LAPTOP SONY VAIO AR21M

Status
Not open for further replies.

monsoon

Established Member
30 July 2006
264
Πωλείται το εν λόγω notebook, με εξαιρετικές δυνατότητες για HTPC, αγορασμένο πριν 1,5 χρόνο, σε υπεράριστη κατάσταση, στο κουτί με όλα τα συνοδευτικά του και απόδειξη αγοράς.

31FTZMSTKEL._SS500_.jpg

Χαρακτηριστικά:

Core2 Duo T5600 Centrino Duo, 2 GB DDR2, Nvidia 7600 128 MB RAM, 17" (1440x900) Xblack LCD with dual lamp, 160 GB HD, HDMI out, Digital audio output (via TosLink & HDMI),υβριδικός τηλεοπτικός δέκτης και Windows media center remote control, WiFi a/b/g, Bluetooth 2.0, Firewire/USB, Card reader, DVD±/DVD RAM RW DL, DLNA compatible, Webcamera, Fax/Modem, Ethernet LAN.

Λειτουργικό: Vista Home Premium αυθεντικά, με αυθεντικούς δίσκους εγκατάστασης.

Δοκιμή στο σπίτι μου (Αθήνα) ευπρόσδεκτη, τιμή τελική 920 ευρώ.

Επικοινωνία με pm, ευχαριστώ!

δεν θελω να στη χαλασω αλλα με τοσα λεφτα μετρητης παιρνεις σειρα fz 2007 που εχουν και blu ray
στη θεση σου θα το πουλαγα 620ε
τσουζει λιγο αλλα αυτο ειναι το σωστο
τωρα τι να πω μπορει καποιος να δωσει και παραπανω η αξια ομως και 1,5 χρονο παλιο αυτη ειναι

Re: Απάντηση: LAPTOP SONY VAIO AR21M

δεν θελω να στη χαλασω αλλα με τοσα λεφτα μετρητης παιρνεις σειρα fz 2007 που εχουν και blu ray
στη θεση σου θα το πουλαγα 620ε
τσουζει λιγο αλλα αυτο ειναι το σωστο
τωρα τι να πω μπορει καποιος να δωσει και παραπανω η αξια ομως και 1,5 χρονο παλιο αυτη ειναι

Ακριβώς για την αποφυγή τέτοιου είδους μηνυμάτων έγραψα ότι προτιμάται η επικοινωνία με pm.

Η σειρά FZ δεν έχει καμία σχέση με την AR αγαπητέ, αλλά
δε σκοπεύω να ανοίξω κουβέντα μαζί σου, ούτε να εμπλακώ σε κανενός είδους παζάρι.

Η αγγελία αποσύρεται, παρακαλώ όπως ο Διαχειριστής διαγράψει το thread, ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:
OK είναι :offtopic::offtopic::offtopic:

Λοιπόν η γυναίκα του Charles Bukowski έχει δηλώσει σε συνέντευξή της (πάεοι καιρός - δεν θυμάμαι πού) ότι ο ποιητής ήθελε να πεί:

DON'T TRY - ACT

Έτσι είναι?
:ernaehrung004:

Last edited:
don't try ειναι γραμμενο στον ταφο του Bukowski και αν διαβασεις τα βιβλια του θα δεις οτι μαλλον εννοει
Dont try,dont act just drink and f*ck
Tωρα στο ντοκυμαντερ που ειδες(και το εχω)η γυναικα του λεει πολλα αλλα..ποιος την ακουει αυτη?:ADFADF1:

μου κανει εντυπωση οτι ο φιλος διαχειριστης διεγραψε τα 2 μνμ που ηταν φιλικα μεταξυ 2 μελων του φορουμ και ναι μεν ασχετα με την αγγελια ΑΛΛΑ δεν της εκαναν κανενα κακο, ΧΩΡΙΣ κανενας να του το ζητησει ενω αφησε το σχολιο του φιλου που κανει κακο στην αγγελια ανεπαφο και μαλιστα ΑΥΤΟ ηταν το σχολιο εξαιτιας του οποιου καταστραφηκε η αγγελια
Ειμαι πολυ εκνευρισμενος για το μιλησω αλλα συντομα θθα το κανω και ΔΕΝ θα υπολογισω τις συνεπειες για οποιον ΤΟΛΜΑΕΙ να σβηνει σχολια μου ιδιως οταν αυτα ειναι μεταξυ μελων σε κλιμα φιλικο

Κυριε vasdar σας επαναφέρω τα εποικοδομητικά σας σχόλια μαζι με του κ. Messenger.

