Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Οτι ειχε ανακοινωθει και στο FB.
Οχι οτι οργανωθηκε στο FB...
Ελπιζω να ειναι κατανοητο τωρα.

Μπα...

Ανακοινώθηκε ότι τραμπούκοι χτύπησαν λαθρομετανάστες???στο FB?? ή ότι ανακοινώθηκε η συγκέντρωση των τραμπούκων και στο FB??

Kαι ότι την καπέλωσαν τι σημαίνει??

Επίσης πολύ ενδιαφέρον αυτο που λές...

Last edited:
Ανακοινωθηκε ολη η κινηση στο FB.

Ισως και για αυτο, οι παρανομοι μικροπωλητες και οι λαθρομεταναστες να ηταν πιο οργανωμενοι.

Re: Απάντηση: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Ανακοινωθηκε ολη η κινηση στο FB.

Ισως και για αυτο, οι παρανομοι μικροπωλητες και οι λαθρομεταναστες να ηταν πιο οργανωμενοι.

Και η δική σου θέση ποιά είναι??

Αν επιτρέπεται, για να καταλάβω δηλαδή......sorry κιόλας.

Την εχω γραψει πιο πριν.

Ναι κάτι διάβασα...

Την παρέμβαση σου στο post μου δεν κατάλαβα, σε τι αποσκοπούσε???

Ότι συμφωνείς με την κινηση των τραμπούκων??

Ότι πρέπει να τελειώνει εδώ αυτό το κακό με τους μετανάστες??

Ότι κάποιοι "καπέλωσαν" αυτή την γεμάτη σεβασμό και αγάπη προς τον συνάνθρωπο κίνηση...???

Ηθελα να μαθω "τι εχει να γινει"...
Και πηρα μια καλη απαντηση.

Τα υπολοιπα τα ανεφερα πληροφοριακα, στην ομηγυρη.

Και μιας και προσπαθεις να βγαλεις λαβρακι:
Ναι, ειμαι εθνικιστης.
Αμα θελεις, το γραφω και με μεγαλυτερη γραμματοσειρα για να φαινεται αρκετα.

Ηθελα να μαθω "τι εχει να γινει"...
Και πηρα μια καλη απαντηση.

Τα υπολοιπα τα ανεφερα πληροφοριακα, στην ομηγυρη.

Και μιας και προσπαθεις να βγαλεις λαβρακι:
Ναι, ειμαι εθνικιστης.
Αμα θελεις, το γραφω και με μεγαλυτερη γραμματοσειρα για να φαινεται αρκετα.

Ρε μεγάλε ούτε σε ξέρω, ούτε με ξέρεις...

Νομίζεις 1 η ώρα την νύχτα ότι ψάχνω για λαβράκια??

Έχεις τις απόψεις σου, έχω τις δικές μου...

Τώρα τι αναφέρθηκε στην ομήγυρη, νομίζω ότι πλανιέσαι πλάνην οικτρά..έχω λίγα post παραπάνω απο εσένα εδω μέσα και ξέρουν οι 5-10 τι πιστεύω για αυτά τα θέματα....

Αν νομίζεις ότι με το μίσος θα λύθει ποτέ τίποτα είσαι πολύ γελασμένος και σου εύχομαι μέχρι να γεράσεις να ζείς σε αυτήν την χώρα....

Αντε καληνύχτα....

Ο καθενας εχει το δικαιωμα να αυτοπροσδιοριζεται και να εκφραζει ακριβως αυτο που πιστευει, οσο ακραιο και να ειναι. Ωστοσο δε νομιζω οτι η ειρωνεια βοηθα καπου, ειδικα οταν ο συνομιλητης μας συζητα σε πολυ ηπιο τονο..

Απο κει και περα, το βιντεο το ειδαμε ολοι, προφανως ομως μερικοι επιλεγουν να το δουν διαφορετικα. Δικαιωμα τους. Οταν καποιος θιγεται οικονομικα, ισως να δικαιολογειται εν μερει να εχει μια τετοια αντιδραση. Δεν ξερω πραγματικα, γιατι δεν ειμαι στη θεση αυτων των εμπορων. Απο την αλλη ρωταω (εχω κ κατι αιωνες να παω στην Αθηνα), στην Ερμου ποιοι εμποροι εχουν τη δυνατοτητα να συντηρουν μαγαζι? Μικροεμποροι ή εμποροι με αρκετα μεγαλη οικονομικη επιφανεια(που απευθυνονται σε διαφορετικο αγοραστικο κοινο απ οτι οι πλανοδιοι?

