Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

μάλιστα

έχεις χάσει έργα λοιπόν ,,,

για να σου δώσω να καταλάβεις τις πουτάνες στην Ζήνωνος εγω τις έντυνα ,, κατά ακρίβεια τις έκανα δώρο τις περισσότερες φορές μπας και ξελασπωσουν πιο γρήγορα απο το μεροκάματο οι δε κουρδοι εάν με συναντήσουν με φιλάνε σταυρωτά γιατί έχουν γλυτώσει κάμποσες φορές αυτόφωρο γιατί τους έκρυβα στο μαγαζί

το πράγμα ΞΕΦΥΓΕ !!!! απο ένα σημείο και μετά !!

χιλιάδες ανεξέλεγκτες φυλές και φάρες σε ένα ανήλεο κυνήγι για ένα κομμάτι ψωμί μερικοί , για γρήγορο πλούτο αλλοι

καθημερινές κλοπές επιθέσεις δολοφονίες ,,,, ιδίως αναμετάξυ τους

δεν μπορεις να καταλάβεις εαν δεν το δεις και το βιώσεις !!

ΑΝΑΡΧΙΑ !!
πραγματικά κράτος ενα κράτη

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Μην προτρεχεις... τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα...

Αν εσυ δουλευες σαν παραδουλευτρα, νομιμη και "ακριβη" και ερχοταν η ξενη η "φτηνιαρα και μαυρη" και σου ετρωγε τα μεροκαματα, οδηγωντας σε στην ανεργια και κατ επεκτασιν στη φτωχια και καποια στιγμη (εσυ οντας ανεργη και φτωχη) αρωσταινε (χτυπα ξυλο) η δικη σου η μανα, ποιος θα εφταιγε που θεωρεις ακριβη τη νομιμη και δεν μπορεις να την προσλαβεις?
Δεν απαντας εσυ ποια θα επερνες για την δουλεια σου την φτηνη ή την ακριβΉ? την νομιμη ή την παρανομη? Φιλε ο Ελληνας οταν δεν θιγεται το μικροσυμφερον μας να φυγουν οι βρωμιαριδες! Οταν τους εχουμε αναγκη για να μας χτισουν τα σπιτια , να δουλεψουν στα χωραφια μας, να προσεξουν τις μαναδες,να καθαρισουν τις σκαλες μας και άλλες "βρωμοδουλιες" τοτε "παρτον ειναι καλος, φθηνος και δεν μιλαει!!"

Re: Απάντηση: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

μάλιστα

έχεις χάσει έργα λοιπόν ,,,

για να σου δώσω να καταλάβεις τις πουτάνες στην Ζήνωνος εγω τις έντυνα ,, κατά ακρίβεια τις έκανα δώρο τις περισσότερες φορές μπας και ξελασπωσουν πιο γρήγορα απο το μεροκάματο οι δε κουρδοι εάν με συναντήσουν με φιλάνε σταυρωτά γιατί έχουν γλυτώσει κάμποσες φορές αυτόφωρο γιατί τους έκρυβα στο μαγαζί

το πράγμα ΞΕΦΥΓΕ !!!! απο ένα σημείο και μετά !!

χιλιάδες ανεξέλεγκτες φυλές και φάρες σε ένα ανήλεο κυνήγι για ένα κομμάτι ψωμί μερικοί , για γρήγορο πλούτο αλλοι

καθημερινές κλοπές επιθέσεις δολοφονίες ,,,, ιδίως αναμετάξυ τους

δεν μπορεις να καταλάβεις εαν δεν το δεις και το βιώσεις !!

ΑΝΑΡΧΙΑ !!
πραγματικά κράτος ενα κράτη
Φιλε τα γνωριζω ολα αυτα που λες σχετικα με την σημερινη εικονα. Δεν σου ειπα οτι εχω να παω Αθηνα απο το 90!!! Αν τα εκανες αυτα καλως και μαγκια σου. Τωρα τι προτινεις? Να κατεβουμε με τα ροπαλα και οποιον παρει ο χαρος?!

Φαίνεται πώς αποσύρθηκαν οι "αντεξουσιαστές" γιά τήν συγκεκριμένη περίπτωση καί προτιμήθηκαν τά... άλλα μπουμπούκια γιά νά προβοκάρουν τίς δίκαιες διαμαρτυρίες τών εμπόρων..
Κορόιδα οι έμπορες πού τούς ανέχονται δίπλα τους.

Απάντηση: Re: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

:sheep::sheep::sheep::sheep: ΜΠΕΕΕΕΕΕ!!!!

Αυτό, δεν το κατάλαβα.....ποιοι είναι τα πρόβατα??

Και επειδή σε βλέπω αρκούντως ''ζωηρό'' να σ' ενημερώσω ότι στο φόρουμ έχουν συζητηθεί δεκάδες φορές τέτοια θέματα, πάντα με επιχειρηματολογία και κατά το δυνατόν χωρίς ανώφελες εξάρσεις. Προτείνω ν' ακολουθήσεις αυτόν τον τρόπο διαλεκτικής προσέγγισης και σ' αυτό το θέμα, αλλά, και στα υπόλοιπα που συμμετέχεις.

