Λαμπατοι Audio Space τους φερνουν Ελλαδα

ΧΡΗΣΤΟΣΜ

AVClub Enthusiast
29 June 2006
855
Καλησπερα , θα ηθελα να μαθω εαν φερνουν τους λαμπατους Audio Space εδω στην Ελλαδα. Εχει κατι φοβερα μονομπλοκ που θυμιζουν Cary 211M με εντυπωσιακο ντιζαιν. Μιας και πηγα σε ευκολο φορτιο μηπως το γυρισω σε τριοδους! :2thumb22sup:

Ειναι τα ατιμα πολυ ακριβα αλλα φαινονται φοβερες κατασκευες!
Απο audiogon ειδα οτι πουλιουνται στο US αλλα πουθενα στο audiomarkt.de
που συγκεντρωνει μηχανηματα απο ολη την ευρωπη!

δλδ το σκεφτεσαι σοβαρα μηχανημα hong kong για 40Κ δολλαρια χωρις να τους εχει αντιπροσωπος και χωρις να τους εχεις ακουσει ?

οχι βεβαια μονο εαν υπαρχουν εδω , Το Hong Kong δεν ειναι το προβλημα , η Τιμη σιγουρα ειναι .Εχω σαν βασει τα Cary 211M στα 6000$ used που ειναι για μενα κορυφαια επιλογη αλλα ψαχνω την αντιστοιχη τριοδικη τοπολογια 211 or 845 και σε αλλες κατασκευες οπως audio space που ειναι ομολογουμενως εντυπωσιακες κατασκευες!

monitor audio PL300
Γενικα τωρα βγαινω για ψαχιμο λαμπτων τριοδικων τελικων και αρχιζω τις ερευνες!

monitor audio PL300
Γενικα τωρα βγαινω για ψαχιμο λαμπτων τριοδικων τελικων και αρχιζω τις ερευνες!

Πάντως το να δώσεις 40κ ( λέμε τώρα) για να οδηγήσεις ηχείο

6-7 χιλιάδων δεν είναι και ότι σοφότερο....Θέλει ψάξιμο.Σίγουρα θα βρείς κάτι
να ταιριάξει ηχητικά με το ηχείο σου, σε πιο γήινη τιμή...

Πάντως το να δώσεις 40κ ( λέμε τώρα) για να οδηγήσεις ηχείο

6-7 χιλιάδων δεν είναι και ότι σοφότερο....Θέλει ψάξιμο.Σίγουρα θα βρείς κάτι
να ταιριάξει ηχητικά με το ηχείο σου, σε πιο γήινη τιμή...

Εχεις δικιο γιαυτο και ξεκινησα με τα cary 211M σε μτχ παντα για να ειμαι κοντα στο price range των ηχειων απλα με εντυπωσιασαν εμφανισιακα τα audiospace και γιαυτο κοιταω να δω τι παιρνω σε αυτη την κατηγορια τιμης 6000 σε μεταχειρησμενο . Στην αγορα μου αυτη θα παιξει ρολο και η εμφανιση περα απο την μουσικοτητα!

Τα Αudiospace κατασκευάζονται (ή τουλάχιστον κατασκευάζονταν) φασόν από το ίδιο εργοστάσιο που φτιάχνει τα Cayin και είναι σχεδιάσεις που απευθύνονταν (αρχικά τουλάχιστον) στην Ιαπωνική αγορά. Ο Αντωνόπουλος είχε ενδιαφερθεί παλιά να τα φέρει και αυτά, αλλά η Cayin τον παρέπεμψε στον γιαπωνέζο, και η εισαγωγή δεν συνέφερε. Πάντως έχει ιδιαίτερα εντυπωσιακά κομμάτια!

απο αυτα που εχω διαβασει για το pl-300,μαλλον προκειται για λαμπερο ηχειο,δηλ τσιμπαει λιγο στις υψηλες.Θα προτεινα quad eighty mono,icon audio mb-845,musical fidelity AMS-50.

