Last edited by Serafeim Karakostas; Σήμερα at 21:55. Λόγος: Αλλαγή τίτλου

GEORGE M.

Supreme Member
3 April 2009
4,205
ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ
@Σεραφείμ, καλησπέρα.

Έλεγα να σου κάνω την ερώτηση με πμ αλλά είπα καλύτερα να ανοίξω θέμα και να σου κάνω την ερώτηση ώστε να δουν την απάντησή σου όλοι οι φίλοι που μας διαβάζουν.
Τι ακριβώς κάνεις με το edit σε (σχεδόν) κάθε ποστ ;
Στα ποστ που κάποιος φίλος έχει γράψει με greeklish ή με κεφαλαία οκ το γράφεις στο edit και καλά κάνεις που τα διορθώνεις.
Στα υπόλοιπα; Όπως στην "Αλλαγή τίτλου" ;;

Ευχαριστώ για την απάντηση που θα μας δώσεις. Θα έσκαγα αν δε σου την έκανα.!!

-bye-

Πολλές φορές οι απαντήσεις βγαίνουν στη μορφή: "Re: Απάντηση: ... ". Όποτε έχω ελεύθερο χρόνο, αφαιρώ το "Re:" για αισθητικούς περισσότερο λόγους. Έτσι μένει μόνο το "Απάντηση: ... "

Πολλές φορές οι απαντήσεις βγαίνουν στη μορφή: "Re: Απάντηση: ... ". Όποτε έχω ελεύθερο χρόνο, αφαιρώ το "Re:" για αισθητικούς περισσότερο λόγους. Έτσι μένει μόνο το "Απάντηση: ... "

Γιώργο το Re που λέει ο Σεραφείμ βγαίνει στον τίτλο.... Οχι μέσα στο μύνημα..... Αν κανω λάθος διορθώστεμε. Σεραφείμ χαρά στο κουράγιο σου.

Συγνώμη για τη σφήνα και το oftopic, αλλά απο τις 8 απόψε έχω πρόβλημα με το σάϊτ. Με σκάει για να ανοίξει μια σελίδα κολάει στο load. Εγώ το έχω το πρόβλημα γιατί άλλες σελίδες από άλλα σάϊτ μου ανοίγουν κανονικά.Γίνεται καμιά αναβάθμιση?

Μεγάλη υπόθεση να το κάνεις αυτό σχεδόν σε όλα τα ποστ. Απλά κάθε ποστ έχει την διόρθωσή σου και φαίνεται κάπως... όχι και τόσο αισθητικό.
Είναι μια λεπτομέρεια αυτό που διορθώνεις.
Αλλά εσύ είσαι ο διαχειριστής. Οπότε ... εσύ ξέρεις.
Αυτά!

Συγνώμη για τη σφήνα και το oftopic, αλλά απο τις 8 απόψε έχω πρόβλημα με το σάϊτ. Με σκάει για να ανοίξει μια σελίδα κολάει στο load. Εγώ το έχω το πρόβλημα γιατί άλλες σελίδες από άλλα σάϊτ μου ανοίγουν κανονικά.Γίνεται καμιά αναβάθμιση?

+1

Last edited by a moderator:

Εργασίες συντήρησης ..

Μεγάλη υπόθεση να το κάνεις αυτό σχεδόν σε όλα τα ποστ. Απλά κάθε ποστ έχει την διόρθωσή σου και φαίνεται κάπως... όχι και τόσο αισθητικό.
Είναι μια λεπτομέρεια αυτό που διορθώνεις.
Αλλά εσύ είσαι ο διαχειριστής. Οπότε ... εσύ ξέρεις.
Αυτά!
Διακρίνω ένα "ύφος" στο μήνυμα και επειδή δε θα ήθελα να μείνει η παραμικρή εντύπωση και για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις ούτε στον ελάχιστο βαθμό, δεν αλλοιώνεται το περιεχόμενο των μηνυμάτων, ούτε κόμμα. Το ρόλο του συντονιστή στην κατηγορία των δορυφορικών τον θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό γιατί τα δορυφορικά είναι ένα πεδίο που μου αρέσει ιδιαίτερα και για αυτό το λόγο ίσως να καταπιάνομαι και με λεπτομέρειες. Από τη στιγμή που βλέπω ότι μία από τις τελευταίες ενόχλησε, στο εξής δε θα με απασχολήσει ξανά.

