Λαμπα και B&W 802 D

Φίλος στα Τρίκαλα έχει τα 802D, τα οδηγεί με Theta dreadnaut (αν το γράφω σωστά), σε διενίσχυση, πολύ ισχύς και μεγάλα τροφοδοτικά. Αν το είχα εγώ αυτό το σύστημα δεν θα το πείραζα ούτε για καθάρισμα που λέει ο λόγος, αυτός όμως τρώγεται τώρα τελευταία για τα Τheta Citadel, λόγω ισχύως. Εχει δοκιμάσει πολλά καλά μηχανήματα, αλλά δεν πείσθηκε να αλλάξει (πιθανά να μην ήταν τόσο σημαντικές οι διαφορές όσο τα χρήματα που θα έχανε στην τράμπα). Πάντα μιλάει για ισχύ.
Υπάρχει και Τηλεοπτική, είδικά στην Θεσσαλονίκη ο Βασίλης ο Χουρμουζιάδης, που μπορείς να ακούσεις και να συζητήσεις μαζί του χωρίς περιστροφές και έχει μεγάλη εμπειρία και θα σε βοηθήσει αρκετά.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για οσα εχετε γραψει. Εχω αγορασει πλεον τους ενισχυτες μονομπλοκ της AUDIO VALVE CHALENGER 115 και προενισχυτη της ιδιας εταιριας EΚLIPSE. Προς το παρων τους ακουω με τα ηχεια της B&W 704. Δυστυχως ενα εκτακτο προβλημα που μου προεκυψε με αναγκαζει να αναβαλω την αγορα των 802 για καποιους μηνες. Περιτο να σας πω οτι οτι τα 704 εχουν απογειωθει! Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αγορα μου (πριν 3 μηνες) και τωρα απλως απολαμβανω την μουσικη μου. Θα σας πω ομως και κατι ακομη που προσωπικα μου κανει εντυπωση και θα ηθελα και καποιος αλλος να γραψει τις εντυπωσεις του. Πιστευα οτι η αποδοση του στον κινηματογραφο δεν θα ηταν και ιδαιτερα υψηλου επιπεδου. Ομως στις ταινιες που κατα κανονα υπαρχει και καποια μουσικη υποκρουση το συστημα ζωγραφιζει. Τον AV DENON 4306 τον εχω και καθεται χωρις να ειναι καν στην μπριζα!. Δεν ξερω αν ειναι ο αρχικος ενθουσιασμος για μια καινουρια αγορα η μπορει να ταιριαξε στα γουστα μου αυτο που αγορασα, ομως πιστεψτε με οι ενισχυτες παιζουν τα παντα ετσι οπως δεν μπορουσα να φανταστω πριν τους αγορασω. Οι πηγες ειναι DENON 3910 και πλατω ROKSAN RADIUS 5 (κεφαλη BENZ ACE L) phono CAMBRIDGE AUDIO AZUR 640

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λαμπα και B&W 802 D

.....
Όσο για το πολυπόθητο αληθοφανές γεγονός, απλά δεν υπάρχει. Με ένα απλό αληθινό ταμπούρλο η αδυναμία διαπιστώνεται μια και καλή.

Sorry για το offtopic.

Off topic μπορεί μεν, ωραιότατο και εύστοχο κείμενο δε (πάντα κατά τη γνώμη μου).
Sorry κι εγώ για το "ψαλίδι" στο υπόλοιπο κείμενο. Ήθελα απλά να τονίσω την τελευταία παράγραφο.

Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος

Το ταμπούρλο συμφωνώ, ξεχάστε το...
Και το τουμπελέκι.
Για συμφωνικές και τα ρέστα φθάνουμε στα όρια του φαιδρού.
Οι όλες προσπάθειες απλά επικεντρώνονται στο να μας αρέσει κάτι, να μην ενοχλεί αλλά... και να αρέσει και στους άλλους...