απο αυτα που εχω διαβασει για το pl-300,μαλλον προκειται για λαμπερο ηχειο,δηλ τσιμπαει λιγο στις υψηλες.Θα προτεινα quad eighty mono,icon audio mb-845,musical fidelity AMS-50.

Ηδη πανω του του ριχνω τον GRAAF GM100 που ειναι πολυ καλος με drive αλλα δεν εχει τις χροιες των τριοδων (211,300Β,845) σε ακριβες υλοποιησεις!
Ειδα και τον DARED DV-300B που και αυτος θα μπει στο παιχνιδι .
Αρχιζει το ψαξιμο!

Παντως εμαθα πως τα Icon 845mkii βρισκονται με 4000 το ζευγαρι και πρεπει να εινια πολυ καλη τιμη για τετοια κατασκευη.

στο avsite υπάρχει αγγελία για μεταχειρισμένο unison research , τον ολοκληρωμένο με τις 845, σε τιμή, αν θυμάμαι καλά, 2.500 ευρώ ... \

νομίζω ότι είναι η καλύτερη περίπτωση σε σχέση με όλα που ανέφερες ,...

Απάντηση: Re: Λαμπατοι Audio Space τους φερνουν Ελλαδα

Ηδη πανω του του ριχνω τον GRAAF GM100 που ειναι πολυ καλος με drive αλλα δεν εχει τις χροιες των τριοδων (211,300Β,845) σε ακριβες υλοποιησεις!
Ειδα και τον DARED DV-300B που και αυτος θα μπει στο παιχνιδι .
Αρχιζει το ψαξιμο!

Ο graaf ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌΣ ενισχυτης και κατα την αποψη μου σαφώς ανώτερος απο αυτά που αναφέρεις, αυτα απο προσωπική μακροχρόνια εμπειρία μαζί τους! Οι χροιες που αναφέρεις προφανώς είναι επιπλέον Χρωματισμος, αν αυτός θες τότε Οκ!

Re: Απάντηση: Re: Λαμπατοι Audio Space τους φερνουν Ελλαδα

Ο graaf ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌΣ ενισχυτης και κατα την αποψη μου σαφώς ανώτερος απο αυτά που αναφέρεις, αυτα απο προσωπική μακροχρόνια εμπειρία μαζί τους! Οι χροιες που αναφέρεις προφανώς είναι επιπλέον Χρωματισμος, αν αυτός θες τότε Οκ!

Ναι ειναι εξαιρετικος τελικος και για αυτο τον λογο τον εχω κρατησει τοσα χρονια (επεζαι το πανελ του ML REQUEST με αριστα αποτελεσματα) αλλα εχοντας ακουσει τα Cary 211M μου αρεσαν παρα πολυ (βεβαια με αλλα ηχεια κτλ) γιαυτο ψαχνω κατι σε αυτην την τοπολογια, θα προσπαθησω να ακουσω οσα μπορω για να βγαλω συμπερασματα. Εννοειται οτι εαν βρω used τα CARY 211 τα πηρα ! Ολα τα αλλα θα τα ψαξω καλα!

στο avsite υπάρχει αγγελία για μεταχειρισμένο unison research , τον ολοκληρωμένο με τις 845, σε τιμή, αν θυμάμαι καλά, 2.500 ευρώ ... \

νομίζω ότι είναι η καλύτερη περίπτωση σε σχέση με όλα που ανέφερες ,...

Δυστυχως εχω προενισχυτη LUXMAN C-7 KAI POWER AMPS LUXMAN M-7 & TON GRAAF GM100 ΠΑΙΖΩ ORIZONTIA ΔΙΥΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ Η ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΟΝΟΠΛΟΚ ΔΥΝΑΤΑ >70watt αλλαζοντας τους δυο τελικους μου η ενα μικροτερο σετ τριοδικο κρατωντας τον LUXMAN ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ!