Λάβατε ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας?

Περα απο πλακα ομως, τωρα με ειδοποιησε η γυναικα μου οτι μολις ηρθαν και τα δικα μας και μου 'φυγε το κεφι....

Μιας και θα πάω στην εφορία Τετάρτη πρωί, μήπως ξέρει κανείς εκτός από την άδεια αν πρέπει να έχω τίποτα άλλο μαζί μου?

Απάντηση: Re: Λάβατε ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας?

Το πέρασα από δημόσιο ΚΤΕΟ και έκπληκτοι μου είπανε ότι στις μετρήσεις των καυσαερίων του είναι πολύ καλλίτερο από πολλά νέα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα.
Αποτέλεσμα:
Τέλη κυκλοφορίας 102
Περιβαλλοντολογικός φόρος 200
Σύνολο 302
Ακριβως τα ιδια.
Ακριβως.

Γιατι δεν τα βαζουν τα τελη αναλογα με την καρτα καυσαεριων?
Εκει δεν ειναι το ζητουμενο?

Παρεμπιπτοντως, γνωστος μου που εβγαλε αδεια προπερσι για αυτοκινητο 15ετιας απο Γερμανια (πετρελαιο και καιει τα αντερα του), του ηρθαν μειωμενα τα τελη... Στοκοι ειναι στο υπουργειο. Δεν εξηγειται αλλιως.

Ο πατέρας μου έχει μια Mercedes c200, μοντέλο 1991, 2000 κ.ε., με αλλαγμένο καταλύτη προ τριετίας και πολύ καλή απόδοση στη μέτρηση για κάρτα καυσαερίων. Τέλη κυκλοφορίας που πλήρωσε: 840 (καλά διαβάσατε) ευρώ! Απλά απίστευτο...

Τα ίδια και εγώ με ένα Wrangler TJ 2.4 του 2004!!

Τι είναι αυτό το αίσχος ρε παιδιά;; Απο του χρόνου σκέφτομαι σοβαρά να εισάγω "Καμήλες" απο αφρική....Τελική στα 100 χλμ την ώρα, φούλ βιολογική λειτουργία, δεν έχει τέλη κυκλοφορίας, δεν πληρώνει τέλη στάθμευσης!!!!

Αφού μας δουλεύουν ρε παιδιά θα πρέπει και εμείς να αρχίσουμε να τους δουλεύουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Τι λέτε "σκάμε μύτη με καμήλες";;;;;

Σημερα σε ΔΟΥ της Θεσσαλονικης,υπαλληλος υπευθυνος για παραλαβη πινακιδων,ελειπε γυρω στα 20 λεπτα.Οταν γυρισε ηταν αγανακτισμενος ,γιατι ειχε μια μικρη στιβα απο πινακιδες που ειχαν παραδοθει,και τον περιμανε ηδη μια μικρη ουρα που περιμεναν.
Ελπιζω να μας ανακοινωσουν καποια στιγμη ,ποσες πινακιδες παραδοθηκαν

Re: Απάντηση: Λάβατε ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας?

Σημερα σε ΔΟΥ της Θεσσαλονικης,υπαλληλος υπευθυνος για παραλαβη πινακιδων,ελειπε γυρω στα 20 λεπτα.Οταν γυρισε ηταν αγανακτισμενος ,γιατι ειχε μια μικρη στιβα απο πινακιδες που ειχαν παραδοθει,και τον περιμανε ηδη μια μικρη ουρα που περιμεναν.
Ελπιζω να μας ανακοινωσουν καποια στιγμη ,ποσες πινακιδες παραδοθηκαν

To ειπαν στις μεσημεριανές ειδήσεις του Μεγκα, ειδικά για Θεσ/νικη. Παραδόθηκαν (νομίζω) 800 πινακίδες, αντι 400 που ειχαν παραδοθεί πέρυσι τελη χρονιάς. Οπως και ναναι ειναι αύξηση 100%

Oxι ,απλως ζητανε το ιδιωτικο χωρο που θα ακινητοποηθει το οχημα,διευθυνση,και το αστ τμημα του ιδιωτικου χωρου

τελικά από τις ακινητοποιήσεις θα χάσουν περισσότερες εισπράξεις...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΗ Η ΣΟΥΜΑ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

όποιος δεν λογαριάζει το λαό, τον βρίσκει μπροστά του τελικά...

Όλο παράπονα είστε...

Εμένα μου στέλνουν εδώ και δέκα χρόνια δύο τέλη για το ίδιο αυτοκίνητο ένα με πινακίδα ΥΚχ χχχχ και ένα με ΚΚχ χχχχ :smash:. Πάντα στη ώρα τους.
Φυσικά πήγα πρίν πολλά χρόνια να το δορθώσω αλλά πήρα την απάντηση: "Έλα μωρέ και τι έγινε? μη το πληρώνεις..."

Σήμερα ήρθαν τα τέλη μου! Ναί Σήμερα... Ναι τα τέλη μου και για τα δύο αυτοκίνητα!

Το ΚΚΧ.... 1360κε και το ΥΚΧ.... 1360κε επίσης. Και τα δύο με το ίδιο πρώτο έτος κυκλοφορίας, 1997.

Τώρα θα σκεφτέιτε έ και ρε φίλε και τι έγινε?
Τόσα χρόνια για δύο δεν σου έστελναν ενώ εσύ έχεις μόνο ένα?
Και δεν χαίρεσαι που σου έδωσαν και 4 ημέρες προθεσμίας να τα πληρώσεις?
Σε άλλους δεν έφτασαν ποτέ και θα τρέχουν στην εφορία...

Σωστά. Θα ήμουν αχάριστος αν παραπονιόμουν για αυτό.

Αλλά να είναι που το ΚΚΧ.... αυτοκίνητο (το οποίο δεν υπάρχει, ποτέ δεν υπήρξε) πληρώνει τέλη 302Ε ενώ το ΥΚΧ.... (που υπάρχει) πληρώνει 352Ε.

Θεεικό έτσι? Εκεί που λές τα έχω δεί όλα, ...τσούπ σου σκάνε την έκπληξη!
Με αυτό το κράτος πάντως δεν πλήτεις ποτέ. Αυτό είναι γεγονός :grinning-smiley-043

Άχ βρε Νίκο, αφού το ξέρεις τόσα χρόνια,η PSA δεν αλλάζει συχνά κινητήρες πήγες και συ και πήρες αμάξι αυτής της εταιρίας? (εμάς στην οικογένεια και τα δύο είναι της PSA!!!!). Aλλάζεις κλίμακα φορολόγησης για 3 παλιο-κυβικά εκατοστά! -bye-

Εμένα πάντως ακόμα δε μου έχουν έρθει. Ούτε για το δικό μου αυτοκίνητο ούτε για της γυναίκας μου. Μόνο για τη μηχανή μου ήρθε το οποίο έληγε στις 31/12. Και εγώ βέβαια τώρα είμαι Κρήτη αλλά απ' ότι μου έχουν πει οι γείτονες δεν έχει έρθει τίποτα.
Ακούσατε τίποτα για παράταση; Γιατί μπορεί να έρθει στις 29 και να είναι πληρωτέο μέχρι 31...