Lanterns [HBO]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Καλή

• Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    0

Blue08

AVClub Fanatic
24 April 2008
23,396
Utopia..
dWlB8i1KXnnvWlP1YVp0EYd5eM7.jpg

HBO max | Imdb | IGN

"Το "Lanterns" ακολουθεί τον νεοσύλλεκτο Τζον Στιούαρτ και τον θρύλο των Lantern,
Χαλ Τζόρνταν, δύο διαγαλαξιακούς αστυνομικούς που εμπλέκονται σε ένα σκοτεινό,
γήινο μυστήριο, καθώς ερευνούν έναν φόνο στην καρδιά της Αμερικής."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Lanterns | Official Teaser
HBO Max and 2 more

Last edited by a moderator:
Προφανως και δεν θα πιασει την ιστορια του Χαλ Τζορνταν της ταινιας (αν και η DC δεν φημιζεται για την διατηρηση του καστινγκ της) αλλα αλλων πρασινων φαναριων.

Φαντάζεστε να μας τρολάρει ο Reynolds και να παίξει στο pilot κανά ρόλο του τύπου, περνάω το lantern στον επόμενο? :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Tον εχω ικανο αλλα ο ιδιος θα ηθελε να το κανει εντελως κωμωδια και δεν νομιζω να τον αφηναν

Δεν εννοώ να παίξει αυτός τον ρόλο Ναθ. Εδώ και χρόνια μόνο το πόσο τραγική επιλογή ήταν η ταινία, λέει συνέχεια. Μέχρι και στα Deadpool έχει references, το ξέρεις. Για αυτό λέω, αρχική σκηνή, αυτός να δίνει το lantern στον επόμενο και τέλος. Και ας είναι κωμική η φάση και μετά πιο σοβαρό. Αλλά νομίζω είναι πολύ διάσημος πια για HBO σειρά.

υ.γ. Εμένα πάντως δεν με χάλασε το Green Lantern σαν ταινία. Έχω δει πολύ χειρότερες superhero movies.

Α κι εμενα....επειδη ετσι κι αλλιως τον ηρωα τον ειχα στο μυαλο ως πολυ .....ποπ να τον πω μου αρεσε η παιδικη αφελεια που ειχε η ταινια αν και ολες σχεδον οι DC ετσι ειναι ειδικα οι σειρες.

Τωρα οσον αφορα ποιοι θα παιξουν η Γη δεν ειχε και παρα πολλα Πρασινα Φαναρια.

στην παρουσα.....Γη και χρονικη διαταξη ειχε αυτους :

998b73c006a31e55e8c062039152567c.jpg

Και παλιοτερα στα 40's ο Alan Scott

latest

Θαταν καλη ιδεα να αρχισουν απο αυτον τον τελευταιο.

Last edited by a moderator:
Αυτος ο Kyle Chandler ειναι αψογος ηθοποιος. Τον παρακολουθησαμε πριν μια δεκαετια
σε επικο ρολο στο Bloodline και εκτοτε εκανε μια μονο εμφανιση στο πρωτο επεισοδιο του mayor of kingstown.
Τωρα στα 61 του φαινεται οτι κρατιεται ακομα καλα, και μαλλον θα εχουμε μια ακομη πολυ καλη εμφανιση
ως πρωταγωνιστης σειρας.