Λαμπάτος ή Τρανζιστοράτος?

Ευτυχώς που μου ανοίξατε τα μάτια ρε παιδιά. Θα πήγαινα καρφωτός σε λύση αυτοκτονία=στα τυφλά αγορά προ λαμπάτου και τελικού τρανζίστορ... Να δούμε ρε αδερφέ πως παίζουν τα κλιπς με λάμπα... Το μηχανάκι είναι hi-end αξίας 2.500$. Δε μπορεί να είναι μάπα.

ΥΓ Tyler το ξέρω ότι θέλεις να με πνίξεις από τα 150 Watt πήγα στα 18 :BXVZCBXZ6:

ΥΓ Tyler το ξέρω ότι θέλεις να με πνίξεις από τα 150 Watt πήγα στα 18 :BXVZCBXZ6:

Προς θεου φιλε μου, ο καθενας εχει τις αναγκες του οσον αφορα το συστημα του αναλογα με το πως θελει να ακουει αυτα που θελει να ακουει. Θεωρω οτι πηγαινοντας σε λαμπα 18W για χωρο 50τμ, σταθμισες τα θετικα κ τα αρνητικα του εγχειρηματος κ αποφασισες να θυσιασεις καποια πραγματα για να εχεις καποια αλλα. Εσυ ξερεις καλυτερα απο οποιονδηποτε τι σου αρεσει.

Ο μονος τροπος για να μην κανεις κινησεις που κοστιζουν χρονο , χρημα, κ ψυχικο κοστος ειναι να εχεις καθε φορα σαφη αποψη κ επιγνωση σε ποιο σημειο ηχητικα παντα, θελεις να αλλαξεις το συστημα σου, και πως θες να ακουγεται μετα την αλλαγη. Αν εχεις ξεκαθαρο στοχο, τοτε με δοκιμες κ ακροασεις στο συστημα σου, βρισκεις αργα ή γρηγορα τον δρομο σου κανοντας την ευστοχη κινηση.

Καλοακουστο το μηχανημα -bye-

Re: Απάντηση: Λαμπάτος ή Τρανζιστοράτος?

για το χωρο αυτο, τα ηχεια και τις απαιτησεις, σε λαμπα πρεπει να πας στο 2χιλιαρο εκτος αν βρεις κατι σε μτχ

Σ' αυτό αναφέρεται το παραπάνω ποστ μου. (ξέχασα το quote)