Lag σε Philips 8404, 7404 ?

billys

New member
28 March 2007
31
Συνέχεια διαβάζω ότι οι Philips έχουν πρόβλημα καθυστέρησης, και επειδή με ενδιαφέρει αρκετά η αγορά ενός μοντέλου αυτων των σειρών, θα ήθελα αν κάποιος είναι κάτοχος κάποιου μοντέλου των παραπάνω σειρών να ενημερώσει εμάς τους υποψήφιους αγοραστές αν έχει παρατηρήσει κάτι.
Θα επιθυμούσα να απαντήσουν μόνο κάτοχοι αυτών των μοντέλων.
Σας ευχαριστώ.

Μμμ...τι εγινε ρε παιδια? κανεις δεν εχει τα μοντελα αυτα? ρωταω και εγω να μαθω επειδη και εγω ενδιαφερομαι για μοντελο της σειρας 8404

Lag είτε λίγο, είτε πολύ έχουν όλες οι τηλεοράσεις. Το θέμα είναι να μην καταλαβαίνεται από το ανθρώπινο μάτι. Προσωπικά έχω την 7603, για την οποία όλοι λέγανε ότι έχει τεράστιο Lag και ότι είναι πεταμένα λεφτά, δεν κάνει για Gaming/PC κτλ κτλ.
Την έχω πάνω από ένα χρόνο πλέον και την χρησιμοποιώ με PC/X360 συνεχώς και έχω συνδέσει και PS3 κάποια στιγμή. Lag δεν είδα ποτέ και σε καμία χρήση.
Αν βάλεις την κονσόλα στο GameMode και το PC στο PC Mode, δεν υπάρχει περίπτωση να διακρίνεις Lag. Όλα αυτά είναι ψευτομύθοι, από άτομα που ενεργοποιούσαν όλα τα φίλτρα επεξεργασίας και περίμεναν να έχουν μηδενικό Lag. Σίγουρα κάποιες Philips παλαιότερα είχαν το εν λόγω πρόβλημα, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο εύρος όπως παρουσιάζεται από κάποιους. Στην δικιά μου πάντως, ακόμα και με ενεργοποιημένα τα φίλτρα, το Lag δεν είναι αισθητό.

Last edited:
Φίλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση. Γιατί διαβάζω γνώμες, αλλά όχι όμως από ανθρώπους που να την έχουν δει.