λαβωμενο kef iq5se

CptBill

Senior Member
13 July 2006
494
Πειραιάς
Δυστυχως μια ατυχη στιγμη ειχε ως αποτελεσμα το ενα απο τα δυο μου kef iq5se (μια βελτιωμενη εκδοση των iq5) να πεσει κατω. Απο τοτε και μετα το tweeter να βγαζει παραμορφωμενο τον ηχο ενω μεσα στο γουφερ φαινεται να εχει μετακινηθει κατι

Στεναχωρια τεραστια γιατι τη ηχεια τα ειχα αγαπησει παρα πολυ. Δυστυχως η αντιπροσωπεια απο οσο με ενημερωσε δεν φερνει πια τα συγκεκριμενα μοντελα.

Τι θα κανατε εσεις στη προκειμενη περιπτωση; Επισκευη;
Σκεφτομαι ειτε να τα πουλησω σε καποιον που θελει να ασχοληθει ωστε να τα επισκευασει. Αλλωστε το ενα δεν εχει το παραμικρο προβλημα.
Απο την αλλη σκεφτομαι να παω το λαβωμένο kef στην αντιπροσωπεια για επισκευη αλλα φοβαμαι το κοστολογιο η ακομα χειροτερα να μου πουν πως δεν παιζει επισκευη.
Τι θα κανατε εσεις;

Κατ' αρχήν ρωτάς τι θα κοστίσει η επισκευή του στην αντιπροσωπεία.Μετά θα μπορούσες να το ξανασκεφθείς.

φιλε μου, ενα μεγαφωνο κ ενα tweeter δεν προκειται να κοστιζουν κανενα αστρονομικο ποσο μπροστα στην αξια των ηχειων που ειναι οντως καταπληκτικα. Νομιζω οτι μεγαλυτερη χασουρα σε χρημα θα χεις αν τα πουλησεις σε σκοτωμενη τιμη και ξαναδωσεις μια τεραστια διαφορα χρηματων για να παρεις καινουρια ηχεια

Σε ερώτηση που έκανα στην ΕΤΥΤ, αντιπρόσωπο της KEF, η μονάδα UniQ υπάρχει σε στοκ και κοστίζει 95.00€ ;-)

εννοειται πως τα επισκευαζεις, αφου σου αρεσουν τοσο πολυ.
πριν απο κατι μηνες ειχα κανει μια μικροεπισκευη και στα δικα μου kef, εκει στην αντιπροσωπια.
εαν εργαζεται ακομα εκει, ζητα να σε εξυπηρετησει ο κασελούρης (δε θυμαμαι μικρο ονομα).καλο παιδι και πολυ καλος τεχνιτης
ο,τι αλλο θες στη διαθεση σου-bye-

ναι εργαζεται εκει γιατι οταν τους ειχα στειλει εμαιλ για να τους ρωτησω εαν υπαρχει η δυνατοτητα να αγορασω μεμονωμένα ενα iq5se, με πηρε τηλεφωνο ο ανθρωπος για να με ρωτησει με ενδιαφερον τι ζημια επαθα. Πολυ ευγενικος

Ευχαριστω παιδες για τη βοηθεια. Θα παρω τηλεφωνο αυριο να ρωτησω για την επισκευη τους.