- 19 June 2006
- 15,781
Ετοιμάζομαι να αλλάξω τα λάστιχα στα παραπάνω 2 αυτοκίνητα τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτέμβρη. Θα με βοηθούσε πολύ να μου δίνατε μερικές προτάσεις αγοράς - και γενικότερα μια σχετική συζήτηση ίσως να ξεδιάλυνε λίγο τα πράγματα μιας και έχω μείνει πίσω 3 χρόνια σχετικά με το τι παίζει στην αγορά αυτή την εποχή, τι έχει βελτιωθεί και τι έχει σκαρτέψει...
Ψάχνω για λογικό κόστος αγοράς σε κάθε πρίπτωση.
Η corolla έχει τώρα bridgestone (τα 330 ή 300 νομίζω), και το avensis επίσης bridgestone (τα turanza)...
H corolla είναι το καθημερινό εργαλείο που κάνει 10-12 χιλιάδες km τον χρόνο μέσα στην Αθήνα
(γρήγορη αλλά όχι νευρική οδήγηση , δεν μασάμε σε λακούβες, καβαλάμε και πεζοδρόμια για να πάρουμε ψωμί από τον φούρνο στα γρήγορα)
Τo avensis είναι για ταξίδια επι το πλείστον στο εθνικό δίκτυο και την Εγνατία συν το απαραίτητα χιλιόμετρα στον τόπο προορισμού του ταξιδιού, συν μιά φορά την εβδομάδα που το πηγαινοφέρνω στη δουλειά για να μην αδειάζει η μπαταρία... 10-12 χιλιάδες km κι αυτό το πολύ...
(χαλαρή οδήγηση μέσα στην πόλη, υψηλές ταχύτητες έξω, πεζοδρόμια απαγορεύονται)
Ψάχνω για λογικό κόστος αγοράς σε κάθε πρίπτωση.
Η corolla έχει τώρα bridgestone (τα 330 ή 300 νομίζω), και το avensis επίσης bridgestone (τα turanza)...
H corolla είναι το καθημερινό εργαλείο που κάνει 10-12 χιλιάδες km τον χρόνο μέσα στην Αθήνα
(γρήγορη αλλά όχι νευρική οδήγηση , δεν μασάμε σε λακούβες, καβαλάμε και πεζοδρόμια για να πάρουμε ψωμί από τον φούρνο στα γρήγορα)
Τo avensis είναι για ταξίδια επι το πλείστον στο εθνικό δίκτυο και την Εγνατία συν το απαραίτητα χιλιόμετρα στον τόπο προορισμού του ταξιδιού, συν μιά φορά την εβδομάδα που το πηγαινοφέρνω στη δουλειά για να μην αδειάζει η μπαταρία... 10-12 χιλιάδες km κι αυτό το πολύ...
(χαλαρή οδήγηση μέσα στην πόλη, υψηλές ταχύτητες έξω, πεζοδρόμια απαγορεύονται)
Last edited: