Λάβα

έχει και βιολί ....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Α ρε λύμπε τι μου θύμησες....
όλα τα καψουρογκοσπελοτράγουδα του Ερικ που προσπερνούσαμε τότε....

[/COLOR]

την εϊτίλα ;;;

:)

ναι καλά....
για πάνε στη γωνία...

όχι την 90ίλα

tumblr_m8tch6iAln1r9770uo1_500.png

:flipout::flipout::flipout:

πως κάνετε έτσι για μια (χαμένη) δεκαετία?:music-smiley-005:

you had to be there (καραμέλα):flipout:

αν και η συγκεκριμένη είναι η απόδειξη πως μία ξανθιά σέρνει μια μπάντα με στόχο την δημιουργία ενός και μόνο χιτ (αυτή που έβαλα εγώ όχι αυτή που έβαλες εσύ μετά από κάτω....δεν σε προφταίνουμε σήμερα!)

αν δείτε όλες τις φωτογραφίες της εποχής, ο καημένος ο Delaney είναι σαν τον μαιντανό... ή τον Διογένη αν θέλετε....

PT-AP612_delane_G_20100812172842.jpg

you had to be there (καραμέλα):flipout:

αν και η συγκεκριμένη είναι η απόδειξη πως μία ξανθιά σέρνει μια μπάντα με στόχο την δημιουργία ενός και μόνο χιτ (αυτή που έβαλα εγώ όχι αυτή που έβαλες εσύ μετά από κάτω....δεν σε προφταίνουμε σήμερα!)

who says I wasn't...
it just came by....that close and I survived....

(προφανώς η άλλη ήταν μουσικός....)
η άλλη απλώς ντεφοπαίκτρια...

Δεν ξέρω για τους άλλους, ο Ερρίκος όμως πήγε εκεί καθαρά για rehab. Του βγήκε για κανα μήνα αλλά τακίμιασε με Raddle - Whitlock - Gordon και ξανακύλισε.
Από το τρίο (Dominoεs) μόνο ο Whitlock είναι ενεργός: παίζει κάτι σορόπια. Ο Raddle πέθανε κι ο Gordon έσφαξε τη μάνα του γιατί πίστευε ότι είναι δαίμονας και
από τότε είναι έγκλειστος σε φρενοκομείο.

το μεγαλύτερο ...παράσημό μου για το παρόν νήμα ΔΕΝ είναι το κείμενο: είναι το γεγονός ότι δεν βρίσκετε το άλμπουμ στο spotify. :Banane0:
αλλά μου τα χάλασε το γμ.μένο το you tube. :furious3:

και στην εποχή μου rehab το λέγαμε...

[/COLOR]το μεγαλύτερο παράσημό μου για το παρόν νήμα ΔΕΝ είναι το κείμενο: είναι το γεγονός ότι δεν βρίσκετε το άλμπουμ στο spotify. :Banane0:

μωρέ δε λες που μας κατάφερες να ακούσουμε αυτό το ατζέμ :Banane0:

(μάλλον να το ξαναθυμηθούμε...)

ε ρε και να το αγοράζαμε....

πάντως πρέπει να παραδεχτείς ότι απέχει έτη φωτός από το on tour.

Απλά μυρίζει περισσότερη τσιγαρίλα και χαλασμένη μοκέτα....

για rehab πήγε! ήθελε να κόψει την άσπρη και την κυρία Χάρισον.
αλλά 2 εθισμοί ταυτόχρονα, Δεν Κόβονται.

παρηγοριά λέγεται. (με ντέφι)

το On Tour 'εχει μέσα τον Gordon :worshippy:
κι ένα εκ-πλη-κτι-κό σόλο του Ερρίκου στο I Don't Want To Discuss It.
κατά τα άλλα...διεκπεραιωτικό. Τους κυνηγούσαν μάλλον τα συμβόλαια...

wall street journal:sheep:

άμα θες να είσαι politically correct....

And then there's Ms. Bramlett, whose quivering vocals are laced with sensual bravado even when she's joined by her then-husband and Ms. Coolidge and Mr. Whitlock in honeyed four-part harmonies. Her three renditions of Bessie Griffin's steamy blues "That's What My Man Is For" are the boxed set's most riveting performances.

άμα τα διάβαζα αυτά...θα έφευγα με τα χίλια....

ήρθαν οι αμερικάνοι για περιοδεία και οι εγγλέζοι τους αποδεκάτισαν το γκρουπ.

στο τέλος έμεινε ο Ντελάνης με τις αναμνήσεις...

[/COLOR]το μεγαλύτερο ...παράσημό μου για το παρόν νήμα ΔΕΝ είναι το κείμενο: είναι το γεγονός ότι δεν βρίσκετε το άλμπουμ στο spotify. :Banane0:

Είσαι ο αγαπημένος μου αγριόγατος ή μάλλον καλύτερα ο πιο πανκ μαύρος πάνθηρας του δάσους :worshippy::music-smiley-005: .......

Το γιουτουμπι έκαψε φλάντζα γερά..
you had to be there και εσύ! :flipout:να δεις σφήνα πολιτική διαφήμιση "Ποτάμι" (σκιπ αντ) πριν από δίσκο του Albert Ayler....

Με αποζημίωσε όμως ένας Αμερικάνος σε κλιπ του Cecil Taylor που ανέβασα..."Φιλε" μου έγραψε στο 18ο λεπτό σου πήδηξε η βελόνα...
Στο 18ο λεπτό το μόνο που άκουγα εγώ ήταν πέντε πυραύλους να εκτοξεύονται :music-smiley-005:....