Λαμπατο Dac Mk2-The End

ωραιος ! Αρχιζεις και μας βαζεις ιδέες... ! Να ρωτησω οι Μ/τ τροφοδοσίας ειναι απο κάτω σωστα ?
μπραβο και πάλι !:a0210:
αντε καλα ακούσματα και να μας πείς και πως παιζει...

κώστας

Αστο τωρα διαβασα για το δευτερο κουτι και την τροφοδοσία. Αν και οταν μπορεις ποσταρισε καμια photo απο το τροφοδοτικο...
Εντυπωσιακό μπραβο !

κωστας

Ευχαριστω Κωστα.
Θα ποσταρω συντομα φωτο του τροφοδοτικου.
Αποτελειται απο 7 μπαταριες τελικα,μολυβδου ολες με αρκετους πυκνωτες bypass.
Oι 3 μπαταριες ειναι παραλληλα και ειναι για τα νηματα.Εδω να πω οτι οι λυχνιες που χρησημοποιω ειναι αρκετα ευαισθητες στο ripple,αφου οταν μια φορα αφησα επανω τον φορτιστη στις μπαταριες των νηματων σαν επαιζε το dac,ειχα αρκετο hum.Οποταν οι μπαταριες ειναι μια καταπληκτικη λυση για σχετικα μικρες λαμπες,IMHO

To παρων dac αντικαθιστα παλιοτερη μου κατασκευη η οποια επαιζε παρα πολυ καλα,και το νεο dac την ξεπερνα κατα πολυ.Μενει να το ακουσω και σε κανενα συστημα της κλασης του.:guitarist:

Επισης,εχω αρχισει σιγα σιγα να καλυπτω ολα τα καλωδια του εσωτερικου με αυτοκολλητη τσοχα χαλκου για πληρη ηλεκτρικη ησυχια

Το Arta δεν κανει για FR?
Στο Steps μαλλον κανω κατι λαθος και μου βγαζει κατι κουφα του τυπου εξοδος 40db:BDGBGDB55: με κοιλιες στα -80db και κατι peaks ωραια...

Λιγη βοηθεια κανεις....

Εφτιαξα ξεχωριστο τροφοδοτικο για την "υψηλη" ταση των 6c19p,που τωρα παιζουν με B+=110V,στα 80mA.

Τωρα παιζει ακομα πιο δυναμικα,απιστευτα πιο διαφανα και φυσικα με πολυ καλυτερο μπασο αφου εχω πολυ μικροτερη αντισταση εξοδου λογω πολωσης σε μεγαλυτερο ρευμα(Rp<300ohm)

HPIM1826.jpg

Αριστερα του dac το δευτερο τροφοδοτικο....
Ετσι,νεο βαρος για το dac,60kg....να δω πως θα τα κουβαλησω κατω:Banane0::afro:

Μην ανησυχείς.
Με τέτοια βάρη που κουβαλάς καθημερινά τα έχεις κάνει τα μπράτσα σου, θα τα μεταφέρεις στην ανάταση :-)

Ωραίος! Τώρα να πώ και καλή συνέχεια… (?)

Συγχαρητήρια audiomonitor !

μαθαίνω τα καλύτερα, ιδιαίτερα για το θηριώδες κτήνος, τον τελικό σου...

είσαι ακόμα μόνο στην αρχή, αναρωτιέμαι τι θα κατασκευάσεις στο μέλλον!!!

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α