Λαμπα για Benq 6100

adi32

AVClub Addicted Member
17 October 2006
2,455
τον εχω 5 χρονια και εχει 1400ωρες και εχει πεσει παρα πολυ η φωτεινοτητα

επειδη δε θελω τωρα να δωσω λεφτα για καινουριο που μπορω να βρω φθηνη λαμπα? (βρηκα απο Θεσσαλονικη ομως στα 250)

αν τη βαλω και κανω ρεσετ τις ρυθμισεις θα ειμαι οκ ή θελει επιπλεον καθαρισμα και αλλες ρυθμισεις πολυπλοκες ?

(οσο δεν παιζει τον εχω κλεισμενο σε σακουλα)

Παντως στις αρχες ημουν ικανοποιημενος απο την εικονα
Τωρα μετα την αγορα lcd δεν ξερω τι θα αντικρυσω

250 δεν κάνει όλος ο προβολέας αν πεις ότι τον πουλάς....

Μην την αποκλείεις την λύση νέου προβολέα. Μετά από 5 χρόνια σε διαβεβαιώνω ότι δεν φταίει μόνο η λάμπα ....Νο2 παράγοντας : σκόνη. Πολύ σκόνη.

το σκεφτομαι αλλα κατω απο 1000ε δε θα βρω κατι
και να τον πουλησω δεν προκειται να τον παρει κανεις πανω απο 200ε

απο οτι θυμαμαι επαιζε πολυ καλα οταν τον πηρα
attachment.php

σκονη πολυ δεν πρεπει να εχει γιατι ηταν συνεχεια σε ζελατινα
οποτε λεω μηπως την ψευτοβγαλω ετσι για 2 χρονια και μετα παω σε κατι καλο

Last edited:
Τελικα το πηρα αποφαση και αλλαξα λαμπα με 270
Την εβαλα χτες και ειδα αλλη εικονα στον προβολεα, σαν καιουριος εγινε
Μη δισταζετε να αλλαξετε λαμπα αν σας ικανοποιουσε η εικονα οταν τον αγορασατε

Μείωση τιμών στις λάμπες της BenQ
25/11/2008
Με δελτίο τύπου που απέστειλε τη BSI, εισαγωγέας των προβολέων της BenQ, ανακοινώνεται σημαντική μείωση στις τιμές των φωτιστικών σωμάτων που χρησιμοποιούνται στους προβολείς της συγκεκριμένης εταιρίας, μείωση η οποία, για κάποια μοντέλα, φτάνει και το 60%. Σύμφωνα με την εταιρία η κίνηση αυτή σε συνδυασμό με την μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας η οποία μπορεί να φτάσει τις 4.000 ώρες (περίπου 2.000 ταινίες δηλαδή) θα απελευθερώσει τους χρήστες που μέχρι σήμερα αντιμετώπιζαν το κόστος αντικατάστασης της ως σοβαρό αρνητικό στοιχείο της εμπρόσθιας προβολής και δεν αποκλείεται να “κατεβάσει” τις αντίστοιχες συσκευές και σε άλλες πιο καθημερινές χρήσεις, όπως τα παιχνίδια και η παρακολούθηση συμβατικής τηλεόρασης. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

ευχαριστω πολυ
εγω μαλλον δεν προλαβα τις μειωσεις
παντως παιζει αρκετα καλα και δεν το μετανιωσα

Attachments

• IMG_3119.jpg
    IMG_3119.jpg
    67.7 KB · Views: 16