Λάβατε ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας?

mmoukiou

Supreme Member
22 October 2007
3,069
Συνήθως το ειδοποιητήριο ερχοταν αρχές Νοέμβρη. Καλά, φέτος αρχές Νοέμβρη δεν ξέρανε τί τέλη θα χρεώσουνε... Και τέτοιες μέρες πήγαινα και το έπαιρνα για να γλυτώσω από υστερίες και συνωστισμούς.
Το φετινό ακόμα -σε μένα και σε κανέναν από τους γύρω μου- δεν έχει έρθει. Το έχει λάβει κανείς?

:fahne90:

Μολις χτες Μαριε.

Λογικο που αργησανε αφου φετος ηταν οι εκλογες και επρεπε να αποσαφηνιστει το συστημα τιμολογησης.

Ελπίζω να έρθουν έγκαιρα... Το τελευταίο που θα ήθελα θα είναι να τρέχω στις εφορίες και να ψάχνομαι τελευταία στιγμή, για ναπληρώσω κερατιάτικα...

Έλα βρε, σιγά τον πανικό, πάντα υπάρχει μια τράπεζα με λίγο κόσμο για να χωθείς νa πληρώσεις....

Ας έρθουν όποτε θέλουν, δεν θα πεθάνουμε κιόλας !!!! :D

Δεν εχουν εμφανιστει ακομα αλλα, ειδικα φετος, πιστευω οτι πρεπει να δωσουν σοβαρη παραταση γιατι μεχρι το τελος του χρονου αμφιβαλλω σοβαρα αν θα τα εχουμε παρει ολοι...

Ναι ρε παιδιά μην τρελαίνεστε. Σε όλες τις τράπεζες πληρώνονται. Το θέμα δεν είναι οι ουρές για να τα πληρώσουμε, αλλά τα κερατιάτικα που καλούμαστε να πληρώσουμε.

Οι τραπεζες ειναι πολλες Τασο και οι ουρες μοιραζονται. Αν δε σκασουν μυτη ομως καθολου να δεις κατι ουρες στις ΔΟΥ....:flipout:

Re: Απάντηση: Λάβατε ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας?

Μπα...τίποτα δεν έχει έρθει...

Κάθε χρόνο πάντως πάω στην Millenium Bank που δεν ποτέ ουρά, ακόμα κ τελευταία ημέρα.

Ακριβώς. Υπάρχουν πολλές "μικρές" τράπεζες χωρίς ουρά καθόλου.

Νομίζω ότι είπαν πριν καποιο διάστημα πως φέτος οι πληρωμές των τελών θα γίνουν μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2010, λόγω της αλλαγής, και της...αλλαγής της αλλαγής, απο την αλλαγή κυβέρνησης!
Οπότε...μην πανικοβάλλεστε!

1400 κυβ. 2000 μοντέλο, τέλη κυκλοφορίας 202 ευρώ + περιβαλλοντικά τέλη 50 ευρώ, αυτά είναι τα καινούρια τέλη κυκλοφορίας!!!
Η απορία μου είναι βέβαια γιατί περνάμε ΚΤΕΟ και θέλουμε και κάρτα καυσαερίων, την στιγμή που πληρώνουμε πρόστιμο λόγω παλαιότητας?
ασφαλώς και σκέφτωμαι να καταφύγω στην δικαιοσύνη (όχι μόνο την Ελληνική η οποία είναι ανύπαρκτη)!

Last edited:
γιατί ο τρόπος ζωής του σύγχρονου 'Ελληνα με 1.000.000 μισθοδοσία δημ. υπ/λων έχει οδηγήσει το Ελληνικό κράτος σε χρεωκοπία (πραγματική).
Κορυφαία η δήλωση του πρωθυπουργου που δεν ήξερε πόσους δημοσίους οργανιμούς πληρώνει το κράτος και τι πληρώνει και φυσικά το μισθό 300.000 του προέδρου ΔΕΗ (που είναι μονοπώλιο), τα 500.000 ευρω μισθό του προέδρου Τράπεζας Ελλάδος (τι μας προσφέρει?) , 400.000 πρόεδρος ΕΡΤ κλπ δεκάδες τέτοιες μισθοδοσίες, γιατί?
Και μάλιστα παίρνουν και bonus αυτοί οι κύριοι, γιατί?
Αφού είναι μονοπώλια!
εγώ ξέρω ότι bonus παίρνεις όταν αυξήσεις την παραγωγικότητα, μερίδιο αγοράς κλπ κλπ, αυτοί τι κάνουν.....

