Last night a dj saved my life...

Τώρα τι του λες του ανθρώπου ;
Εν έτει 1984 αγόρασε Madonna και αγνούσε τους Chrome , τους Cabaret Voltaire , τους Yello , τους pop Group , τους Normil Hawaians , τους Clock DVA , την περίφημη σειρά Μade to Measure της Crammed Discs . Και μετά παραπονιόταν για τα 80'ς !

Δεν εχω καταφερει ακομα να ανακαλυψω το μεγαλειο της Madonna. Δεν ειναι οτι δεν ακουγα εμπορικη ποπ, καθε αλλο, αλλωστε ημουν 13 ετων. Για καποιο περιεργο λογο το like a virgin (οπως και καμμια δεκαρια singlακια) υπαρχει στη δισκοθηκη μου. Δεν το ξαναεχω ακουσει ποτε απο τοτε. Αντιθετως το maxi της Cyndi Lauper time after time με flip side το girls just want to have fan σε extended βρισκεται λυωμενο στη διδκοθηκη μου (την αναφερω σαν συγκρισημα μεγεθη)

Re: Απάντηση: Last night a dj saved my life...

Εν έτει 1984 αγόρασε Madonna και αγνούσε τους Chrome , τους Cabaret Voltaire , τους Yello , τους pop Group , τους Normil Hawaians , τους Clock DVA , την περίφημη σειρά Μade to Measure της Crammed Discs . Και μετά παραπονιόταν για τα 80'ς !

α...
γιά μένα λές...
από τους παραπάνω τους Yello τους ήξερα, αλλά δεν μου άρεζαν οι φάτσες τους, ενώ τα τραγούδια τους τα θεωρούσα ιδανικά γιά συνοδεία βωβού κινηματογράφου, αργότερα όμως πήρα και δίσκους....
Από τους άλλους τους ήξερα ως ονόματα και πολύ ήταν... Τους άκουσα σε σένα ομολογουμένως, και εκτός από τους Normil που είναι άλλη κλάση, ....εντάξει - δεν μου έλειψε και τίποτα, ήγουν και τότε να βρισκόμασταν και να μου έκανες φροντιστήριο πάλι δεν θα έπαιρνα τίποτα...

Τώρα βέβαια τι να συγκρίνουμε...
το Like a virgin ήταν η πεμπτουσία του συνδυασμού pop με στοιχεία rock με όλο το heavy artillery της μουσικής βιομηχανίας συν το απόλυτο ταλέντο και τσαγανό της κοπέλας.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ... μια δοκιμή θα σε πείσει...

Να σε πω.....

εγω που αντι για αυτους που λες , προτιμουσα τους Art of noise τους Inspiral carpets, τους Smiths,τους Cure,τους Depece mode,τους Preafab sprout και τους Clash εχω καμμια ελπιδα να ανακαμψω!!!:flipout::flipout:

(τοτε δεν μου αρεσε η Madonna ενω τωρα καταλαβα ποσο λαθος ειχα)

Ray of light, ΜUSIC, Confessions (σε cd) bedtime stories (σε βινύλιο) αποτελούν πέρα από καλούς δίσκους (εκτός των hits περιλαμβάνουν πολύ καλές δημιουργικές στιγμές που πέρασαν στα ψιλά...) και εργαλεία για fine tuning. Οταν πρωτοέφερα τους Ερμήδες στο σαλόνι μου και για αρκετό καιρό μέχρι να βρω άκρη με τη μέγιστη απόσταση που μπορούσα να επιτύχω από τους πίσω τοίχους "δούλευα" συστηματικά με το Music. Από τότε που σταμάτησαν να μπουμάρουν με αυτό το κομμάτι (φέρνοντας τα λίγο πιο μπροστά και λίγο πιο μπροστά αλλά δυστυχώς όχι τόσο όσο ήθελα λόγω συζύγου...) τίποτε άλλο δεν μπούμαρε. Ακόμα και για διαφορές από καλώδιο σε καλώδιο, με μαρμάρινη βάση και χωρίς, με αντικραδασμικά και χωρίς μερικά από τα κομμάτια της με βοηθούν για να αποφασίσω το άκουσμα που προτιμώ.