Φιλικά πάντα, Άκης

Εγώ να προτείνω και πάλι αυτή η "διόρθωση" να γίνει στον κώδικα του φόρουμ. Δε νομίζω να είναι και τόσο δύσκολο.

Εγώ να προτείνω και πάλι αυτή η "διόρθωση" να γίνει στον κώδικα του φόρουμ. Δε νομίζω να είναι και τόσο δύσκολο.

Εγώ πάλι νόμιζα οτι ο Σεραφείμ είχε βάλει script για να κάνει τις αλλαγές. Λέω, δεν μπορεί να αλλάζει τόσα μηνύματα με το χέρι :D
Πρέπει όμως να μπει η λειτουργία στον κώδικα όπως είπες.

Απάντηση: Re: Last edited by Serafeim Karakostas; Σήμερα at 21:55. Λόγος: Αλλαγή τίτλ

Το πρόβλημα δημιουργείται όταν κάνεις απάντηση στο θέμα με άλλη γλώσσα. Ο κώδικας ελέγχει το πρόθεμα μόνο για την γλώσσα που είσαι και έτσι καταλήγεις να έχεις Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: κτλ

Εγώ σαν γρήγορο patch θα αφαιρούσα τελείως αυτή τη λειτουργία. Δε χρειάζεται να προστίθεται στον τίτλο ούτε το Re: ούτε το Απάντηση:

Το θέμα είναι να μην βασανίζετε ο Σεραφείμ, άσχετα αν το κάνει το παιδί με την καλή του την καρδιά. Αν κατάλαβα καλά το κάνει μύνημα.. μύνημα.... Οταν έχει χρόνο

Αν και έχω διαφωνήσει με πολλά μηνύματα μου έχουν σβηστεί κατά καιρούς δε αμφισβητώ τη δυσκολία του συντονισμού ενός θέματος.
Μια δυσκολία που είναι πιο βαριά και από την έκφραση της γνώμης.
Μακάρι ο εκάστοτε συντονιστής να έχει πάντα σωστή κρίση και να είσαι όσο το δυνατόν αντικειμενικότερος.

Νομίζω πως ο Σεραφείμ απάντησε στην απορία του Γιώργου, ( και οχι μονο, του Γιώργου και δική μου και άλλων. ) και ας τον αφήσουμε να κάνει την δουλειά του. Σίγουρα πάντως ο Γιώργος δεν είχε κακή πρόθεση.

Απάντηση: Re: Last edited by Serafeim Karakostas; Σήμερα at 21:55. Λόγος: Αλλαγή τίτλ

Εγώ να προτείνω και πάλι αυτή η "διόρθωση" να γίνει στον κώδικα του φόρουμ...
Ε ναι. Από την στιγμή που υπάρχουν 2 επιλογές για Γλώσσα (Ελληνικά ή Αγγλικά) ας γίνει μια αλλαγή στην Ελληνική Γλώσσα και το "Απάντηση" να εμφανίζεται ως "Re".
Με αυτό δεν θα διορθωθεί αυτόματα αυτό το μπλέξιμο?

Διακρίνω ένα "ύφος" στο μήνυμα και επειδή δε θα ήθελα να μείνει η παραμικρή εντύπωση και για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις ούτε στον ελάχιστο βαθμό, δεν αλλοιώνεται το περιεχόμενο των μηνυμάτων, ούτε κόμμα. Το ρόλο του συντονιστή στην κατηγορία των δορυφορικών τον θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό γιατί τα δορυφορικά είναι ένα πεδίο που μου αρέσει ιδιαίτερα και για αυτό το λόγο ίσως να καταπιάνομαι και με λεπτομέρειες. Από τη στιγμή που βλέπω ότι μία από τις τελευταίες ενόχλησε, στο εξής δε θα με απασχολήσει ξανά.

Φιλικά πάντα, Άκης

Καλησπέρα. Κανένα ύφος. Μια κουβέντα είπα.