laptop φθηνό και καλό...

Απάντηση: Re: laptop φθηνό και καλό...

Εγώ θα σου πρότεινα χαλλλλλλλλλαρότατα αυτό:

http://www.toshiba.gr/ElectronicsGlobal/non shown pages/Notebooks/Satellite Series/A200-1M4.aspx

Καταρχήν έχει όλα όσα θες (+ πολύ καλή κατασκευή για την κατηγορία του). Δεύτερον (και πολύ σημαντικό) είναι Toshiba, άρα από service... καλυμμένος πλήρως (πολύ βασικό για μένα - έχει εξουσιοδοτημένο service και στη Θεσσαλονίκη). Τρίτον, τα Toshiba είναι νομίζω απ' τα πιο καλά που κυκλοφορούν. Τέταρτον, οθόνη πάρα πολύ καλή... και από τιμή:

http://www.cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=6&cid=71&mid=49&pid=13185

(κάτω από 700).

Με τα Asus δεν έχω τίποτα, ούτε έχω λόγο να πιστεύω ότι δεν είναι καλά, αλλά αν δε σου πάθει κάτι. Αν σου πάθει... τρέχα γύρευε (service κάπου Ιταλία κτλ. κτλ.).

Τώρα να σου πω ότι κατά 80% έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο?

Το άλλο 20% είναι αυτό το ido που δίνει η altec με τα 2 χρόνια adsl...

Αλλά μάλλον με βλέπω για το toshiba, αύριο κιόλας...

Ρε φιλαράκ σαν πολύ δεν εξελίχθηκες τελευταία ? Προντζεκτόρια , δοφορικά πιάτα και μαχαιροπίρουνα , πλασματα με φίδια και τώρα λαπτόπια. Πού θα πάει με την πάρτη σου .

Re: Απάντηση: Re: laptop φθηνό και καλό...

Τώρα να σου πω ότι κατά 80% έχω καταλήξει στο συγκεκριμένο?

Το άλλο 20% είναι αυτό το ido που δίνει η altec με τα 2 χρόνια adsl...

Αλλά μάλλον με βλέπω για το toshiba, αύριο κιόλας...

Στέργιε μην πάρεις laptop με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών θα το μετανιώσεις.

ούτε hd θα παίζει ούτε κανένα παιχνίδι της προκοπής, και σε συνδιασμό με τα vista θα σέρνει.

Σχετικά με τις μάρκες θεωρώ την toshiba no1 στα φορητά

αλλά σχετικά με το service έχω την καλύτερη εμπειρία από asus και sony μέσα σε μια μέρα έστειλαν courier το πήρε και σε λιγότερο από μια εβδομάδα το έφεραν πίσω τζάμι.
Η asus ζητάει εξτρά στη μεταφορά αν θέλεις ειδικούς όρους ασφάλισης και στην περίπτωση μου το service αντικατέστησε σε μια εργάσιμη ηχεία, motherboard και pad (ένα από τα τρια δεν είχε πρόβλημα) αλλά το αντικατέστησαν προληπτικά χωρίς να το ζητήσω.
Η sony μου έστειλε τη μια μέρα ειδική συσκευασία με courier και την άλλη μέρα ήρθε να το πάρει επιστροφή μες στην βδομάδα, βλάβη =γραμμή στην οθόνη απλά άψογοι.

Αν πω τώρα ιστορίες από τα Ελληνικά service θα γελάσετε ή θα κλάψετε

Ρε φιλαράκ, θα ανέβω πολύ σε τιμή.

Άσε που το θέλω περισσότερο για εφαρμογές γραφείου και ίντρενε.

τι χαντέ και μαντέ, για τη δουλειά μου το θέλω.

Τώρα αν με τα βίστα θα σέρνει, τότε τα βίστα θα γίνουν...σβήστα! Μη σου πω ότι θα βάλω και w98 (σεκοντ εντίσιον...).

χεχε

600 κατι μεγα χωρις να τρεχεις τπτ και με εκκαθαρισμενο το τι φορτωνει στο ξεκινημα

ε μαλλον δεν λενε με τπτ ειδικα σε Pc με λιγοτερη απο 2 Gb Ram, XP sp2 και ξερο ψωμι

τωρα κατι Βitdefender,Τransparent Defrag,Aero,Windows Sidebar ε δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητα

Last edited:
Να σου πω φίλε μου κι εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζουν συνολικά τα Vista.

Αλλά τώρα που είναι εγκατεστημένα δε κάθομαι να τα βγάλω. Βαριέμαι τη διαδικασία.

Πάντως τα windows όσο πάει τόσο και περισσότερο μου θυμίζουν περιβάλλοντα ΜΑC.

Για το ubuntu τι λέτε? (άσχετο, θα ανοίξω άλλο θέμα).

Παιδιά προσοχή. Αρκετά από τα νέα laptops είναι φτιαγμένα για Vista και όταν πας να περάσεις XP σου βγαίνει η παναγία να βρεις drivers.

Εμενα το Fujitsu που αναφερω παραπανω ηρθε με Vista

τα οποια χρησιμοποιησα για 4 περιπου μηνες και ειδα οτι δεν λενε με τπτ

οποτε εβαλα Xp Sp2 και το μηχανημα ηρθε στα ισια του

drivers κατεβασα απο την Fujitsu αν και αντιμετωπισα κατι θεματακια με την καρτα ηχου η οποια χρειαζοταν ενα patch της ms για να δουλεψει

τελος επειδη τα καινουργια laptop δεν εχουν floppy drive θα πρεπει καποιος να ενσωματωσει τους sata drivers στο Cd εγκαταστασης των Xp χρησιμοποιοντας το free προγραμματακι nlite

επισης θα πρεπει να βαλετε το patch της ms για Dual core επεξεργαστες γιατι τα Xp δεν τους υποστηριζουν και πολυ καλα