Όσο για τις απειλές σας …… δεν έχω να πω προσθέσω τίποτα.

Καλημέρα σας.

Last edited:
Η ''απειλη'' μου ηταν να σηκωθω να φυγω
οσο για το αν τα σχολια μου ειναι η οχι εποικοδομητικα αυτο ειναι ειναι θεμα του καθε μελους προσωπικα και αλοιμονο αν εσεις ειστε κριτης μας
Αλοιμονο μας

Το θεμα απο μενα θεωρειται ληξαν,με πειραξε πολυ ολο αυτο γιατι δεν εχω δωσει δικαιωματα αλλα μαλλον θα βρασω λιγο καιρο στο ζουμι μου μεχρι να ηρεμησω και να ξαναγυρισω στο αγαπημενο μας φορουμ
Καληνυχτα σε ολους και ευχαριστω κυριε διαχειριστα
(το λαπτοπ θα το αγορασω εγω τελικα!)

Προς ενημέρωση όλων, μερικές φορές γίνονται σχόλια στις αγγελίες σχετικά με τις τιμές.
Κάποιοι πωλητες τα δέχονται, κάποιοι όχι.

Μού ζητήθηκε από τον πωλητη να διαγράψω ΟΛΗ την αγγελία, πράγμα που δεν έχει ξαναγίνει.

Από την στιγμή που η αγγελία αποσύρθηκε γραπτός από τον πώλητη θεώρησα ότι όλα τα άσχετα με την αγγελία ποστ Aπό Eκείνο Tο Σημείο επιβαρύνουν και την αγγελία αλλά και την θέση μου ώστε να μην διαγράψω ολόκληρη την αγγελία όπως μου ζητήθηκε.

Αν ο κ. vasdar απειλήθηκε από την πράξη μου του ζητώ συγνώμη.

Θα τον παρακαλούσα όμως να ΜΗΝ βλέπει απέναντι του εχθρούς γράφοντας σε 2 θέματα:
«Ειμαι πολυ εκνευρισμενος για το μιλησω αλλα συντομα θθα το κανω και ΔΕΝ θα υπολογισω τις συνεπειες για οποιον ΤΟΛΜΑΕΙ να σβηνει σχολια μου ιδιως οταν αυτα ειναι μεταξυ μελων σε κλιμα φιλικο»

Η ''απειλη'' μου ηταν να σηκωθω να φυγω
οσο για το αν τα σχολια μου ειναι η οχι εποικοδομητικα αυτο ειναι ειναι θεμα του καθε μελους προσωπικα και αλοιμονο αν εσεις ειστε κριτης μας
Αλοιμονο μας

Σας διαβεβαιώ ότι δεν είχα ποτέ σκοπό, αλλά ούτε και έχω να παίξω τον ρολό του κριτή.
ΑΛΙΜΟΝΟ !!!!

Ελπίζω να σας καλύπτουν οι εξηγήσεις που σας έδωσα.

φανταστειτε την ωρα που καποιος σας ρωτουσε για τον αγαπημενο σας ποιητη,τραγουδιστη η συγγραφεα να σας ειρωνευομουνα(εποικοδομητικα),να διεγραφα τα σχολια σας..για μενα αυτο ειναι μεγαλη προσβολη αλλα και ποιος ειμαι εγω ε?

ο ανθρωπος ειπε να διαγραψετε την αγγελια εξαιτιας ενος συγκεκριμενου ποστ..τιποτα αλλο.....και το ποστ αυτο εμεινε ανεπαφο!!

Ειπα ομως οτι ολα τελειωσαν και ας μην δεχτω νεες επιθεσεις με νεοτερο μνμ σας γιατι αυτο δεν οδηγει καπου...(ουτε αυτο ειναι απειλη ειναι ευχη)

Εδώ μέσα είστε ότι ακριβός οτι είμαι και εγώ γι αυτό επανεφερα και τα δικά σας και του κ. Messenger τα σχόλια.

Eπισης σας έδωσα και εξήγηση και σας ζήτησα και συγνώμη κάτι που δεν δέχεστε.

Αν δεν σας κάνει κόπο ξαναδιαβάστε την εξήγηση.

Andronidis Akis + vasdar = :ernaehrung004:
Δεν δεχομαι συγνωμη γιατι δεν μου οφειλετε μια
Κανατε κατι που νομιζατε σωστο και μολις το ανεφερα σπευσατε να το διορθωσετε
Ολα καλα το θεμα ξεχαστηκε ηδη-bye-

Status
Not open for further replies.