Last edited:
ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ? ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΗΛ ΜΙΑ ΤΑΞΗ Ν ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ "ΔΕΔΟΜΕΝΑ" ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Ρε μεγάλε ούτε σε ξέρω, ούτε με ξέρεις...

Νομίζεις 1 η ώρα την νύχτα ότι ψάχνω για λαβράκια??

Έχεις τις απόψεις σου, έχω τις δικές μου...

Τώρα τι αναφέρθηκε στην ομήγυρη, νομίζω ότι πλανιέσαι πλάνην οικτρά..έχω λίγα post παραπάνω απο εσένα εδω μέσα και ξέρουν οι 5-10 τι πιστεύω για αυτά τα θέματα....

Αν νομίζεις ότι με το μίσος θα λύθει ποτέ τίποτα είσαι πολύ γελασμένος και σου εύχομαι μέχρι να γεράσεις να ζείς σε αυτήν την χώρα....

Αντε καληνύχτα....
E , συγνωμη.
Με συγχωρειτε.
Ρωτησα κατι και απαντηση δεν πηρα.
Με ρωτησες 10-20 πραγματα (μονο τι ΑΦΜ εχω δεν με ρωτησες), προσπαθωντας να αποδειξεις ξερωγωτι.
Τεσπα, απορια ψαλτου βηξ.

Που το ειδες το μισος ρε φιλαρακι?
Το φιλο μου προσπαθω να υποστηριξω που εχει τρελαθει με το παραεμποριο και ειναι ετοιμος για φαλιμεντο.

Καλη τυχη σε σενα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Μικροεμποροι ή εμποροι με αρκετα μεγαλη οικονομικη επιφανεια(που απευθυνονται σε διαφορετικο αγοραστικο κοινο απ οτι οι πλανοδιοι?
Το προβλημα υφισταται μονο στην Ερμου δλδ?

Απο την αλλη ρωταω (εχω κ κατι αιωνες να παω στην Αθηνα), στην Ερμου ποιοι εμποροι εχουν τη δυνατοτητα να συντηρουν μαγαζι? Μικροεμποροι ή εμποροι με αρκετα μεγαλη οικονομικη επιφανεια(που απευθυνονται σε διαφορετικο αγοραστικο κοινο απ οτι οι πλανοδιοι?

Την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων κατέβηκα στο Σύνταγμα με σκοπό να δω τις βιτρίνες της Ερμού κατεβαίνοντας στο Μοναστηράκι. Οικογενειακώς, με ένα παιδί και το καρότσι του. Μία ήσυχη και άνετη βόλτα, σε ένα φαρδύ (~9μ) εμπορικό πεζόδρομο. Από Βουλής μέχρι Καπνικαρέα υπήρχαν συνεχώς μικροπωλητές. Το διαθέσιμο πλάτος ~4μ. Μιά ευχάριστη βόλτα με άρωμα χριστουγεννιάτικης πρωτεύουσας έγινε βόλτα στο παζάρι. Συνωστισμός χωρίς λόγο, βιτρίνα δεν μπόρεσα να δω, ο μικρός κουράστηκε.

Δεν με ενδιαφέρει η οικονομική επιφάνεια του μαγαζάτορα αλλά τα φθηνότερα από τα προϊόντα που υπάρχουν στην Ερμού. Ακόμη και ΖΑRΑ έχει εκεί.

Καλύτερα να μην έιχε καθόλου μικροπωλητές με μαΙμού προϊόντα, ομπρέλλες κλπ.

Last edited:
Την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων κατέβηκα στο Σύνταγμα με σκοπό να δω τις βιτρίνες της Ερμού κατεβαίνοντας στο Μοναστηράκι. Οικογενειακώς, με ένα παιδί και το καρότσι του. Μία ήσυχη και άνετη βόλτα, σε ένα φαρδύ (~9μ) εμπορικό πεζόδρομο. Από Βουλής μέχρι Καπνικαρέα υπήρχαν συνεχώς μικροπωλητές. Το διαθέσιμο πλάτος ~4μ. Μιά ευχάριστη βόλτα με άρωμα χριστουγεννιάτικης πρωτεύουσας έγινε βόλτα στο παζάρι. Συνωστισμός χωρίς λόγο, βιτρίνα δεν μπόρεσα να δω, ο μικρός κουράστηκε.

