laptop fujitsu siemens

georgios...

New member
28 March 2008
27
πωλειται laptop fujitsu siemens amilo Pi 1536.

Core 2 Duo T5600 / 1.83 GHz Centrino Duo
RAM 1 GB
HDD 120 GB
DVD±RW (±R DL)
Mobility Radeon X1400 128MB HyperMemory up to 512MB
Gigabit Ethernet
WLAN : 802.11a/b/g
Win XP Home
15.4" Widescreen TFT 1280 x 800 ( WXGA )

Τιμη 650 Ευρω συζητησιμη.

χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι ειχε ενα χρονο. το εχω 15 μηνες. δεν εχει παθει το παραμικρο παντως.

Απάντηση: Re: laptop fujitsu siemens

:tdown::tdown::tdown::tdown::tdown:
χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι ειχε ενα χρονο. το εχω 15 μηνες. δεν εχει παθει το παραμικρο παντως.
:tdown::tdown::tdown::tdown::tdown:

μονο αριστη κατασταση δεν ηταν.Η μιση οθονη με με ενα λεκε {σκια}που φαινεται πολυ οταν ειναι μαυρη,αριστερο μερος οθονης την πιεζει το πλαστικο καλυμμα και δειχνει σε εκεινο το σημειο μπερδεμενα χρωματα,πολλες γραντζουνιες,θελετε κι αλλα;
To κακο ειναι οτι μενω αθηνα και το αγορασα με αντικαταβολη απο Καβαλα
και δεν μπορουσα να το ελεγξω.
Κριμα γιατι πιστευα οτι ολοι μας εδω ημασταν τιμιοι

Re: Απάντηση: laptop fujitsu siemens

μονο αριστη κατασταση δεν ηταν.Η μιση οθονη με με ενα λεκε {σκια}που φαινεται πολυ οταν ειναι μαυρη,αριστερο μερος οθονης την πιεζει το πλαστικο καλυμμα και δειχνει σε εκεινο το σημειο μπερδεμενα χρωματα,πολλες γραντζουνιες,θελετε κι αλλα;
To κακο ειναι οτι μενω αθηνα και το αγορασα με αντικαταβολη απο Καβαλα
και δεν μπορουσα να το ελεγξω.
Κριμα γιατι πιστευα οτι ολοι μας εδω ημασταν τιμιοι

Ειλικρινα συγνωμη. σου ειπα στο τηλεφωνο τι θα κανουμε. παντως, οταν τον εστειλα ηταν μια χαρα. τωρα δε μπορω να ξερω πως το ''μεταφερανε'' στα ΕΛΤΑ. επειδη ειμαι τιμιος και γραφτηκα στο φορουμ για συζητηση και οχι για εμποριο, δεν θα βγεις χαμενος. επισης το σωστο ειναι να μου πεις πρωτα τα παραπανω προσωπικα και μετα οτι αλλο θελεις στο φορουμ. φιλικα.

συγνωμη εαν δεν σου εστειλα pm, αλλα τρελαθηκα οταν το ανοιξα.οταν διορθωθουν ολα να εισαι σιγουρος οτι θα το γραψω στο club.

Μηπως να γινει υποχρεωτικο το ανεβασμα φωτο απο τις προς πωληση συσκευες?

Μηπως να γινει υποχρεωτικο το ανεβασμα φωτο απο τις προς πωληση συσκευες?

Τασο! Οι φωτο πολλες φορες δεν μπορουν να δειξουν γρατσουνιες κλπ.
Εγω ειχα βαλει ενα LG κινητο που το ελεγα πως εχει γρατσουνιες αλλα στις φωτο που εβγαλα δεν φαινοταν τιποτα και τις εβγαλα με την canon ixus 12 megapixels που εχω!
Ενας λογος που θελω οταν πουλαω κατι τα ατομα που θελουν να το αγορασουν να ειναι μονο απο Αθηνα ειναι αυτος! Να μπορει ο αλλος να το δει απο κοντα τι αγοραζει!

Last edited:
LLLEFTERIS με λιγη προσπαθεια και το καταλληλο φωτισμο μπορεις να βγαλεις φωτο και τη παραμικρη λεπτομερεια.Φυσικα αν ο αγοαστης ειναι απο την ιδια πολη τοτε δεν τιθεται θεμα φωτο.Φυσικα η πρωτη φωτο θα ειναι αυτη με το serial number της συσκευης για ευνοητους λογους.

Που εχετε δει βρε παιδια φορουμ με αγγελιες που οι φωτο ειναι υποχρεωτικες?Αγγελιες ειναι οχι μαντρα αυτοκινητων.Εννοειται πως σε καθε μεταχειρισμενο ο αγοραστης ρισκαρει μεχρι ενα σημειο αλλα απο την αλλη κραταει και το καρπουζι.Αν θελει μπορει να απαιτησει φωτο του προιοντος ή να το δει/ακουσει απο κοντα πριν το παρει.Πολυ απλα πραγματα.
Αν ειναι να κανουμε την καθε αγγελια θεμα προς συζητηση και "κατασκευη" (αν απιτουνται καθε φωρα φωτογραφιες) ,ζητω που καηκαμε.

Που εχετε δει βρε παιδια φορουμ με αγγελιες που οι φωτο ειναι υποχρεωτικες?

Υποχρεωτικο οχι με την εννοια οτι δεν θα μπορει καποιος που δεν εχει τη δυνατοτητα ή βαριεται να βαζει αγγελια.Απλα οταν δεν υπαρχει η δυνατοτητα να δει ο αγοραστης τη συσκευη ειναι η μονη επιλογη για ασφαλη αγορα.Το να βγαλουμε 3-4 φωτο και να τις ανεβασουμε ειναι υποθεση 5 λεπτων.Δεν αξιζει 5 λεπτα η αξιοπιστια μας?

Last edited:
Οι διαφορές που είχαμε με τον φίλο georgios... λύθηκαν.Παρακαλώ πολύ να αποκατασταθεί το όνομα του.
Το λάπτοπ το κράτησα αφού το επισκεύασα και τα βρήκαμε
στην αξία της ζημιάς.
Κατά πάσα πιθανότητα έφταιγαν 'τρίτοι' (ΕΛΤΑ),αλλά τέλος καλό όλα καλά.