Ειρωνία? Πέρασα τόσα χρόνια ορκισμένου μουσικού εστετισμού και τελικά η Μadonna με έκανε να υποκλίνομαι.

και το ray of light εξαιρετικό θα έλεγα.

Το τελευταίο καλό δείγμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Last night a dj saved my life...

Να σε πω.....

εγω που αντι για αυτους που λες , προτιμουσα τους Art of noise τους Inspiral carpets, τους Smiths,τους Cure,τους Depece mode,τους Preafab sprout και τους Clash εχω καμμια ελπιδα να ανακαμψω!!!:flipout::flipout:

ΟΧΙ βέβαια .

(τοτε δεν μου αρεσε η Madonna ενω τωρα καταλαβα ποσο λαθος ειχα)

Κάτι τέτοια λες και μετά ......

-bye-:grandpa:

τέλος πάντων είπαμε ...γούστα είναι αυτά . Οποιος θέλει ακούει ό,τι θέλει και εμάς δεν μας πέφτει λόγος .Αλλά δεν βρίσκω καμμία διαφορά μεταξύ Μαντόνας και Notis .

Εγώ Ντοκ που αντί για τα τσιριxτά vocals της είχα πέσει με τα μούτρα στον
πλήρη κατάλογο των steely dan , caravan , camel , elp , yes
παίρνω absolution ?....:flipout:

Εγώ Ντοκ που αντί για τα τσιριxτά vocals της είχα πέσει με τα μούτρα στον
πλήρη κατάλογο των steely dan , caravan , camel , elp , yes
παίρνω absolution ?....:flipout:

και οι δυό σας ...απαλλάσσεστε...:worshippy:

τέλος πάντων είπαμε ...γούστα είναι αυτά . Οποιος θέλει ακούει ό,τι θέλει και εμάς δεν μας πέφτει λόγος .Αλλά δεν βρίσκω καμμία διαφορά μεταξύ Μαντόνας και Notis .
Υπαρχει μια μεγαλη διαφορα. Ο Notis εχει φωναρα.

Μέχρι το Like a prayer ήταν μιά χαρά.Η πορεία της στη συνέχεια δεν ήταν και συγκλονιστική, χωρίς να σημαίνει παως δεν ήταν καλή.

Υ.Γ.Βρίσκω τους Yello ενδιαφέροντες και τους Art of noise αξιόλογους.Τίποτα παραπάνω, όμως.

...Ι5:damnyou:-bye-

Ι6 υπαρχει να το κατωχυρωσω για παρτυ μου????:ernaehrung004:

Και να ξαναρωτησω κατι...

Δεν ξερω αν ενθυμηστε ενα καταπληκτικο κομματι απο τους Preafab sprout το cars and girls..ζωγραφισαν με αυτο το κομματι οι τυποι......

Για να δουμε πιος το θυματε αυτο???κανενας......ενω της Madonna πες τε μου ενα καμματι που να μην το ξερουμε ολοι μας..

Αρα η ιστορια εδειξε οτι σαφως ειχα αδικο που την σνομπαριζα , σε μια κριση εστετισμου που με ειχε πιασει τοτενες!!!!ευτυχως την ξεπερασα και ομολογω οτι μεχρι και στην αλλη μερια εχω περασει θεωρωντας (πιθανον εντελως αδικα και λανθασμενα) οτι το "για λιγους" ειναι δικαιολογια ανικανοτητας να δημιουργηθει εργο, αξιο να αγαπηθει .

Last edited:
989394.jpg

Μιχάλη θα κάνεις πλάκα βέβαια. Μιλάμε για σπουδαία μπάντα.
Το από πάνω το έπαιζα στο ραδιόφωνο.
Μυρίζει Αγγλική εξοχή.

Ναι ναι! Και σε εμενα αρεσαν αυτοι. Το cars and girls ειναι τοπ κομματαρα. Εχω ενα μπεστ οφ τους.

Ναι ναι! Και σε εμενα αρεσαν αυτοι.

Είδηση θα ήταν να μην σου αρέσει κάτι . Οπως λέμε είδηση είναι "άνθρωπος δαγκώνει σκύλο" . ( Μιά φορά να δω να γράψεις για ένα δίσκο "τι χαζομάρα είναι αυτός;" και θα τα έχω δει όλα ) -bye-