Λάμπα led με σκοπό την σωστή απόδοση χρωμάτων!

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

    Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

    Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Αγαπητοί ειδικοί επι των led,έχω για εσάς ένα πρόβλημα:
Η καλή μου είναι μανικιουρίστα.Το ζητούμενό της είναι ο φωτισμός την ώρα που εργάζεται.Χρησιμοποιεί ένα απλό φωτιστικο γραφείου με λάμπα πυρακτώσεως,που ναί μεν αποδίδει σωστά τα χρώματα που χρησιμοποιεί,αλλά...καίει,καί την ίδια και τις πελάτισσές της.Χρειάζεται λοιπόν μια λάμπα led που να βιδώνει σε κανονικό ντουί,αλλά να αποδίδει επαρκή φωτισμό και το κυριώτερο να μήν αλλοιώνει τα χρώματα των βερνικιών.
Προτάσεις υπάρχουν;Επίσης θα ήθελα εναλλακτικά αν ξέρατε να μου προτείνετε ένα καινούριο φωτιστικό για τη δουλειά αυτή,κατα προτίμηση με ραβδοειδή λάμπα,σαν φθορισμού..
Σας ευχαριστώ!
 
Philips μακράν. Βασικά είναι η Philips και οι άλλοι στις λάμπες κι επειδή θες CRI (Color Rendering Index) 80 και πάνω είναι η μόνη με αξιόπιστία σε αυτά που λέει. Φτάνει μόνο να δεις το site της μετ τις λάμπες και θα καταλάβεις.
(Έχω αρκετές Philips και σποτ και Ε27-Ε14 και είναι όλες άψογες).
 
Αν θες μόνο μια δεν αξίζει να τρέχεις έχει και ο Καυκάς.

Έχω βρει ένα eshop που έχει ποκιλία αλλά ψάξε τα μοντέλα που θα βρεις εκεί και αλλού.


http://www.ledwholesale.eu/
 
Μπορεί να σε ενδιαφέρει και αυτό.
IMG_0121_zpsfb0449d3.jpg