Η προσφορα είναι καλυτερη μονο ως προς τον επεξεργαστη που είναι 3ης γενιας ενω το δικο σου εχει 2ης γενιάς . Αλλη διαφορα δε βλεπω. Αν η οθονη με την 1600Χ900 αναλυση ειναι ικανοποιητικη με βλεπω να το χτυπάω. Δε το συγκρινω βεβαια σε καμμια περιπτωση με 55αρα tv ή 46αρα που εχω εγω. Αλλα απο κοντινη αποσταση που θα βλεπω θα είναι οκ. Θα αντιγραψω και το κολπο για το chipaki nvidia ,ετοιμα ολα:2thumb22sup:Η προσφορα του λινκ ειναι ελαφρως καλυτερη απο την δικη μου (αναμμενομενο ....).
Στα 479 σου συνιστω ανεπιφυλακτα να το παρεις. Μην κολλας οτι η Lenovo ειναι κινεζικη.
Εχει παρει ολη την τεχνογνωσια της IBM στα ThinkPads. Δεν σου χρεωνει λειτουργικο μεσα στην τιμη.
Και το μονο που εχεις να φοβασαι (οπως σε ολα τα brand PC) ειναι μην πεσεις στο 1/10000 κομματια
με το ελλατωματικο drive ...
Δεν εμπιστευομαι το one-key-recovery .... εχω κανει ΗΔΗ ghost ολο το C: (στο D![]()
Τα partitions μου χρησιμεύουν όταν θέλω να κάνω φρέσκια εγκατάσταση λειτουργικού ή να βάλω διαφορετικό. Το C: έχει μόνο λειτουργικό και Program Files και κάνω format χωρίς να ανησυχώ μήπως σβήσω αρχεία που χρειάζομαι.
Και εγώ νόμιζα οτι "το linuxάκι θα φτιάξει μόνο του ότι χρειάζεται". Δεν μου είπε όμως τι ακριβώς θα φτιάξει και έχασα 500GB ταινίεςαυτό το έκανα μέχρι τα ΧΡ, από 7 και μετά δεν ξαναχρειάστηκε... αν πάλι θες να βάλεις και κάποιο linuxάκι, θα φτιάξει μόνο του ότι χρειάζεται...
Καθολου δε με πειραζει για τα πολωνικά. Αρκει να είναι ενταξει το laptop κι η τιμη που είναι επίσης καλή.Δεν ειναι κανενα φοβερο κολπο.
Οταν εγκαθισταται ο driver της NVidia, τοποθετει ενα control panel στην taskbar
μεσω του οποιου οριζεις (κοντα στα αλλα) και ποιες εφαρμογες θα βλεπουν το τσιπακι (GT635).
Και κατι τελευταιο ... πριν το "χτυπησεις".
OΛΟ το documentation ειναι στα Πολωνικα. Aκομα και τα αυτοκολλητα επανω στο notepad.
(Εμενα, δεν με πειραξε)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.