Αυτο λεει παρα πολλα . Το 802D δεν μπορουσε να παιξει με τα δυο τελικα μου (graaf + luxman) γιαυτο πηρα αυτο το ηχειο !(ηθελα πολυ το 802D). Εαν οντως εχουν τετοιο drive θα πουλησω και τους δυο τελικους μου να τα παρω !Tο hi-fi world χρησιμοποιει τα icon 845 σαν reference,οδηγωντας B&W 802D,αυτο λεει πολλα. Αν οντως εχουν 4000,ισως να μην προλαβεις γιατι θα τους παρω εγω για τα Quad.
Θα με συγχωρεσεις αλλά δεν νομίζω οτι αυτό το ηχείο ειναι σοφο να το συνοδευεσεις με 300Β ή 845.
Δύο 845 εχουν οi icon?
Δεν είχα δει αυτους τους icon....δυστηχως για μένα
κανενα SET είτε με μία είτε με δύο λάμπες δεν οδηγησε τα ηχεία μου αλλά αυτό είναι αλλο μηχανάκι.
Αν και το DF τους ειναι χωμα στα 13 και τα μαζεματα χαλαρά...θα εχει ενδιαφέρον.
Τελικά δεν μπορω να σου πω με τα ηχεία σου γιατι αν και τα εχω ακουσει δεν εχω ακουσει τους ενισχυτες.
Αν τους εχει εδω ο Παντελής παω να δω....
Δυστυχως δεν ξερω αλλον που να τους φερνει,αν και δεν εχω κανενα προβλημα με τον συγκεκριμενο που μου φερνει τις αγαπημενες μου κεφαλες Benz.To κακο ειναι οτι συνηθως δεν εχει demo αυτου που σε ενδιαφερει.Επισης ξεχασα να σου πω για τους icon mb150,μονομπλοκ,με 150 πραγματικα βατ στο καναλι,ισως και στην μιση τιμη απο τους 845.Γιατι εμπιστευομαι το hi-fi world?Γιατι δεν εχει κανενα προβλημα να χρησιμοποιει στα τεστ μηχανηματα ακομα και δεκαετιων πριν,οπως τα Yamaha NS1000M,τα Ferograf,τα Κelly transduser,τα garrard,σαν αναφορας,επειδη πιστευουν οτι δεν εχουν ξεπεραστει μεχρι σημερα.Αυτο λεει παρα πολλα . Το 802D δεν μπορουσε να παιξει με τα δυο τελικα μου (graaf + luxman) γιαυτο πηρα αυτο το ηχειο !(ηθελα πολυ το 802D). Εαν οντως εχουν τετοιο drive θα πουλησω και τους δυο τελικους μου να τα παρω !
Τωρα με τι καρδια θα δωσω τετοιο κοσμημα(Μ7) ο θεος το ξερει!
Απο το studio-17 εμαθα οτι τους φερνει σε αυτη την τιμη εχεις καποιον αλλον dealer που τους φερνει ?
Λυπαμαι, αλλα δεν θα συμφωνησω,οτι η χροιες ειναι επιπλεον χρωματισμος,το αντιθετο συμβαινει,δηλ η ελλειψη χροιων ειναι επιπλεον αποχρωματισμος ο οποιος καποια μεσα αναπαραγωγης επιβαλλουν στον φυσικο ηχο.Απο την κυματομορφη του ηχου πηγαζει το χαρακτηριστικο της χροιας,το οποιο εκφραζει και την ποιοτητα ενος ηχητικου κυματος,δηλ ειναι το χαρακτηριστικο εκεινο που προσδιοριζει την ταυτοτητα της ηχητικης πηγης και κανει εφικτο τον διαχωρισμο μεταξυ δυο διαφορετικων πηγων.Με ποιο απλα λογια,η χροια ειναι το δακτυλικο αποτυπωμα καθε ηχου,και αυτην θα πρεπει να σεβονται τα μηχανηματα που ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ NA THN ANAΠAΡΑΓΟΥΝ.Ο graaf ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌΣ ενισχυτης και κατα την αποψη μου σαφώς ανώτερος απο αυτά που αναφέρεις, αυτα απο προσωπική μακροχρόνια εμπειρία μαζί τους! Οι χροιες που αναφέρεις προφανώς είναι επιπλέον Χρωματισμος, αν αυτός θες τότε Οκ!
Σιγουρα θα βαλω αγγελια πρωτα το GRAAF GM100.Τα Luxman τα πουλας?
Σιγουρα θα βαλω αγγελια πρωτα το GRAAF GM100.
Μιλησα με το studio 17 και δυστυχως δεν τα εχει στο μαγαζι αλλα ισως καταφερω να τα ακουσω σε πελατη του στο σπιτι του!
Τωρα εαν αναγκαστω να δωσω και τον Luxman θα πεσω σε βαθια καταθληψη !
Εχω μεγαλο παθος με αυτη την εταιρεια και τα συγκεκριμενα ειναι εργα τεχνης ! Γενικα ειμαι σε μεγαλο διλλημα !
Ισως βαλω αγγελια και τα δυο για πουλημα η ανταλαγες σε καποιο απο τα 211-845 μονομπλοκ που κυκλοφορουν θα σε ενημερωσω!
MB845 MK2 110w triode mono amplifiers,δεν υπαρχει λογος να αμφισβητουμε τον κατασκευαστη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.