Δεν με ενδιαφέρει η οικονομική επιφάνεια του μαγαζάτορα αλλά τα φθηνότερα από τα προϊόντα που υπάρχουν στην Ερμού. Ακόμη και ΖΑRΑ έχει εκεί.

Καλύτερα να μην έιχε καθόλου μικροπωλητές με μαΙμού προϊόντα, ομπρέλλες κλπ.

Aκόμα καλύτερα αν υπήρχε σωστή μεταναστευτική πολιτική στην μικρή μας χώρα και στην υπόλοιπη ΕΕ......

Απάντηση: Re: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

παράνομες αποθήκες στο κέντρο της Αθήνας

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=124162&cid=4

σοκαρίστηκα από το μέγεθος της αποθήκης και των εμπορευμάτων,
το συγκεκριμένο υπόγειο
την ύπαρξη του οποίου γνώριζα από το καλοκαίρι ( ο Κινέζος ιδιοκτήτης της ενοικιάζει κατάστημα φίλου μου )
δεν φαντάστηκα ποτέ ότι τα εμπορεύματα είναι μαύρα

μέρα μεσημέρι ξεκουβάλαγαν χωρίς ποτέ να τους ενοχλήσει κανείς .....

Last edited by a moderator:
«Αγανακτισμένοι πολίτες»...
Tου Παντελη Μπουκαλα

Τους έχουμε δει, αμέτρητες φορές, να αναλαμβάνουν υπηρεσία σαν «αγανακτισμένοι πολίτες» και να δίνουν χείρα βοηθείας στους αστυνομικούς, με τους οποίους δείχνουν να έχουν άριστες σχέσεις, γι' αυτό άλλωστε και δεν κρύβουν το πρόσωπό τους, αφού δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Και επί Νέας Δημοκρατίας συνέβαινε αυτό και τώρα, επί ΠΑΣΟΚ, δεδομένου ότι οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα οι αγάπες μένουν. Με ρόπαλα και αλυσίδες, και με τις γροθιές τους ενισχυμένες με ποικίλα σιδερικά, αναλαμβάνουν με πατριωτικό ενθουσιασμό το σωφρονιστικό τους έργο, όποιον διαμαρτυρόμενο ανθέλληνα κι αν έχουν απέναντί τους, αριστερό, αντιεξουσιαστή, αντιρατσιστή. Αλλά αυτή, για να θυμηθούμε και το ρατσιστικότατο ανέκδοτο, είναι η τέρψη και η διασκέδασή τους. Η δουλειά τους, η εθνική δουλειά τους, είναι να δείχνουν λεκτικώς και χειρωνακτικώς στους μετανάστες, όποιου χρώματος και θρησκείας αλλά κατά προτίμηση Αλβανούς αφ' ενός, σκούρους και μουσουλμάνους αφ' ετέρου, τι εστί φυλετική υπεροχή και τι ράτσα ευλογημένη, πρώτα από τους δώδεκα θεούς και έπειτα από τον έναν.

Τώρα λοιπόν τους βλέπουμε αυτούς τους νεοναζιστές και νεοφασίστες να σχηματίζουν ημιστρατιωτικές ομάδες κρούσης και, αντί να περιμένουν να δράσουν από κοινού με τις δυνάμεις ασφαλείας (α, και προστασίας του πολίτη, σύμφωνα με τον μέχρις εμπαιγμού ευφάνταστο πασοκικό νεολογισμό), να τις προλαβαίνουν, να τις υποκαθιστούν ή να τις υπερφαλαγγίζουν. Το απεχθές έργο έχει ήδη ανέβει (με αιματηρά αποτελέσματα, αλλά δίχως να συγκινήσει την κοιμωμένη πολιτεία και μέγα τμήμα της τηλεκαθοδηγούμενης κοινωνίας) στους Αμπελοκήπους, στον Νέο Κόσμο και βέβαια στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου βρέθηκε στο στόχαστρό τους ακόμα και ο ιερέας, όντως χριστιανός εν αντιθέσει με τους χριστιανώνυμους διώκτες του.