Νομιζω αν διαβασετε τα ποστρισματα μου ειναι αρκουντως επιχειρηματολογικα και δημιουργουν τροφη για σκεψη και διαλογο για ολους τους σκεπτομενους ,-διάλογο που δυστηχως δεν βλεπω να πολυγίνεται, εχω θεσει αρκετα ζητηματα σε 2 φυλλα... αλλα ματαια-. Το αστειακι μου δεν πηγαινει απαραιτητα στους συνφορουμιτες, αλλα στα χιλιαδες προβατακια συμπατριωτων μας , κατα την γνωμη μου παντα, που δυστηχως δεν βλεπουν περα απο την μυτη τους. Δεν νομιζω οτι ξεφευγω.
Φιλικα παντα.

Οσο για το αρκουντως ζωηρος, δεν το καταλαβω , υπαρχει "ζωητομετρο" στο φορουμ? Καυστικος θα το δεχτω.

Και για να κανω πιο κρυσταλλινη την αποψη μου σχετικα με τα επεισοδιο στο κεντρο , πιστευω οτι οσοι ελληνες αναμιχθηκαν στα επεισοδια ειναι "φασιστες του κερατα" και δεν εχουν καμια σχεση με τον εμπορικο κοσμο της Αθηνας. Και οσοι τους στηριζουν ειναι ομοειδεατες τους σε μικροτερο ή μεγαλυτερο βαθμο.

Επειδή το συμπαθές αυτό τετράποδο δεν φημίζεται για τη νοημοσύνη του είναι εύκολο να βγει το συμπέρασμα, αυθαίρετο ή μη, ότι κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους συμπολίτες μας. Μου είναι λίγο δύσκολο να δεχτώ ότι όλοι τους έχουν νοημοσύνη προβάτου. Δέχομαι ότι μπορεί να είναι πεπλανημένοι ή αδιάφοροι στο βαθμό που οι καθημερινές τους ενασχολήσεις και το άγχος να τα φέρουν βόλτα τους επιτρέπουν να έχουν μια σφαιρική άποψη των πραγμάτων.
Απ'όσο διαπιστώνω δεν έχεις κάποιο πρόβλημα να έκφράσεις την άποψή σου με επιχειρήματα οπότε γιατί δεν το κάνεις μόνο με αυτά?
Εννοείται ότι τα παραπάνω τα γράφω με όλη την καλή διάθεση.

Ωπα μεγάλε ποιός είσαι;Καυστικός κι άκαπνος.Γνωστός συνδυασμός απο τότε που υπάρχουν νέοι.Κόψε όμως.

Πρόβατα οι άλλοι,εσύ τι είσαι;

Να ηρεμήσουμε παρακαλώ.

Διονύση, δεν εξυπηρετούν τίποτα, οι προσωπικές κόντρες.

Προχωράμε με απόψεις και επιχειρήματα. Μην αναλωθούμε πάλι σε τσιτάτα ''οι τάδε είναι φασίστες'', ''οι δείνα ρατσιστές''. Έχουμε ξεπεράσει τέτοιου είδους κουβέντες...

Το αστειακι μου δεν πηγαινει απαραιτητα στους συνφορουμιτες, αλλα στα χιλιαδες προβατακια συμπατριωτων μας , κατα την γνωμη μου παντα, που δυστηχως δεν βλεπουν περα απο την μυτη τους. Δεν νομιζω οτι ξεφευγω.
Φιλικα παντα.

Αγαπητέ μου, δεν μιλάς με τους χιλιάδες των συμπατριωτών μας γενικώς. Μιλάς με συμφορουμίτες σου συμπατριώτες. Όταν, λοιπόν, ποστάρεις σκέτα πρόβατα, είναι εύλογη η απορία μου σε ποιον απευθύνεσαι. Όπως και να 'χει, ο διάλογος γίνεται με τους συμφορουμίτες σου που δεν μπορούν να φανταστούν τι εννοείς ποστάροντας σκέτα πρόβατα.

Οσο για το αρκουντως ζωηρος, δεν το καταλαβω , υπαρχει "ζωητομετρο" στο φορουμ? Καυστικος θα το δεχτω.

Ναι, υπάρχει ''ζωηρόμετρο'' στο φόρουμ και μπαίνει σε λειτουργία κάθε φορά που κάποιος συμφορουμίτης ανεβάζει στροφές πλησιάζοντας τα κόκκινα. Επειδή, λοιπόν, τα πολιτικά θέματα είναι από τη φύση τους ''καυτά'', ο Πάνος, ο Jim και 'γω κρατάμε το ''ζωηρόμετρο'' ώστε να επαναφέρουμε τις στροφές όταν ανεβαίνουν απότομα.-bye-

ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΟΜΟΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΠΟ 100% ΕΩΣ 500% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΦΠΑ ΚΛΠ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΜΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΑΛΛΙΩΣ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ-ΤΣΕΚΟΥΡΙ-ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΩΘΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ.