Lamborghini: The Man Behind the Legend

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    2

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
16,147
Λιβαδειά
Lamborghini-The-Man-Behind-the-Legend.jpg

Poster-EN

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Μορέσκο

Πρωταγωνιστούν: Φρανκ Γκρίλο, Μίρα Σορβίνο, Γκάμπριελ Μπερν, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζόρτζιο Κανταρίνι

Διάρκεια ταινίας: 82' λεπτά

Σινεμά: 18 Νοεμβρίου 2022

Imdb

Υπόθεση:
Ακολουθήστε την έναρξη της καριέρας του Ferruccio Lamborghini ως κατασκευαστή τρακτέρ, δημιουργό
στρατιωτικών οχημάτων κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και σχεδιαστή αυτοκινήτων
Lamborghini, τα οποία λάνσαρε το 1963 ως η κορυφαία εταιρεία σπορ αυτοκινήτων Automobili
Lamborghini.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Παρολο που ο Γκριλο ειναι σε καταπληκτικη φυσικη κατασταση ισως την καλυτερη για ανθρωπο της ηλικιας του (57) μαλλον μοιαζει λιγο σιτεμενος για τετοιο ρολο.

Εντάξει και γενικά ο ρόλος δεν νομίζω ότι απαιτούσε και κάνα Tom Cruise....

Είναι μια "ήσυχη" βιογραφική ταινία χωρίς πολλές πολλές εντάσεις . Θα μπορούσε να ήταν και ένα. ντοκυμαντέρ. Απλά εμένα μου φάνηκε πολύ μικρή σε διάρκεια. Θα μου πεις όποιος θέλει λεπτομερειες διαβάζει το βιβλίο. Σωστό. Όπως και να χει δεν χωράει η ζωή τέτοιων ανθρώπων σε 90 λεπτά.
Ψηφίζω καλή

Υ.Γ. Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αυτός ο άνθρωπος αν ήταν τότε στην Ελλάδα αντί στην Ιταλία; Και η Ιταλία κατεστραμμένη ήταν κι αυτή από τον πόλεμο. Αλλά......είναι Ιταλία.

Δυστυχώς ΔΕΝ αποδόθηκε στην ταινία με τέτοιο πάθος ο θρυλικός διάλογος με τον enzo.
Ίσως δεν ήθελαν να δείξουν τόσο "κακό" τον Enzo δεδομένου ότι του χρόνου θα κυκλοφορήσει δική του βιογραφική ταινια.