Λάβατε ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας?

εγώ πήρα ενημέρωση με sms από την Πειραιώς να πάω να τα πληρώσω εκεί με 3 ατοκες...

edit
μέσω πιστωτικής εννοείται.

(και δεν λέει άτοκες - 3 δόσεις λεει):ears:

Ε είπα και εγώ... κοινωνική πολιτική από τράπεζα ......μπααααα...:twoguns:

Ηρθαν για το τουτού της γυναικας χτες, με το χαράτσι των 50 Ευρώ γιατι ειμαστε "παλαιας κοπής" (Νοέμβριος 2004).

Πληρωμή μέχρι 31-12-2009.
Αυτο για τις 3 δοσεις στην Πειραιώς οντως ισχυει για οσους εχουν πιστωτικες καρτες της τράπεζας..

Με τις υγείες μας ..

Re: Απάντηση: Λάβατε ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας?

Κάθε χρόνο πάντως πάω στην Millenium Bank που δεν ποτέ ουρά, ακόμα κ τελευταία ημέρα.

Λογικό...

Πρέπει να έχεις και πελάτες, που σημαίνει πως πρέπει πρώτα να έχεις και εξυπηρέτηση...:smash:

Φαγωθήκατε μήπως και δεν έλθουν.
Και εγώ που το έλαβα σήμερα τί κατάλαβα;
Τον Αύγουστο το αμάξι μου έκλεισε δεκαετία.
Το πέρασα από δημόσιο ΚΤΕΟ και έκπληκτοι μου είπανε ότι στις μετρήσεις των καυσαερίων του είναι πολύ καλλίτερο από πολλά νέα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα.
Αποτέλεσμα:
Τέλη κυκλοφορίας 102
Περιβαλλοντολογικός φόρος 200
Σύνολο 302

Συγκινητική η ´προσήλωση´στην Πράσινη Ανάπτυξη...Αυτός ο ´περιβαλλοντικός φόρος´είναι όντως ´επαναστατική τομή´..
Αλλος ένας άθλιος έμμεσος φόρος στις χιλιάδες που μας εχουν φορτώσει ασταμάτητα απο τό 1996 και μετά.
Τελικά οντως οι τύποι ειναι οι ικανότεροι ´λεξιπλάστες´πού έχει ποτέ γνωρίσει ο τόπος απο τότε που τον έχει πατήσει άνθρωπος.

Υ.Γ.
Το χαρτί δεν μούρθε ακόμα.

επειδή έψαχνα για το χρέπι που εγώ ονομάζω μηχανή και είναι 400άρα αλλα δεν έβρισκα πουθενά τίποτα μου απάντησαν οι εφοριακοί με τα πράσινα

και έλαβον

μηχανή 400 κ.ε. 46 ευρώ
παπί 80 κ.ε. 18 ευρώ
επαγγελματικό 2600 μ.β. 88 ευρώ

νομίζω τα ίδια με πέρσι αλλά δεν θυμάμαι καλά

καλημέρα σας

Κατι μου θυμιζει ο πρασινος φορος,μαλλον τον καπνικο φορο επι Βυζαντιου.Ειναι βλεπεται η διαχρονικοτητα του εθνους
Επειδη δεν ξερω ,υπαρχουν μοτο 3000 κ.ε?