LAPTOP SONY VAIO AR21M

Status
Not open for further replies.
το σχολιο μου καλο εκανε
φαντασου καποιον συμφορουμητη να το παιρνε τοσο ακριβο
ε οχι η κανονικη τιμη για 1.5 χρονο αυτη ειναι.
φιλικα παντα

Κύριε Ανδρονίδη,

Σας παρακάλεσα από χθές προσωπικά όπως διαγράψετε ή έστω κλειδώσετε το παρόν νήμα, μιάς και ουδείς λόγος ύπαρξης (πέραν των αντεγκλήσεων) υφίσταται, μετά την απόσυρση της αγγελίας από μέρους μου.

Αντ' αυτού, προτιμήσατε να παραχωρήσετε βήμα στην προκλητικότητα ορισμένων.

Φαντάζεστε τι θα συνέβαινε στην κατηγορία αν εγώ με τη σειρά μου εισέβαλλα σε αντίστοιχα θέματα υποδυόμενος τον αυτόκλητο "εκτιμητή"-"κοστολογητή"?

Σας παρακαλώ όπως επανεξετάσετε την τοποθέτησή σας ειδάλλως ζητώ τη συνδρομή του ΓΔ, ώστε το παρόν νήμα διαγραφεί.

Last edited by a moderator:
Kυριε johny πραγματικά βομβαρδίζετε μια βεβαρημένη κατάσταση.

Το αρχικό μηνύμα σας περί τιμής το άφησα (αν και ενοχλήθηκε ο πωλητης) διότι παρόμοια γίνονται σε αρκετές αγγελίες.
Έτσι δεν θέλησα να το διαγράψω μεμονωμένα.

Μετά την δεδομένη ενόχληση του πωλητη και την ολοκλήρωση της αγοροπωλησίας το δεύτερο μήνυμα σας ΔΕΝ προσφέρει τίποτα.

Θα αφήσω λοιπόν το κείμενο σας αλλά δυστυχώς με αναγκάζετε να κλειδώσω μια αγγελία.

Κ. Monson θα έρθω σε συνένωση με τον Γ.Δ και θα μεταφέρω το αίτημα σας.

Last edited:
Το θέμα κλειδώθηκε και θα μείνει έτσι αφού είναι και επιθυμία του αρχικού συντάκτη - πωλητή.

Δεν βρίσκω λόγο να διαγρφεί καθώς αποτελεί ιστορικό στοιχείο για τρεις λόγους:

1. Υπάρχουν στοιχεία για μια λογική τιμή αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου προϊόντος και πιθανόν να φανούν χρήσιμα σε άλλο μέλος.

2. Ως επίπληξη για μέλη που "χώνονται" στις αγγελείες ως προστάτες ή και εγώ δεν ξέρω τι με σχόλια που προσβάλουν την ακεραιότητα της αγγελείας και δεν έουν καμία θέση. Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει υπάρχουν και τα πμ.

3. Σαν παράκληση για τα μέλη που ενδιαφέρονται για μια αγγελεία να μην κάνουν το θέμα λάστιχο στζητώντας άσχετα off topic θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Ευτυχώς που το θέμα το αντιμετώπισε ο Άκης με χαλαρότητα. Εγώ θα είμουν μάλλον πιο αυστηρός με όσους χαλάνε τις αγγελείες (καλά που δεν είμαι διαχειριστής στην συγκεκριμένη κατηγορία :worshippy:)

Last edited:
Status
Not open for further replies.