Laconic Azur H2-23, μια ρώσικη άποψη

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

lxar

AVClub Enthusiast
5 September 2010
709
Χαζεύοντας ενισχυτές ακουστικών βρήκα τυχαία το παρακάτω:
http://laconiclab.ru/azur_h2.html

Πώς σας φαίνεται;
Είναι άγνωστο εάν στέλνει εκτός Ρωσίας. Αλλά η τιμή του είναι σχεδόν 250 ευρώ.

lxar

AVClub Enthusiast
5 September 2010
709
εμένα μου άρεσε σαν προσέγγιση. Παλιό βιομηχανικό στυλ. Υπάρχει και ένας ακόμη ενισχυτής, είναι ο γνωστός Zana Deux σε μικρότερη έκδοση

Dr Pan K

Supreme Member
18 December 2010
9,067
Αυτο το μηχανακι θα μπορούσε να ειναι το giant killer που ολοι ψάχνουν. Αν του λείπει κατι (απο τις φωτο που κοιταω) ειναι μια καποια ευελιξία, αφου δεν υπαρχει κατι αλλο απο ενα jack.

Εχουν και ενα τουμπανο, αυτο εδω με βαρος 6 κιλα και μετασχηματιστές στην εξοδο (με high και low R).

p037_1_00.png

Πολυ ενδιαφέρον, για να δουμε αν θα πάρει κανεις απο εδω.

lxar

AVClub Enthusiast
5 September 2010
709
Απ ότι είδα είναι και προενισχυτής, δεν ξέρω ομως τί κάνει. Dr Pan K χαίρομαι που σου άρεσε

Phatt

Established Member
10 March 2011
250
Σερρες
Απο εξω, πανεμορφο. Αντε γιατι εχουμε πηξει στις ψευτοχαινταδικες προσεγγισεις απο πασα γεωγραφικη κατευθυνση. Δυστυχως δεν καταφερα να το δω απο μεσα.
Γιατρε, τι εννοειτε ενα μονο jack, απο πισω εχει τρια ζευγη RCA! Εκτος και αν εννοειτε κατι αλλο...

Dr Pan K

Supreme Member
18 December 2010
9,067
Προφανώς εχει 2 εισόδους και 1 εξοδο (σαν προ) στο πίσω μερος, αλλα οσον αφορα τα ακουστικα δεν εχει αλλων ειδών βύσματα (τριπινα, τετραπινα).

Απο εμφανιση και εμενα μου αρεσει πολυ, κατι τα VU meter, κατι το μεγαλο ραδιοφωνικού τυπου ποτ, κατι που μου βγαζει στρατιωτικών προδιαγραφών..

lxar

AVClub Enthusiast
5 September 2010
709
'Οσο το βλέπω πάντως τόσο μου αρέσει. Έχει ταυτότητα, δεν το λες όμορφο αλλά τα vu κυρίως του δίνουν μια άγρια γοητεία. Θα ξέρει άραγε αγγλικά ο ρώσος; ή άδικα το ζαχαρώνω;

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,550
Δεν ξέρω τι του βρισκετε.
Τις διαστάσεις του τις λαβατε υποψη?
Έχει φαρδος σχεδόν δυο iec....
Τι μπορεί να χωραει εκεί μεσα....

petronik

Μέλος Σωματείου
18 June 2006
18,684
Θεσσαλονικη
O τελικός κάπου στα 10 βαττ,αν διάβασα τά κυριλλικα καλά ,η αισθητικη του προ-τελικου παραπέμπει σε military σχεδιάσεις της σοβιετίας