Λάμπες για Audio Technologies VP 12

delliosgeo

New member
17 June 2006
65
Τρίπολη
Επειδή είμαι λίγο άσχετος με τις λάμπες θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει να αναβαθμίσω και με ποιες τις 3 ΕΑΤ cool που φοράει ο προενισχυτής VP 12 της Audio Technologies.
Ευχαριστώ όλους τους πιστούς

Οι EAT cool θεωρούνται ήδη αναβάθμιση μιας και πρέπει να είναι οι πιο ακριβές Non Nos λάμπες του εμπορίου. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάποια κίνηση εκτός και αν θέλεις να παίξεις με τον ήχο του προενισχυτή σου.
Είναι όμως EAT ή απλά έχουν το μεταλλικό δαχτυλίδι της ΕΑΤ πάνω τους;
Γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει προενισχυτής που να έρχεται μαμίσιος με αυτές τις λάμπες...

Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Οι λάμπες είναι πρόσθετα τοποθετημένες, δεν είναι μαμίσιες και είναι οι αυθεντικές με την μαύρη ψύκτρα που δεν αφαιρείται(ECC 803S gold pins by EAT)

Attachments

• ecc803s.jpg
    ecc803s.jpg
    35.5 KB · Views: 32
Οι λάμπες αυτές δύσκολα αναβαθμίζονται.
Ο ενισχυτής πιό εύκολα-bye-

Οι λάμπες αυτές δύσκολα αναβαθμίζονται.
Ο ενισχυτής πιό εύκολα-bye-

Γιατι ειχες τον συγκεκριμενο ενισχυτη και τις λαμπες αυτες, ωστε να εισαι τοσο σιγουρος γι αυτα που λες;

Κάτι είχα (έχω) κι εγώ στα 30 χρόνια που ασχολούμαι με το σπόρ.Τον συγκεκριμένο τον είχε φίλος(τον πούλησε) κι έχει περάσει κι απο τον πάγκο μου για αρκετό διάστημα.

Re: Απάντηση: Λάμπες για Audio Technologies VP 12

Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Οι λάμπες είναι πρόσθετα τοποθετημένες, δεν είναι μαμίσιες και είναι οι αυθεντικές με την μαύρη ψύκτρα που δεν αφαιρείται(ECC 803S gold pins by EAT)

Δεν γνωρίζω τον κατασκευαστή των λυχνιών που βάζουν αυτοί της EAT μέσα στις ψύκτρες τους, και δεν θα εκπλαγώ αν πρόκειται για τίποτε πάμφθηνες κινέζικες κατά παραγγελία με επίχρυσους ακροδέκτες. Βέβαια, μπορεί όντως να είναι καλής ποιότητας, αλλά ποιος ξέρει... Πάντως, αν θέλεις να δοκιμάσεις πραγματικά καλές λάμπες, ψάξε για τίποτε NOS Philips, Telefunken, AEG, Siemens, GE ή Sylvania, αλλά από αξιόπιστη πηγή, ή ακόμη καλύτερα, πάρε ένα σετ καινούργιες της Penta Labs, ή ένα σετ από αυτές εδώ. Σε κάθε περίπτωση, κάνε ένα τηλεφώνημα στον κ. Λογοθέτη, είμαι σίγουρος ότι έχει αυτό που ψάχνεις.

Last edited:
Απάντηση: Re: Λάμπες για Audio Technologies VP 12

... και φυσικά, να τις βάλεις στη συσκευή χωρίς ψύκτρες και άλλα τέτοια. Δεν χρειάζονται.

Θα συμφωνησω.
Τουλαχιστον στα δικα μου μηχανηματα, οι συγκεκριμενες ψυκτρες μονο κακο εκαναν στον ηχο μου.

Μία από τα ίδια...
Αλλά αυτό συμβαίνει κατά βάση σε μηχανήματα που έχουν τις λυχνίες σε κλειστό κουτί.
Για τις λυχνίες της ΕΑΤ από την άλλη έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Αν όμως έχεις φτάσει να τις αγοράσεις και να μην πάρεις αντί για αυτές κάποιες NOS τότε σημαίνει ότι άξιζε η αναβάθμιση. -bye-