Λάμπα για Sony vw40-50-60

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Καλημέρα σας.

Δεδομένου ότι και οι 3 αυτοί προβολείς φοράνε την ίδια λάμπα, έχει κανείς να προτείνει κάποιο μαγαζί εσωτερικού ή εξωτερικού για αγορά?

Πέρυσι πλήρωσα 300 ευρώ για γνήσια λάμπα (πλήρες κιτ), αλλά φέτος ζητάνε 356 στο ίδιο μαγαζί που την πήρα.

Από ebay γνήσια δεν ξέρω αν συμφέρει και πολύ γιατί γλυτώνεις καμιά 50αριά ευρώ με τον κίνδυνο του τελωνείου...

Το κυρίως ερώτημα είναι αν έχει δοκιμάσει κανείς "μαιμού" compatible που υπάρχουν στο ebay στα μισά λεφτά. Δεδομένου, ότι κάθε 500 ώρες αλλάζω λάμπα δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο της "μαιμούς"

Μερσί :ernaehrung004:

o Zebακας ειναι ο ανθρωπος σου.

Εχει γραψει κοντα στις 5.000 ωρες, εχει αλλαξει μερικες, γνησιες, μαϊμουδες, φθωριου, κλπ.

Το ρωτησες ?

Απάντηση: Re: Λάμπα για Sony vw40-50-60

o Zebακας ειναι ο ανθρωπος σου.

Εχει γραψει κοντα στις 5.000 ωρες, εχει αλλαξει μερικες, γνησιες, μαϊμουδες, φθωριου, κλπ.

Το ρωτησες ?

Oui. Θα ήθελα περισσότερες απόψεις όμως γιατί ο Zeb αργεί να αλλάξει και αλλάζουν τα πράγματα στην αγορά...

Αυτή είναι σκέτη η λάμπα...

Οι τιμές που γράφω παραπάνω είναι μαζί με το housing kit (βάλε βγάλε δηλαδή)

Δεν νομίζω να είναι σκέτη η λάμπα.. Αν δεις στην λίστα αριστερά, όταν μιλάει για σκέτη λάμπα γράφει "bulb only".

Για τις Ruby λέει: "To 100% the same orignal Philips or Osram lamp, in a Ruby Modul." οπότε υπάρχει κάποιου είδους module.