Λάβετε μέρος στην παρουσίαση του νέου Epson TW-5000

Απάντηση: Re: Λάβετε μέρος στην παρουσίαση του νέου Epson TW-5000

Μέσα! Θα την κάνω κοπάνα απο την δουλειά....
Και εγώ κοπάνα θα κάνω. Βάλε με αν υπάρχει θέση.

Λοιπόν, ο καιρός πλησιάζει, και πρέπει να "κλείσουμε" σιγά σιγά με τις συμμετοχές.

Για την ώρα συμμετοχή έχουν δηλώσει οι παρακάτω:

Kosh
Dimitris
Βασίλης Σωκρατίδης
G. Sakkas
ctriant
Φρα.Πε.
georgetdm
greg (? +1?)
ABCD

Παρακαλώ οι παραπάνω να επιβεβαιώσουν ότι όντως μπορούν, ώστε να δούμε και αν επαρκεί ο αριθμός των προσκλήσεων που έχουμε.

Τυχών νέες συμμετοχές θα μπορούμε να δεχτούμε μέχρι και νωρίς την Κυριακή, καθότι βράδυ Κυριακής θα πρέπει να έχουμε την τελική λίστα συμμετοχών ώστε να την κοινοποιήσουμε στην Epson.

Για να δω και τους υπόλοιπους! Περνάει η ώρα..

Επίσης, παρακαλώ οι "σίγουροι" να μου στείλουν P.M. με το ονοματεπώνυμό τους ώστε να τους βάλουμε στη λίστα προσκεκλημένων της παρουσίασης. Διαφορετικά, θα υπάρχει πρόβλημα στην είσοδο.

Τελευταία ευκαιρία!

Εντός της ημέρας πρέπει να στείλουμε ονόματα στην Epson..

Επίσης, με ενημέρωσαν ότι για τους προσκεκλημένους του event θα υπάρχει δωρεάν parking σε δύο χώρους στάθμευσης που βρίσκονται πλησίον της Αθηναίδας και επισημαίνονται με ειδικές ταμπέλες.

Δυστυχως η ώρα δε με βολευει, 15.00 ειναι πολυ νωρίς για εμένα λόγω εργασίας. Αν αλλάξει κατι (που δε το βλέπω) μετα χαράς θα παρευρεθώ

Δυστυχώς ουτε και εγω θα καταφ'ερω τελικά να είμαι παρών ...και λυπάμαι πολυ γιαυτό.....!!!:AFADF0: :AFADF0: :AFADF0: :AFADF0::AFADF0: :AFADF0::AFADF0::AFADF0::AFADF0::AFADF0: