Laptop Maestro CL i5-450

Status
Not open for further replies.

AGGANIS

Established Member
10 February 2008
145
Ειναι ενα ΑΡΙΣΤΟ Maestro CL i5-450.
Πανισχυρο Λαπτοπ με 17αρα οθονη

Εχει....
Intel Core i5-520M με τεχνολογία Intel Turbo Boost
σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB
Fingerprint recognition
Μοbility Radeon HD4570 με 512MB αυτόνομης μνήμης

Ειναι αυτο.....
http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Maestro-CL-i5-450.htm

Ειναι αγορασμενο απο Πλαισιο πριν 5 μηνες (αν θυμαμαι καλα) και εχει συνολικα 2 χρονια εγγυηση.
Φυσικα θα δωθει και η αποδειξη αγορας του.

ΤΙΜΗ= 650 ευρω
1456598_2.JPG

Για οποιον θελει με 70+ ευρω μπορει να παρει....
Αντι για το DVD RW (που εχει) ενα bluray Sony bc-5500s
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.333154&ref=bestprice

PER.333154.jpg

διορθωση
σκληρό δίσκο χωρητικότητας 250gb
τα υπολοιπα ολα ιδια...

Δεν εχει σημασια ποσο το πηρε αλλα ποσο εχει το φορητο.

Δηλαδη αν εγω βρω εδω μεσα εναν τρελο και πουλαει το iphone 4 100 ευρω και του το παρω θα πρεπει να το δωσω παλι 100 ευρω?

Ασχετα που ο ανθρωπος εχει καταστημα και φυσικο ειναι να βγαζει ολη την μερα τα ματια του στο ιντερνετ να βρει καποια ευκαιρια.

Εσεις τι περιμενετε να ειστε ολη μερα βολτουλα και καφεδακι και να προλαβετε την ευκαιρια που εβαλε καποιος σημερα το πρωϊ να το αγορασετε αυριο το βραδυ?

Re: Απάντηση: Laptop Maestro CL i5-450

Δεν εχει σημασια ποσο το πηρε αλλα ποσο εχει το φορητο.

Δηλαδη αν εγω βρω εδω μεσα εναν τρελο και πουλαει το iphone 4 100 ευρω και του το παρω θα πρεπει να το δωσω παλι 100 ευρω?

Ασχετα που ο ανθρωπος εχει καταστημα και φυσικο ειναι να βγαζει ολη την μερα τα ματια του στο ιντερνετ να βρει καποια ευκαιρια.

Εσεις τι περιμενετε να ειστε ολη μερα βολτουλα και καφεδακι και να προλαβετε την ευκαιρια που εβαλε καποιος σημερα το πρωϊ να το αγορασετε αυριο το βραδυ?

Ξεχνάς όμως ότι το forum απευθύνεται σε χρήστες και σαν κύριο σκοπό έχει, όπως το βλέπω εγώ, την ελληλοεξυπηρέτησή μας και όχι το κέρδος. Υπάρχει το αντίστοιχο thread για τους επαγγελματίες.

Re: Απάντηση: Laptop Maestro CL i5-450

Αν πρόσεξες, αυτή του η αγγελία είναι προσωπική και όχι επαγγελματική !

Παιδια τωρα ειδα ολα τα Post.
Δεν μπορω να καταλαβω τι εχετε...
Το λαπτοπ το ειχε παρει ο ξαδελφο μου (δημητρης) που μενει Αθηνα. Πριν το παρει με ρωτησε... "γιαννη ειναι καλο αυτο?"
Του λεω... ναι για την τιμη του ειναι πολυ καλο....
Το δουλεψε μερικες ημερες κ δεν τον βολεψε λογω μεγεθους...
Μου λεει λοιπον να το πουλησουμε...
Εφοσον καινουργιο εχει περιπου 1000 ευρω , δεν ειναι μια φυσιολογικη τιμη τα 600 που το εχω βαλει?
Αν καποιος αγοραζε ενα τηλεφωνο απο καποιον με 100 ευρω (ευκαιρια) και δεν του αρεσε και ηθελε να το πουλησει ... επρεπε να το πουλησει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ λιγοτερο απο οτι το ειχε παρει?

Δεν καταλαβα γιατι ολο αυτο?
Σημασια ειναι αν αξιζει την τιμη που το εχω βαλει...

Ενα αλλο παραδειγμα...
Αγοραζω μια φωτογραφικη απο ebay 500 ευρω , καινουργια, και μετα απο λιγο θελω να την πουλησω.... πρεπει να την πουλησω ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ λιγοτερο απο οτι την πηρα? Αφου εδω στην αγορα εχει πανω 1000 ευρω μια λογικη τιμη θα ηταν τα 600 περιπου?
Για σκεφτείτε το....

Αφου εγινε καταθεση, το λαπτοπ ταξιδευει για τον Χρηστο στην Πατρα.
Ευχαριστω πολυ.

Να κλειδωσει παρακαλω.

Status
Not open for further replies.