Lary σιδεροκέφαλος

αρχιζω να πιστευω οτι ολη η αναταραχη προκληθηκε απο τον Λαρρυ μας και την υποβοσκουσα σκιωδη διαχειριση για να αναλαβει καθηκοντα διαχειριστη μεσουσης της κρισης και να εμφανιστει σαν Μεσιας.............Ρεεεε εεεεε εεεεεεεεεεε

ΥΓ 1
αστειευομαι φυσικα και το ανακοινωνω επισημα γιατι εχει φοβηθει ο ματης μου με το ποσο σοβαρα περνουμε μερικα πραγματα γιατι μαλλον δεν εχουμε κατι καλυτερο να κανουμε.........

ΥΓ 2 Λαρρυ ξερω οτι δεν θα απαντησεις επισημα αλλα μου ειχες ταξει θεση αναπληρωτη σου ,αμα κοψω τα BOLD.....ισχυει ωρε???

Λαρουκο καλη αρχη, στο πλεον δυσκολο ποστο εδω μεσα!
Μην ξεχασεις το αλεξισφερο γιλεκακι γιατι κυκλοφορουν πολλες αδεσποτες σφαιρες εδω μεσα!

Ο Λαρυ δεν χρειαζεται ουτε οπλα ουτε κρανη......(τι χιουμορ...:blink: )

Τωρα για αλεξισφαιρα δε ξερω, αλλα μαλλον οχι. Ειδικα οταν οι " σφαιρες " ( ντο ι νννγκ ) δεν ειναι καθολου αδεσποτες !!! :D

Larry ελπίζω να είσαι έτοιμος γιατί βλέπω ότι αυτή η κατηγορία ειδικά απαιτεί πολύ υπομονή, δύναμη, γερό στομάχι κ συμμετοχή συνεχώς.:afro: :ernaehrung004:

απο κουβέντες που είχα με πολλά μέλη καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε έναν κοινό σκοπο να πάει το avclub μπροστά να μπαίνουμε μέσα και να μαθαίνουμε 5-10 πράγματα ,να παίρνουμε και να δίνουμε γνώσεις,και κάνοντας log out να νιώθουμε καλύτεροι και τυχεροί που βρήκαμε ένα δικτυακό τόπο που μας εκφράζει

προς σ αυτήν την κατεύθυνση εγώ προσωπικά με την βοήθεια όλων σας θα βάλω ένα μικρο λιθαράκι σε μια κατηγορία που άλλοι την είπαν καυτή πατάτα άλλη πεδίο μάχης και άλλοι ωχ παναγία μου βοήθα....

εγώ πιστεύω ότι είναι μια κατηγορία που μας χωρά ολους και έτσι πρέπει να την κρατήσουμε, τώρα ποιος θα διαβάζει τι θέματα είναι προσωπικό του καθενός και δεν έχει σημασία

θα δέχομαι μέλη κάθε εκάστη ώρα 2μμ-5μμ

ιατρικοί επισκέπτες κάθε Δευτέρα και Πέμπτη

ιατροί κάθε Κυριακή 12μμ

Ολόκληρο τραγούδι έγραψες για μένα Larry, το λιγότερο που μπορώ να κάνω από την μεριά μου είναι να σου ευχηθώ σιδεροκέφαλος

Χε χε..
Εδώ κατάφερε να σας μαζέψει τόσους νοματαίους και να σας ταΐσει χωρίς να έχει κανείς παράπονο στην κοπή της πίτας,εκτός απο μερικούς άτυχους που πιάστηκαν κορόιδα απο παλιότερους και έχουν ακόμα παράπονα για το φαγητό:flipout: ,
στην καφέ θα κολλήσει??

Όρμα Larry!!!!
και καλή επιτυχία μίστερ..

Μπράβο και καλό κουράγιο . :BDGBGDB55:

Υ.Γ. υπάρχουν και τα Maalox Plus σε δισκία τα οποία ξαλαφρώνουν το στομάχι ξέρεις.
Πριν χρησιμοποιήσετε κάποιο φάρμακο συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.