Μετά τα Γαυγάμηλα της Πατησίων λοιπόν και τα Δερβενάκια των Αμπελοκήπων, το περασμένο Σάββατο πήρε μορφή ο Μαραθώνας της Καπνικαρέας, ίνα πληρωθή το ρηθέν υπό του προφήτου λέγοντος «δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ, Ασιανέ». Εκεί έσπευσαν οι εκκαθαριστικές δυνάμεις, υπό την προσχηματική επωνυμία «Παρεμπόριο STOP». Ο στόχος τους ήταν, λέει, να φωτογραφίσουν και να βιντεοσκοπήσουν τους αλλοδαπούς μικροπωλητές - αυτούς που ζουν εφτά νομά σε ένα δωμά, δίνουν τα «έσοδά» τους στους αετονύχηδες περί την Πέτρου Ράλλη που τους υπόσχονται ότι θα τους «τακτοποιήσουν τα χαρτιά» και, παρά την ορφανή βόμβα που σκότωσε το Αφγανόπουλο, συνεχίζουν να αναζητούν τρίμματα του ονείρου τους στα πλούσια σκουπίδια μας. Δεν ήθελαν φυσικά τις φωτογραφίες για τις κοινωνιολογικές μελέτες τους, αλλά για να φακελώσουν τους «παράνομους». Και επειδή το φακέλωμα δεν αρκούσε, τους ξυλοκόπησαν κιόλας, ενός μάλιστα του χτυπούσαν μανιωδώς το κεφάλι σε πεζούλι, για να πήξει το μυαλό του. Αυτόπτες μάρτυρες τηλεφώνησαν στην αστυνομία για να καταγγείλουν το συγκεκριμένο χτύπημα, αλλά οι δημόσιες δυνάμεις ισχυρίζονται ότι δεν έλαβαν τέτοιο μήνυμα. Λογικό. Είναι συνδεδεμένοι με άλλη γραμμή.

Από την χθεσινή Καθημερινή

ΥΓ. Είναι λίγο ειρωνικός όμως ρε παιδί μου...

Last edited:
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΕΡΗ ΤΟΥ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΟΥΜΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΥΣΙΚΑ.

Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ' ορά.

Last edited:

Μετανιώνω που ανέβασα το άρθρο γιατί αν συνεχίσω την "ανταλλαγή απόψεων" σε παρόμοιο ύφος, θα πάει το ban σύννεφο...

Καταλαβαίνω ότι οι απόψεις του Μπουκάλα πρέπει να προκαλούν αλλεργία στους απανταχού ελληνάρες, "εθνίκια", που έχουν γίνει αρκετοί τώρα τελευταία και βγήκαν από τις τρύπες τους για να σώσουν τις γειτονιές μας αλλά τι να κάνουμε, είναι ακόμα ελάχιστοι μπροστά στους ανθρώπους που εξακολουθούν να σκέφτονται φυσιολογικά και δεν δουλεύουν σαν δεκανίκι των μπάτσων και του Κράτους...

Last edited by a moderator:
Μετανιώνω που ανέβασα το άρθρο γιατί αν συνεχίσω την "ανταλλαγή απόψεων" σε παρόμοιο ύφος, θα πάει το ban σύννεφο...

Καταλαβαίνω ότι οι απόψεις του Μπουκάλα πρέπει να προκαλούν αλλεργία στους απανταχού ελληνάρες, "εθνίκια", που έχουν γίνει αρκετοί τώρα τελευταία και βγήκαν από τις τρύπες τους για να σώσουν τις γειτονιές μας αλλά τι να κάνουμε, είναι ακόμα ελάχιστοι μπροστά στους ανθρώπους που εξακολουθούν να σκέφτονται φυσιολογικά και δεν δουλεύουν σαν δεκανίκι των μπάτσων και του Κράτους...

και καλα κανεις και μετανιωνεις
μεχρι τωρα το θεμα ειχε ενα επιπεδο και μιλουσαμε για την ουσια του προβληματος
και ευτυχως-μεχρι τωρα- δεν ειχαν παρεμβει οι συνηθεις 'προοδευτικοι' που βλεπουν παντου χρυσα αυγα και φασιστες κλπ