της σειράς. Μετά απλώς περιμένεις κάτι παρεμφερές. Όπως το Prison Break ένα πράγμα.Μια χαρά βλέπεται η 5η σερί, ειδικά τώρα που ακόμη δεν έχει καλούς αγώνες και ταινίες στην τηλεόραση και άλλες σειρές στο netflix. Τα είδα σερί, περασα ξεκούραστα κάποιες ώρες, λίγο βαρετό μεν το flash back αλλά σε αποζημιώνει στο τέλος με το θάνατο ενός εκ των πρωταγωνιστών!

• Like
Reactions: n_olympios
Eγω που εχω δει μονο την 1η πρεπει να δω και τις αλλες για να δω αυτην ή ολες ιδιες ειναι ? :LOL:
Οι σεζόν είναι ζευγάρια.
Η 1η με τη 2η βλέπονται μαζί.
Αν σου αρέσει το συνεχίζεις, αλλά να ξέρεις ότι η ιστορία που ξεκίνησε στην 3η θα τελειώσει τον Δεκέμβρη γιατί έκαναν 3η - 4η - 5η (σε δύο κομμάτια) μαζί

Με το ζόρι βγήκε το πρώτο μέρος της 5ης, το συνεχίσαμε απλά και μόνο επειδή κλαίγαμε το χρόνο που έχουμε χάσει σ'αυτή τη σειρά. Δε βλέπεται λέμε, μια ολόκληρη (ok, μισή, έστω) σεζόν που θυμίζει κακό shoot em up.

Βασικά το μόνο που ευχαριστήθηκα ήταν
το heist που έκλεψαν εκείνα τα αντικείμενα (τα οποία ήδη ξέχασα τι ήταν και πως/αν συνδέονται με το στόρι) στο ρεσιτάλ της γκόμενας του Berlin.

Τουλάχιστον είχε Atmos που βάραγε συμπαθητικά.

Last edited:
Εμενα μου άφησε μια εύλογη απορία: Τι στα κομμάτια γυρεύει μια επαγγελματική κουζίνα και ένας τεράστιος καταψυκτης γεματος με κρεμασμένα αρνιά,σε μια τράπεζα???

Εχω να κλαψω χρηματα (συνδρομη νετφλιξ γιατι ηθελε να το δει η συζυγος) απο τοτε που ειδα μπατμαν στον κινηματογραφο (πριν 25 χρονια)

Ρε τι βλακεια ηταν αυτη .....

εδώ ο προφεσόρε παραλίγο να ξεγεννήσει την άλλη με τα χέρια πίσω δεμένα, τα κρέατα σας παραξένεψαν???

Έχει και πολύ δυνατά μηνύματα…
Ο ένας έβαλε χέρι στον άλλον γιατί πήρε ρόζ ρουχαλάκια στο κοριτσάκι.
- Και που το ξέρεις εσύ οτι αισθάνεται κορίτσι; Ακόμα δεν γεννήθηκε κι εσύ το στιγματίζεις. 😳😳😳😳

• Haha
Reactions: FINIX
Κορυφαιος κυκλος,
Πολυ συνεπης η κλιμακωση της εντασης, λαμπρες σεναριακες ιδεες και ανατροπες,
σκηνοθεσια και ηθοποιοι τελειοι, φοβερη δραση, υπερπαραγωγη κανονικη.
Και επιτελους
χαιρετησαμε το κωλοπαιδο τον Γανδια.

Επική κοτσάνα!!!
«Μπάμ» «μπούμ» στο γάμο του Καραγκιόζη κι ό,τι νάναι.
Ok. Θυμιζει λιγο GI Joe αλλά το πηγε τρένο. Κι εμενα μου αρεσε. Ειναι που εχω πολυ καιρο να δω κατι καλυτερο μαλλον.
Και ναι. Χαιροσουν το ηχοσυστημα!

• Like
Reactions: skysound
Μια χαρα ο 5ος κύκλος έως τώρα.
Δεν περίμενα αυτό που συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο.

Αντε να δούμε και τι θα γίνει στο φινάλε σε δύο μήνες.