ας πληρώσουμε τώρα εμείς....κι είναι μόνο η αρχή! (αφού τους αφήνουμε...)

υ.γ. Όλων των κομμάτων οι ιθύνοντες.

1400 κυβ. 2000 μοντέλο, τέλη κυκλοφορίας 202 ευρώ + περιβαλλοντικά τέλη 50 ευρώ, αυτά είναι τα καινούρια τέλη κυκλοφορίας!!!
Η απορία μου είναι βέβαια γιατί περνάμε ΚΤΕΟ και θέλουμε και κάρτα καυσαερίων, την στιγμή που πληρώνουμε πρόστιμο λόγω παλαιότητας?
ασφαλώς και σκέφτωμαι να καταφύγω στην δικαιοσύνη (όχι μόνο την Ελληνική η οποία είναι ανύπαρκτη)!

Όλο παράπονα είστε...

Εμένα μου στέλνουν εδώ και δέκα χρόνια δύο τέλη για το ίδιο αυτοκίνητο ένα με πινακίδα ΥΚχ χχχχ και ένα με ΚΚχ χχχχ :smash:. Πάντα στη ώρα τους.
Φυσικά πήγα πρίν πολλά χρόνια να το δορθώσω αλλά πήρα την απάντηση: "Έλα μωρέ και τι έγινε? μη το πληρώνεις..."

Ανάλογη ιστορία είχα και με το ΚΤΕΟ. Στα 4 περίπου χρόνια που είχα το αυτοκίνητο έπερνα τηλέφωνο κάθε εβδομάδα για να μάθω πότε περνάει...
Τη μία δεν το σηκώνανε, την άλλη το σήκωνε κάποια επισκέπτης (!!!), κάποια άλλη φορά μου είπαν ότι αργώ ακόμα και έτσι το άφησα για 2-3 μήνες δεν θυμάμαι. Όταν ξαναπήρα πάλι μετά από 10 προσπάθειες μου είπαν ότι το αυτοκίνητο έπρεπε να είχε ήδη περάσει... :smash::smash:

Ε και λοιπόν? Μακριά και αγαπημένοι...

Με σταματήσαν για αλκοτέστ, για δακτύλιο για έλεγχο ρουτίνας κτλ.
Ποτέ δε μου ζητήσαν χαρτί από ΚΤΕΟ.

Τελικά το περασα πρίν 2 εβδομάδες σε ιδιωτικό και πλήρωσα μόνο ένα προστιμο! Δηλαδή γλύτωσα και τρία ΚΤΕΟ!!!

Μερακλήδες δημόσιοι υπάλληλοι. Μη δίνετε σημασία... :HTEHEH56:

Πληροφοριες της τελευταιας μισης ωρας.Μολις επεστρεψα απο ΔΟΥ για πληρωμη τελων κυκλοφοριας ΙΧ που κυκλοφορησε πριν 20 μερες.Καλημεριζω τον υπαλληλο και τον ρωτω αν εχει σηματα κυκλοφοριας Χαμογελαστος και ευγενεστατος μου απαντα οτι εχουν,αλλα δεν μπορουν να μου δωσουν.Γιατι ,τον ρωτω.Γιατι απλουστατα ,μου λεει,δεν εχει ερθει η εγκυκλιος και δεν υπαρχει στο συστημα η αναλογη εντολη πληρωμης.Τον ρωτω ποτε θα γινει αυτο και με ενα πλατυ χαμογελο,μου γραφει το τηλ της ΔΟΥ και μου λεει παρτε την αλλη εβδομαδα.
Τα κουστουμια ,των υψηλα ισταμενων,αλλαξαν χρωμα,αλλα οχι και συνηθειες

Πάντως σε όποιον έρθει ας μας πει μέχρι πότε λέει η προθεσμία πληρωμής. Είχαν πει ότι θα υπάρχει για φέτος παράταση μέχρι τέλος Ιανουαρίου αλλά στα πρωϊνάδικα ανέφεραν ότι κάποια που ήρθαν έλεγαν τέλος Δεκεμβρίου.....
Είπαμε.....ψάχνουν λεφτά και από πεθαμένους....