sergiani
New member
- 25 April 2021
- 86
ναι αλλά εγώ δεν το έχω να ακούω μουσική στους 0C για να δουλεύει σωστά το audyssey...Στους 0C ο ήχος τρέχει με 331m/s. Και αυξάνεται 0.6m/s για κάθε 1C που ανεβαίνει.
Άρα αν θεωρητικά ως ψείρες, θα θέλαμε να βάζαμε χειροκίνητα την απόσταση στα ηχεία, θα έπρεπε να συνυπολογίζουμε κάθε φορά και τι θερμοκρασία έχουμε στο χώρο, κατά τη διάρκεια της ακρόασης.
Αν σωστά, εννοείς να ακούς σωστά με την λάθος ρύθμιση του denon στα 300m/s, τότε ούτε στους 0C θα ακούσεις σωστά.ναι αλλά εγώ δεν το έχω να ακούω μουσική στους 0C για να δουλεύει σωστά το audyssey...
Μισό.....Αφού ΚΑΙ το subwoofer μετρήθηκε μαζί με τα ηχεία. Άρα και πάλι μεταξύ τους δεν θα μετρηθούν διαφορετικά οι χρόνοι θεωρητικά σωστά, αφού ο "λάθος" υπολογισμός ταχύτητας ήχου, θα είναι κοινός για όλα. ?Για να το πούμε απλά, έχει να κάνει με το χρονισμό των ηχείων ως προς το subwoofer.
Μα ουσιαστικά αλλάζοντας την απόσταση manual, την αρχική χρονοκαθυστέρηση προσπαθούμε ούτως ή άλλως να αλλάξουμε. Επειδή όμως εισάγουμε αναλογικά τις νέες τιμές με την ίδια (νέα) σταθερά σε ΟΛΑ τα ηχεία και sub, στην ουσία, αυτό που τελικά αλλάξαμε, είναι μόνο η απεικόνιση της απόστασης των ηχείων.Αν ο χρήστης πάει και πειράξει αυτή την απόσταση που έχει προκύψει από λάθος σταθερα της ταχύτητας , αλλά από σωστα υπολογισμένη χρονοκαθυστερηση ελλοχεύει ο κίνδυνος το σύστημα να πάει να αλλάξει την αρχική χρονοκαθυστερηση ....
Είναι σωστό αυτό που έκανα;
Τα διορθώνουμε όλα;
Ή αφήνουμε το Sub;
.
Συμφωνώ μαζί σου και αυτό έκανα βάση αυτής της λογικής....εκεί κατέληξα εγώ ύστερα από αρκετή σκέψη από εχτές.
είναι υπεραρκετά αυτά που καταλαβαίνετε εσείς για να διορθώσετε το πρόβλημαΣυμφωνώ μαζί σου και αυτό έκανα βάση αυτής της λογικής.
Θα ήθελα όμως να βγει κάποια ανακοίνωση από τη SU που να λέει πως για το συγκεκριμένο πρόβλημα πρέπει να κάνετε τα εξής.
Και όχι να βασιζόμαστε στο πως το καταλαβαίνουμε εμείς.
Συμφωνώ μαζί σου και αυτό έκανα βάση αυτής της λογικής.
Θα ήθελα όμως να βγει κάποια ανακοίνωση από τη SU που να λέει πως για το συγκεκριμένο πρόβλημα πρέπει να κάνετε τα εξής.
Και όχι να βασιζόμαστε στο πως το καταλαβαίνουμε εμείς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.