Laptop για κατεβαστηρι...

Sfortis
To πιο πιθανό είναι οτι το Laptop σου έχει κανέναν ΡΙΙΙ. Αυτά τα chip είχαν την μικρότερη κατανάλωση ΧΩΡΙΣ να είναι σχεδιασμένα με την low consumption λογική. Ειδικά οι πυρήνες Coppermine καίγανε σαν ...καντήλια.
Μετά η Intel έβγαλε τους Ρ4 και το σκηνικό άλλαξε άρδην. Αυτοί πλέον είχαν ΜΕΓΑΛΗ κατανάλωση και ΜΕΓΑΛΗ αποβολή θερμότητας, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ΠΛΕΟΝ μηχανικές βλάβες λόγω υπερθέρμανσης του υλικού.

Σίμος

θα δοκιμασω μαυτο που εχω κ βλεπουμαι... Καλα torentadika για κατεβασμα πια ειναι???

γιατί τα dell είναι βαριάς χρήσης δηλαδή?

τι μάρκα ήταν το laptop σου?

2 dell που έχουν πέσει στα χέρια μου ήταν σκυλιά.

fujitsu siemens.

Ποτέ ξανά το ίδιο λάθος λόγω της αντιμετόπισης από το επίσιμο service (οι οποίοι έχουν και 2-3 άλλες μάρκες πακέτο).

ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΑ ΛΑΠΤΟΠ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΗΤ ΚΑΙ ΣΕΝΤΡΙΝΟ) ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΝΗΜΗ 512-1024 ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 60. Η ΠΑΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΗ 3-4 ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ. ΤΟ ΕΒΟ Ν800 ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡ ΚΑΙ 2000 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ 95/98. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ ΗΤΑΝ ΣΚΥΛΙΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΒΟ 1020 ΣΕΛΕΡΟΝ (ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ-ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ) 1,6 ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Κ το δικο μου Ν800V εναι αλλα εχει μικρη μνημη 256 κ κανει 10 λεπτα να ανοιξει ...σπαστικο...παντος αυτο που εβαλα πιο πανο νομιζω ειναι super τιμη για 17αρα 3μνημη 320 σκληρο κ 5470ΑΤΙ ....400ε o AMD που εχει ποσο παλιος ειναι?παντος ειναι δυπυρηνος ετσει?? ποοις ειναι ο πιο καινουργιος απο amd??

ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ AMD ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ. ΘΑ ΣΟΥΛΕΓΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗΣ ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ Ν800 ΜΕ 512 ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ 80ΑΡΙ ΣΚΛΗΡΟ ΜΕ 2 ΠΑΡΤΙΣΙΟΝ.

Ναι δεν εχω ομος καθολου drivers μπορεις να βοηθησεις λιγο?μνημη εχει 256 κ δεν μπορω να βρω να την μαγαλωσω...καμια ιδεα?80αρη εχει αλλα εχει ψιλοτιγκαρει...που να ψαξω για μνημη???

Last edited:
DDR 266MHz SO-DIMM 2Χ256 Η 2Χ512 ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΑΚ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΟΤΙ ΠΑΛΙΕΣ. ΕΑΝ ΘΕΛΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΨΑΞΩ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΝΩ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ 256ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 2Χ128 ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ 2Χ256 ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40+5 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ.

Last edited: